2 0 0
7083
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2019. okt. 16.
Történet:-)

A folytatás kb. 6 hónappal az első film után játszódik. Rachel Keller (Naomi Watts) és fia, Aidan (David Dorfman) abban a reményben, hogy minden nyomasztó eseményt maguk mögött hagynak, Seattle-ből az oregoni Astoria településére költöznek. Rachel új munkát vállal a Daily Astorian-nél , egy helyi újságnál, Max Rourke (Simon Baker) irányítása alatt.

Nemsokára a városban hírek kezdenek keringeni egy tinédzsergyilkosságról. A körülötte keringő részletek túl ismerősen csengenek Rachel számára, aki nyomozásba fog ezért. Megtalálja Jake holttestét, egy fiatal fiúét, aki megnézte az elátkozott kazettát. A közelben van Jake barátnője, Emily, aki életben van, bár eléggé lesújtóan hatott rá Samara támadása. Rachel ugyanazt a horrorisztikus kifejezést találja meg Jake arcán, mint a többi, előző áldozatén. Amiként Rachel távozni készül, Samara szelleme kinyúl Rachelért, és ennyit mond: „Megtaláltalak”, majd eltűnik.

Rachel megtalálja, majd megsemmisíti a kazettát. Azonban Aidanen hirtelen kóros kihűlés lesz úrrá és horzsolások jelennek meg rajta. Egy nap, mikor egyedül van, Samara szelleme eljön hozzá, majd eltűnik. Később Rachel háza zötyögni és rázkódni kezd egy kopogószellem cselekedeteihez hasonló módon.

Aidant kórházba szállítják. A személyzet, különösen dr. Emma Temple (Elizabeth Perkins), a pszichológus, azt gyanítják, hogy Rachel vonható felelősségre Aidan testén lévő sebek miatt, és ezért Rachelt nem engedik fia közelébe. Válaszok után kutatva Rachel Seattle-be utazik, hogy mélyebbre ássa magát Samara múltjába és eredetébe. Felfedi, hogy Samara nem volt Richard és Anna Morgan biológiai gyermeke, ezzel megerősítve az első filmben felmerülő gyanúját. Felkeresi Samara szülőanyját, Evelynt (Sissy Spacek), aki megpróbálta vízbefojtani a csecsemő Samarát, és ezért azóta elmegyógyintézetben él.

Evelyn azt állítja, hogy Samarának nem volt apja, és azt tanácsolja Rachelnek, hogy „legyen jó anya” és „figyeljen a gyermekére” mikor az tanácsot kér, hogy hogyan játssza ki Samarát. Rachel és Aidan rájön, hogy Samara nem hallja őket, mikor alszanak, ezért álmukban kommunikálnak. Aidan elmondja Rachelnek, mit kell tennie. Samara megállításának érdekében a szó szoros értelmében vízbe kell fojtania Aidant.

Rachel egy tudattalan Aidant nyom víz alá. Samara szelleme távozik, és Rachel is újraélesztheti Aidant. Azonban Samara megpróbál visszatérni a TV-n keresztül (a kazettán található kút által). Aidan tanácsa ellenére, Rachel megmarkolja Samarát, miközben kiemelkedik, és Samara kútjának mélyére esik. Rachel kimászik, miközben a kút vizéből kiemelkedő Samara üldözi. Rachel ki tud mászni még éppen Samara elől, aki úgy kiált Rachel után, mintha Rachel az anyja lenne. Rachel szó szerinti fordításban ezt válaszolja: „Nem vagyok az anyád, baszd meg!” (a szinkron szerint: „Nem vagyok a mamid!”), majd a kút fedelét a kútra zárva, ezzel (valószínűleg) örökre benntartva Samarát. Rachel ezután barangol a Samara kazettájának kietlen, szinte monokróm világban kiutat keresve.

Hallja Aidan hangját és elindul felé, amíg ahhoz a sziklához ér, melyről Anna Morgan a halálba vetette magát. Hallja lentről, hogy Aidan a nevén hívja. Úgy dönt, követi Aidan hangját, és elfogadja saját halálát: Rachel leugrik a szikláról, ezáltal visszatér a nappalijába Aidannel, Samara nélkül. A film azzal az elképzeléssel ér véget, hogy Rachel és Aidan ismét túlélték a „mindenkit szenvedésre bírni akaró” Samara visszatértét.
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Si nos dejas final/ Alicia új élete vége
1:30
Enamorada Cap 16-20 /100/A szerelmesek 16-20...
3:21:25
Growing pains then and now
6:14
2022. febr. 28. 11 néző
Enamorada Cap 6-10 /100/A szerelmesek 6-10...
3:46:29
Club dorothee- Les series
2:04
2022. febr. 25. 17 néző
Camila sodi oops / Camila sodi oops
3:33
Hasonló videók
1:30
3:21:25
6:14
2022. febr. 28. 11 néző
3:46:29
2:04
2022. febr. 25. 17 néző
3:33