Tények Izraelről

2
Feliratkozom
givemetheworld2
128 videó
822 Loop készítése
28
0
2008. jan. 2.

A tények makacs dolgok...

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
"...mert egy kevés kovász is megerjeszti az egész tésztát."
Szombaton, 4-én, azt mondta a bálványotok (a "szeánsz" vége előtt kb. 10 perccel), hogy - a jogdíj miatt nem szószerint idézem: szét kell trancsírozni a palesztínokat (ott, a gettókban, menekült táborokban), mert ha nem teszik ezt, akkor ők fogják ezt megtenni az "ellenérdekelt féllel". Először csak a megszállt területeken (ezek tételesen felsorolva), majd (most jön a poén:) a NEMZETKÖZILEG ELFOGADOTT területeken is!
thumb
Nem is új dolog:
"1.Valának pedig hamis próféták is a nép között, a miképen ti köztetek is lesznek hamis tanítók, a kik veszedelmes eretnekséget fognak becsempészni, és az Urat, a ki megváltotta őket, megtagadván, önmagokra hirtelen való veszedelmet hoznak.
2.És sokan fogják követni azoknak romlottságát; a kik miatt az igazság útja káromoltatni fog.
3.És a telhetetlenség miatt költött beszédekkel vásárt űznek belőletek; kiknek kárhoztatásuk régtől fogva nem szünetel, és romlásuk nem szunnyad."
thumb
Ja! NAGYON FONTOS: meggyőződésem, hogy a Hit Gyülekezete tagjainak NAGY TÖBBSÉGE rendes, tisztességes, Istent kereső ember! De figyelem "Gyülisek": gondolkodnotok kellene (a saját fejetekkel), mert az már régebben sem jött be, hogy "PARANCSRA CSELEKEDTEM"!!!
thumb
Arra is jó volt ez a "költemény", hogy megértsem miért retteghet még a mai napig is Németh Sándor a Nemzetbiztonsági Hivataltól! Szerintem ez lehet az egyik oka, hogy most már „jobbra” nyal, hogy közel maradhasson a tűzhöz, mert egy esetleges jobbos (netán 2/3-os) Parlament esetén hálát adhatna a (cionista és NEM JUDAISTA) „főnökének”, ott lent a Pokol Bugyraiban, ha megúszná egy hasonló Országgyűlési határozattal, mint pl.: a Jehova Tanúi, miszerint ők (és még 3 másik szekta) DESTRUKTÍVAK!
thumb
T. Csigusz00T! Gyanúm szerint Te is "Hites" vagy. Egészségedre. Parancsolj, kérlek. Egy kis "input" (az egész irományt megtalálhatod, ha keresed):
Kezembe került egy irományuk, egy „versike” ami a Bibliából lett „összevágva”. Levert a víz mikor elolvastam. A fundamentalista muzulmánokat (abból is a legrosszabb fajtát) meghazudtoló, emberi bombák előállítására teljesen alkalmas, fanatizáló „költemény”. Alkalom adtán felteszem a netre, valami alkalmas fórumon.
thumb
Őőőőő, hmmm. Biztos, hogy zsidógyűlölet és az önvédelem ugyanaz, vagy csak megpróbáljuk összemosni a kettőt(mondhatni immáron világméretűen)???
thumb
T, Csigusz00! Úgy érted, a "Hetek" (Németh Sándor, Hit Gyülekezete), mint objektív sajtó??? Ne má...! Leszáll a méhem a röhögéstől!
thumb
Nem úgy tűnik, mintha Isten elhagyta volna Izraelt és a népét...
legfeljebb nektek, zsidógyűlölőknek tűnik úgy, de nem is értem, miért.
thumb
Nincsen palesztin föld, nincs palesztin ország, nincs palesztin nemzet.
thumb
sok az arab kevés a zsidó,
jöjj el újra h*t*r apó :))
thumb
Na mindegy kedves giveme szerintem hagyjuk ezt a vitát...elolvastam sok hozzászólásod, és úgyláttam érvekkel nem nagyon lehet meggyőzni, és ilyen, és ehhez hasonló antiszemita, anticionista videókkal, pedig engem sem. Tudod manapság a médiában is hasonló nézetek dominálnak, szóval én a helyedben nem hinnék el mindent, hiszen sokszor amit látunk, hallunk, köze nincs az objektivitáshoz. Mivel pedig én is elfogult vagyok, és te is ezért szerintem semmi értelme vitatoznunk.
ISRAEL FOREVER!!!
thumb
Kedves givemetheworld4! Akár cionista akár nem az ott leírtak a videóban látott állításokat nem megmagyarázzák, hanaem, kiegészítik, helyesbítik, lévén hiányosak, és néhol helytelenek. És akár cionista, akár nem, ezekre a tényekre is vonatkozik, amint feljebb is látható, hogy a "tények makacs dolgok..."
thumb
Kedves csigusz00! Látszik, hogy nem volt hiábavaló feltölteni ezt a videót...
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy szélsőségesen cionista portál magyarázkodó írását másolod ide a témában, mint hiteles forrást?
thumb
Kedves givemetheworld4 ha tényleg ennyire érdekel a téma és nem az elferdített, hiányos, sőt néhol hibás tényekre vagy kíváncsi akkor ajánlom ezt a cikket:
http://hetilap.hetek.hu/index.php?cikk=67358
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
5:44
Illuminati
2008. jan. 2.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY