7 0 4
8364
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2015. máj. 31.
A Tini Titánok egy öt fős, különleges erőkkel megáldott tinédzserekből álló szuperhős csapat. Élükön a félelmet nem ismerő Robin áll, aki egy ezer trükköt tudó övvel és akrobatikus képességekkel van megáldva. Gézengúz, csípős nyelvű és teljesen kiszámíthatatlan, hiszen olyan állattá tud változni, amilyenné csak akar. Csillagfény egy idegen világból származik, ezért még sokat kell tanulnia a földi életről. Raven titokzatos és különleges képességekkel rendelkezik, tárgyakat tud kontrollálni szellemi erejével. Cyborg pedig félig ember, félig robot és a csapatban ő rendelkezik a leghatalmasabb erővel. Együttes erővel harcolnak a gaztevők, a szuperbűnözők és a háttérben megbújó Slade ellen.
Hozzászólások | 4
ProtokolCateko
2018-08-06 17:27:05

Fú,a klasszikus Tini Titánok. Régen kiskoromban sokszor néztem a Cartoon Networkön magyarul. Nagyon jó rész. Nekem tetszik. Nagyon összetett. 10:00-nél eléggé vicces amit Raven és Csillagfény vág képet. A zene is klassz amikor a zombik barátaikkal kell megküzdeniük. Köszi a feltöltést.

PMilan
2017-12-26 21:58:20

Köszi az infót, majd utánna járok.

bluedog327
2017-12-22 09:29:58

Eredettörténetre gondolsz? Az ötödik évadban úgy emlékszem van egy ilyen rész, Robin és Csillagfény még csókolóznak is benne, de azt nem szinkronizálták le. Mármint a teljes ötödik évadot. Csillagfény például annak a csóknak köszönheti az angol nyelvtudását, ahogy a Trouble in Tokyo-ban is egy japán srácot csókol meg, hogy tudjon japánul. Jut eszembe, nemrég valaki feltöltötte ide indára feliratosan az ötödik évadot.

PMilan
2017-12-21 22:34:41

Úgy kellet Ravennek, pont a központban akart meditálni, ez pont olyan volt, mint mikor mambo jambot üldözik, de megáll feltörni pár ATM-et. Köszi a feltöltést. Jó rész volt, csak semmi köze a történethez. Amúgy jó lenne egy kis infó, hogy ez az 5-ös mégis, hogy mikor, miért kerültek oda ahol vannak, mert így nem igazán tudunk alapozni arra, hogy eredetileg milyen volt a viszonyuk.

A felhasználó további videói
Hasonló videók