0 0 0
558
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. nov. 25.
La Migliore Offerta / The Best Offer (2013)

Giuseppe Tornatore (Cinema Paradiso, Malena) legutóbbi nagyjátékfilmje a 2009-es Baaria volt, de jövő év elején visszatér a The Best Offer című romantikus drámával. A filmben Geoffrey Rush egy antikvitás-szakértőt alakít, akit egy titokzatos nő (a holland Sylvia Hoeks) a kastélyába hívat, hogy becsülje fel egy műtárgyát.
A nő csak egy zárt ajtón keresztül hajlandó kommunikálni a férfival, és azt beszélik, valamilyen titokzatos betegségben szenved. Rush figurája egyre inkább a nő hatása alá kerül, és az élete egyre furcsább fordulatokat vesz. A mellékszereplők közt felbukkan Donald Sutherland és Jim Sturgess is, a zenét Ennio Morricone írta, Tornatore állandó zeneszerzője. Az olasz nyelvű előzetesből ítélve a film a Tornatorétól megszokott vizuális eleganciát hozza...
(origo.hu)

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1924396/

Stáblista:

  • Rendező - Giuseppe Tornatore
  • Geoffrey Rush - Virgil Oldman
  • Jim Sturgess - Robert
  • Sylvia Hoeks - Claire
  • Donald Sutherland - Billy
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Rodney Dangerfield: Rappin' Rodney (1984)
3:32
Dredd 3D (2012) szinkronos előzetes #1
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
Film-mix: Cinema 2012
7:58
2012. dec. 22. 189 néző
The Incredible Burt Wonderstone (2013)...
2:31
Film-mix: Filmography 2012
7:06
2012. dec. 21. 959 néző
40 és annyi (This Is 40, 2012) feliratos...
2:44
Tűzgyűrű (Pacific Rim, 2013) szinkronos...
2:20
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:56
The Gatekeepers (2012) Official Trailer #1
2:01
Pain & Gain (2013) Official Trailer #1
2:29
2012. dec. 20. 1283 néző
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:06
Chinese Zodiac (2012) Official Trailer #1
1:54
Parker (2013) Official Trailer #1
2:30
2012. dec. 18. 794 néző
After Earth (2013) Official Trailer #1
2:31
Az acélember (Man of Steel, 2013) Official...
2:32
Oblivion (2013) Official Trailer #1
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
Hitchcock (2012) feliratos előzetes #1
2:11
A rajtaütés (The Raid Redemption, 2011)...
2:21
Hannah Montana: A film (2009) (szink. tr.)
1:28
Miért éppen Minnesota? (2009)
2:24
2009. máj. 3. 9071 néző
A felolvasó (2008)
2:25
2009. ápr. 29. 9865 néző
A Provence-i fűszeres (2007)
1:49
2009. ápr. 29. 2109 néző
Spancserek (2009) (szink. tr.)
2:27
2009. ápr. 29. 2055 néző
Ádok Zoltán - Velem a fény
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző
Hasonló videók
3:32
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
7:58
2012. dec. 22. 189 néző
2:31
7:06
2012. dec. 21. 959 néző
2:44
2:20
1:56
2:01
2:29
2012. dec. 20. 1283 néző
1:06
1:54
2:30
2012. dec. 18. 794 néző
2:31
2:32
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
2:11
2:21
1:28
2:24
2009. máj. 3. 9071 néző
2:25
2009. ápr. 29. 9865 néző
1:49
2009. ápr. 29. 2109 néző
2:27
2009. ápr. 29. 2055 néző
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző