Tini és a seriff

85
Feliratkozom
lohere
6811 videó
3461 Loop készítése
3
0
2010. aug. 26.

A Washingtoni seriff állította,hogy nem bűnös.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nos, van egy tini lányom. történetesen borderline és egyéb pszichés betegségben szenved. A rendőröknek és szakembereknek akik ilyenekkel foglalkoznak tudniuk kell, hol a határ! Azt hiszem abban egyet érthetünk, hogy a lány a rendőrre veti le a cipőjét! Nem rúgta meg, hanem előírás, hogy a cipőt le kell venni vagy a fűzőt kiszedni és átadni a rendőrnek. Ekkor kibújt belőle és lábbal kirúgta, ami nem találta el a rendőrt, de az ennek ellenére ököllel támadt a lányra majd amikor az tehetetlenül a földön feküdt még megütötte és rátérdelt. Emlékezzünk csak nem olyan rég Mo-n is belehalt egy ártatlan gyanúsított abba, hogy a mellkasára térdeltek! Sajnos nem hallani ki mit mond. Már szaladtam bele olyan helyzetbe, ahol volt hang a kamerához és kiderült, hogy a pszichésen sérült gyereket direkt hergelte a biztonsági őr (az intézményben) hogy végül az olyat mondjon vagy tegyen amit fenyegetésnek vélhet és végre rátámadhasson! Ráadásul az sem szabály szerű, hogy a megbilincselt embert a hajánál fogva húzzák fel! Rendőrnek nem azért kell el menni, mert végre kiélheti az erőszakos vágyait legálisan! A pszichológiai felkészítés pedig azért tart folyamatosan, hogy el tudják viselni és ne reagáljanak arra, ha éppen szidalmazzák őt vagy a családtagjait!
Remélem kirúgják a nyomorék rendőrt, a lány pedig ha valamit elkövetett kapja meg az érte járó büntetést!
thumb
Ugyan a kemény rendőri fellépés híve vagyok, de ez azért egy kicsit túlzás. A csaj éppen hogy egy kicsit felérúgott pimaszul beszólt neki valamit. Nekem ne mondja senki, hogy a kb. háromszor akkora közegnek ilyen vehemenciával kell letepernie azt a tinédzsert. A fejbeütés pedig no comment.
thumb
csak hogy amerikában sokkal komolyabban védik a törvények a rendőröket, ez simán hatóság elleni erőszaknak minősül, mármint hogy meg akarta rúgni a zsernyákot
persze a bilincselés utáni fejbeütögetés nem volt tisztességes dolog
Felhasználó videói
thumb
2:18
Holló
3 napja
thumb
11:42
Dimenziók
6 napja
thumb
14:00
Angyalok
1 hete
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY