1 0 0
442
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. dec. 22.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0790628/
Honlap: http://www.theincredibleburtwonderstone.com/
Facebook: https://www.facebook.com/burtwonderstone

Hazai bemutató: 2013

Szupersztárbűvészek Burt Wonderstone (Steve Carell) és Anton Marvelton (Steve Buscemi) éveken keresztül uralta a Las Vegas Stripe-et, miközben illúziókkal söpört be több milliót, olyan nagy számban, mint Burt növekvő egója. De mostanában a duó legnagyobb csalása a nyilvános barátságuk, míg titokban már jó ideje elkezdték utálni egymást...
Az igazi arculcsapás egy új rivális megjelenése, az utcai gerilla-bűvészből szenzációhajhász médiasztárrá avanzsáló Steve Gray (Jim Carrey). Miközben Gray-t botrányos és felkavaró kultusza őt az egekbe emeli, addig a két barát állottnak tűnő műsorát a kutya se nézi meg...
Burt-nek vissza kell nyernie az igazi varázslatba vetett hitét, amit annak idején gyerekként még ismert. Ezért gyerekkori példaképétől kér segítséget, hogy megmenthesse a műsorát...

A film speciális szaktanácsadója a világhíres mágus, David Copperfield volt.

Stáblista:

  • Rendező - Don Scardino
  • Steve Carell - Burt Wonderstone
  • Steve Buscemi - Anton Marvelton
  • Jim Carrey - Steve Gray
  • Olivia Wilde - Jane
  • Alan Arkin - Rance Holloway
  • James Gandolfini - Doug Munny
  • David Copperfield -
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Rodney Dangerfield: Rappin' Rodney (1984)
3:32
Dredd 3D (2012) szinkronos előzetes #1
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
Film-mix: Cinema 2012
7:58
2012. dec. 22. 189 néző
Film-mix: Filmography 2012
7:06
2012. dec. 21. 959 néző
40 és annyi (This Is 40, 2012) feliratos...
2:44
Tűzgyűrű (Pacific Rim, 2013) szinkronos...
2:20
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:56
The Gatekeepers (2012) Official Trailer #1
2:01
Pain & Gain (2013) Official Trailer #1
2:29
2012. dec. 20. 1283 néző
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:06
Chinese Zodiac (2012) Official Trailer #1
1:54
Parker (2013) Official Trailer #1
2:30
2012. dec. 18. 794 néző
After Earth (2013) Official Trailer #1
2:31
Az acélember (Man of Steel, 2013) Official...
2:32
Oblivion (2013) Official Trailer #1
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
Hitchcock (2012) feliratos előzetes #1
2:11
A rajtaütés (The Raid Redemption, 2011)...
2:21
The Best Offer (2013) Official Trailer #1
1:14
Hannah Montana: A film (2009) (szink. tr.)
1:28
Miért éppen Minnesota? (2009)
2:24
2009. máj. 3. 9069 néző
A felolvasó (2008)
2:25
2009. ápr. 29. 9859 néző
A Provence-i fűszeres (2007)
1:49
2009. ápr. 29. 2108 néző
Spancserek (2009) (szink. tr.)
2:27
2009. ápr. 29. 2052 néző
Ádok Zoltán - Velem a fény
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző
Hasonló videók
3:32
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
7:58
2012. dec. 22. 189 néző
7:06
2012. dec. 21. 959 néző
2:44
2:20
1:56
2:01
2:29
2012. dec. 20. 1283 néző
1:06
1:54
2:30
2012. dec. 18. 794 néző
2:31
2:32
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
2:11
2:21
1:14
1:28
2:24
2009. máj. 3. 9069 néző
2:25
2009. ápr. 29. 9859 néző
1:49
2009. ápr. 29. 2108 néző
2:27
2009. ápr. 29. 2052 néző
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző