128 Loop készítése
0
0
2011. máj. 5.

CÍM: Tizenkétszemközt orbániáda világcsúcs bűntetteiről és Keresztyének elleni, valamint médiaüldözéséről 21:08.88 perc

Munkatársak:
Molnár F. Árpád "ELI" (Echelon-Tanú)
Soós József "Titán" (Echelon-Tanú)
Angela Trianglar "Musica" (Echelon-Tanú)
Domján Tibor (Echelon-Tényfeltáró)
Sándor Béla (Echelon-Tényfeltáró)
Mizerák Júlia
Csiza Csaba (Echelon-Tényfeltáró)
D. Szabina
Bujdosó Attila
Nagy Sándor "Naleksz" (Echelon-Tanú)
Daria Rubinstein (Echelon-Tanú)
és további, nem megnevezett személyek

ORBÁN VIKTOR MINDANNYIUKAT ÜLDÖZI, MINDŐJÜK ÉLETMŰVÉT BETILTOTTA, ÉS MINDENT, AMIHEZ HOZZÁFÉRT, A ZENESZERZŐINK MŰVEITŐL A DOKUMENTUMFILMJEINKIG ELKOBOZTA!

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Ha bajban van, ha információval szolgálna, vagy ha Munkatársunk akar lenni:
Telefon: +36/30/919-6386; +36/20/574-7826

Tényfeltárók:
 - Soós József "Titán" keresztyén újságíró, oknyomozó, tényfeltáró, az állami szervezett bűnözés világszintű leleplezője, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa, minden idők egyik legnagyobb Echelon-Tanúja. Orbán Viktor A Teljes Életművét BETILTOTTA!
 - Molnár F. Árpád "ELI" keresztyén (helytelenül írva: "keresztény") újságíró, orbántól TELJES ÉLETMŰVÉVEL BETILTOTT oknyomozó, tényfeltáró, évekkel előre Bejelentve a magyarság Legüldözöttebb újságírója, évekkel előre Bejelentve a magyarság Legüldözöttebb Médiája, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, az állami szervezett bűnözés legfőbb leleplezője a bolygón, az Amnesty International (AI) tagja, a KJE alapító tagja, Filmrendező, Minden Idők Legfőbb Echelon-Tanújának Eleve Elrendelt Próféta.

Operatőr:
Angela Trianglar "Musica"
(Echelon-Tanú, Zeneszerző, Zenetanár. Mivel orbán antikrisztus és elmebeteg, ezért az összes elérhető zeneművét, amit a HÍRHÁTTÉR Keresztyén, Életvédő, Tudományos és Tényfeltáró Filmjeihez írt, lefoglalta, elkobozta, és összes Cikkét Betiltotta és Megsemmisítette. Mint azt említettük, orbán azért tette ezt, mert elmebeteg, így tetteinek sem súlyával, sem következményeivel nem volt képes számolni.)

Zene:
Henryk Wars: I. Szimfónia (1902-1977)

Directed By:
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Felvétel: 2011.04.30., Budapest
Készült: 2011.05.03. és 05., Budapest
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó (155.§) tarhely.eu-n keresztül BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! Az átmeneti tárhelyen ugyanúgy náci propaganda terjesztésére hivatkozva, az aznapi kihallgatások ellenére orbántól provokatív és rosszindulatú módon, 2011.03.07-én OTT IS BETILTVA! A Keresztyén HÍRHÁTTÉR Helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Kulcsfilmben olvasható feliratokból:
A BETILTOTT Kordokumentumok, amik kísérő képeire hivatkozva orbán házkutatást tartott, elhurcolták a Főszerkesztőt, Gyilkossággal fenyegetőzik stb.! :
1. Sátán férgein át a Győztesek Világa felé (Film)
2. Orbán Viktor a keresztyének tömeggyilkosa, Hoszni Mubarak mellett
3. Sztálinista biszkubűnöző indította el a lavinát: Újabb Feljelentéssorozat az Origo és Videa tízezres pornóbűntettei ellen!
4. Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat! (Film)
5. Egyszerre több száz letartóztatást! (Igazságügyi reform olasz hasonlóságra) (Film)

A HÍRHÁTTÉR Megalakítása előtt Tudta, majd Kijelentette: Az első magyar Echelon-Leleplezőként rekordüldözötté válik, közben pár év alatt az egész elmetechnológiai Világrendszert bebuktatva, A Molnár F. Árpád Lesz minden idők Legfőbb Echelon-Tanújaként...

Molnár F. Árpád (ELI), az orbántól összes Keresztyén és Echelon-Tanú Munkatársával BETILTOTT HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője beszél, a magyarság Legüldözöttebb és Legbetiltottabb újságírója!

A Film-Kordokumentum Címe: "Telefonváltás Pintér Sándor, Orbán Viktor és az állami bérgyilkos Jozef Roháč kapcsolatáról - Molnár F. Árpád Clodóról és másokról, Fenyő János, Boros Tamás, Seress Zoltán gyilkosairól..."

orbántól BETILTOTT Keresztyének és világszintű Echelon-Tényfeltárók: balról: Domján Tibor, Molnár F. Árpád (ELI), Soós József (Titán)!

A Holocaust-"ellenes" ún. "Élet menetén" belekötöttek és elhurcolták A HÍRHÁTTÉR Keresztyén Életvédőit. Feljelentésáradatot kezdtünk az elkövetők ellen!

A szteroidos kopasz pszichopata hiába próbálkozott a bűnözők provokatív bámulásával, nem is reagáltunk! Feljelentettük őket a Btk.174/B.§ Közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt, ami 5 évig vagy 2-8 évig büntetendő!

Jobbra a szteroidkopasz bűntársa, hátul Rogán Antal Fidesz-vezető.

Zoltai Gusztáv MAZSIHISZ-vezér középen. Sikerfilm lett! A Címe: orbáni államfasiszta terrorizmus a Holocaust "elleni Élet menetén"! - Kordokumentumfilm a legnépszerűbb roma jogvédő, keresztyénekből álló HÍRHÁTTÉR elleni orbáni agresszióról.

elmebeteg orbán által BETILTOTT Média! Évekkel előre Bejelentve Minden magyarok Legüldözöttebb, Legbetiltottabb, majd leplezetlenül a Legjelentősebb Médiája!

A 2. kép, amire elmebeteg hitler orbán házkutatást tartott!

A Molnár F. Árpád üldözését orbán kezdte pintér sándorral 2001-ben. Azóta is hiába próbálja elhallgattatni és megölni!

Tóth Tamás budapesti rendőrfőkapitányt Pintér Sándor választotta. A szervkereskedő és sokkos gyilkos terrorista Pintér alvezére, jobbkeze és bérgyilkosa. Főnökük orbán viktor!

Keresztyének elhurcolása az Élet menetéről, egy egész hadsereg rendőrrel, közpénzen! ÖRÖK KORDOKUMENTUM orbániádáról és fasiszta bűntársairól! A Címe!: "orbáni államfasiszta terrorizmus a Holocaust "elleni Élet menetén"!"

Az orbánBETILTOTT Keresztyén HÍRHÁTTÉR főoldala!

Minden magyarok első és a világ legmélyebb HAARP-Filmjeit is mi készítettük. A BETILTÁST Szervezőkre számos Btk.-paragrafus fegyházat, továbbá életfogytig terjedő szabadságvesztést követel! ÉLNI FOGUNK A TÖRVÉNYEKKEL!

Domján Tibor és Molnár F. Árpád (ELI), orbántól BETILTOTT és börtönnel, elmegyógyintézettel, halállal fenyegetett Keresztyén újságírók, világszintű Echelon-Leleplezők!

Minden magyar idők 4 legüldözöttebb képeinek egyike!

A házkutatás után elmebeteg orbánnak és házkutató bandájának Feljelentésként küldtük el az alábbi Filmet! Erre hatóságilag Betiltatta a Teljes HÍRHÁTTÉRT!!!: "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés"! FEGYHÁZAT!

A HÍRHÁTTÉR tartalékhelye, a magyar atw hivatalos levélben közölte, a BRFK miatt tiltották be ott is a HÍRHÁTTÉRT! A Keresztyén Életvédő oldal helyén ez látható!: egy ribanc seggét dönti, e felirattal!: "ISMERD MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!"

Molnár F. Árpád (ELI) és Soós József (Titán), orbántól BETILTOTT és börtönnel, elmegyógyintézettel, halállal fenyegetett Keresztyén újságírók, világszintű Echelon-Leleplezők! A politikai gyilkosság elől külföldre távozást terveznek! REKORD!

A képre hivatkozva házkutatás, elhurcolás, gyilkossággal fenyegetés!

Soós József "Titán", orbántól BETILTOTT Keresztyén újságíró, emberjogvédő, tényfeltáró, előre Kijelentve a világ egyik Legfőbb Echelon-Tanúja!

Molnár F. Árpád a bűnüldözésben kezdte a rendőrséggel és a titkosszolgálattal. A féktelen állami bűnözés miatt 2001 óta hadban áll az állami maffiával. Politikai gyilkosság elől többször távozott külföldre. 2004 elején logikai úton lett keresztyén.

A hírhedt, évek óta minden filmünket néző, minden népirtásért gyűlölködve őrjöngő bűnözők elleni Feljelentéseinket elmebeteg tömeggyilkos orbán BETILTOTTA, adataikkal együtt ELKOBOZTA, és gyilkossággal fenyegetőzve népirtáspártolás címén minket üldöz!

Az állami cigánygyilkosságokról szóló legutóbbi, orbántól BETILTOTT Filmjeink!:
1. A KBH-s Csontos Istvánról és a mindenkit eláruló titkosszolgálatokról
2. A HHMM Az Állami Romagyilkosságok első tárgyalási napjáról

A világ Echelon-Tanúi gyakran hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a halmozottan Bibliai nevű Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

Orbán a betiltása előtt számos alkalommal börtönnel, kórházzal, gyilkossággal fenyegetőzött! A HÍRHÁTTÉRTŐL több ezer feljelentést kapott az ő és bűntársai korrupciós ügyei, gyilkossági, állami pszichiátriai, repülőrobbantási stb. bűntetteiről!

Az említett hivatásos katonát a KBH szervezte be. A népirtás-project irányítója Domján László KBH-igazgató, akinek közvetlen főnöke Hende Csaba "honvédelmi" terrorista tömeggyilkos júdáspatkány miniszter, orbán viktor embere!

orbántól BETILTOTT egyik Feljelentésünk, ahol a Feljelentést orbán BETILTOTTA, az elkövetőről szóló összes bizonyítékot elkobozta!

Lássd AZ ISTEN Bibliájában!: Bírák Könyve 19. és 20. Részek! orbániáda bűnözők és zárt láncú elmebetegek nagy babiloni tanyája volt!

Fent vidám Auschwitz rövidléte, alant vidám orbániáda rövidléte!

orbántól gyilkossági szervezkedésekkel BETILTOTT Lázár-Filmjeinkből!
1. Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
2. Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése
3. Tömeggyilkost belügyminiszternek
4. Botrányinterjú Lázár Jánossal
5. Lázár János és Mónus Áron, Novák Előd és Polgár Tamás (TomCat), és a bács-kiskun megyei tömeggyilkos Egypártbűnözés
6. Orbán Viktor és Lázár-botrányfilmünk óta az állami üldöztetésünk felerősödött és felgyorsult!
7. Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!
8. Öljétek meg Polgár Tamást is!
9. Igazságot a hősöknek - Julian Assange, Wikileaks, és az Új Világrenden is túl

Csak a Bibliában, A JÉZUS KRISZTUS és Prófétái Által Prófétáltatott Meg az Elmetechnológiai, kapzsi politikai Világrendszer! Így Az Emberiség Eredetét és végét másutt keresni mesterséges vakság eredménye...

orbán által rettegve BETILTOTT Filmjeinkből!:
1. Fénylény szinte minden éjjel...
2. A világkormány titkaiból
3. Akik mindig itt voltunk...

Ajánljuk pl. Japánról BETILTOTT és szuicid, omega kódú orbániáda által ÜLDÖZÖTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Japán a népirtást választotta
2. Japán, Szen, Dáj! Mielőtt a földrengések elkezdődtek... (Krisztusi Bizonyságtétel arról, hogy Tervezett volt...)

1. Megmondtuk: Orbánt nem fogadhatják Egyiptomban!
2. Orbán Egyiptomba ment és 1 nap múlva kitört a pánarab forradalom!
Ésaiás 43.!: "Adtam Érted Egyiptomot!"
3. orbán házkutatással és A HÍRHÁTTÉR Blokkolásával a Cikket és a Képet BETILTOTTA!

Az arab államok bukásáról további orbánBETILTOTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Libanonból a holtak világtengere
2. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen
3. Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (...kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért...)

Filmjeink végén évek óta minden légiparádék legnagyobb katasztrófája! Dátuma: 1988.08.28.!

Orbánterror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
- 2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
- 2011.02.14.: Budapest rendőrkapitánya aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
- 2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
- 2011.03.07.: Kihallgatások, melyekben a kényszervallatás ellenére sincs terhelő tanúvallomás!
- 2011.03.07.: Ugyanaznap A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
- 2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása!

Orbán utasításaira:
1. Minden általunk feljelentett tökéletes, hibátlan!
2. A Molnár F. Árpád az egyetlen bűnös!
3. El kell fogni, mert nem tudja magát ellátni!
4. El kell fogni a Molnárt, mert kizárólag ő bűnöző!
5. El kell kobozni minden bizonyítékot!
6. A kuruc, puruttya, napiszar.com stb. marad, de a HÍRHÁTTÉR összes anyagát el kell tüntetni!
7. A hirhatter.com-nak még a Domainnevét is le kell foglalni!
8. Orbán Facebook-oldaláról még a hírét is törölni kellett, hogy a HÍRHÁTTÉR ellen házkutatás volt, s hogy a Molnárt üldözik!
9. Teljes hírzárlatot rendelt el, titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t! Ezt később külföldi kényszerre csekélyen enyhítették!

A Titkolt "SUPER 8" Film eme 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Orbán által BETILTOTT Cikkünkről előre Bejelentettük: Világtörténelem! A Címe...:

"Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa"

Megjegyzés: Orbán és Andrew Vajna őrjöng, hogy AZ ISTEN és a Super 8 titokban maradjon! Vajna Célja: pillanatnyi pénzért az Emberiség bukása!

- Abrams! Legyen magotok annyihoz hasonló, mint Ábrahámnál égen a csillag?!

Ide Tudott, Orbántól BETILTOTT egyik Kulcsfilmünket Ajánlja:
"Apartheid az Apokalipszisnek".
S Mert 2X törtek a Templomba
S Mert 2X törtek a Templomba

Orbántól BETILTOTT további Kulcscikk!: "A kolontári iszapkatasztrófa valós háttere (Soós Úr cikke mellé Molnár F. Árpád Úr készített világtörténelmi képes-szöveges összeállítást)".

Két katasztrófát jelentettünk előre JAVA Szigetéről, és a Rettenetes Következményekből, ha mégis ellenünk... JAVA, mert JHVH-Kód!

Máté: 16.Rész 18-19.!
János: 8.Rész, 3-12.!
János Ev. vége: 21.Rész 19-25.!
Jelenések: 6.Rész 5-6.!
Máté: 27.Rész 45-47.!
Máté: 17.Rész 10-11.!
Márk: 9.Rész 11-12.!
Máté: 18.Rész 6-7.!
Márk: 9.Rész 42.!
Lukács: 17.Rész 1-2.!
Máté: 24.Rész 41.!


Directed By:
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY