Tokyo Ghoul:re 23.rész

301
Feliratkozom
ferrum0613
76 videó
9183 Loop készítése
19
0
2018. dec. 18.

Ne spoilerezzünk.


(Kedden jön az utolsó rész.)

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Neeee....Uta volt az egyik kedvencem ;(((
thumb
Uta x Renji pillanat gyönyörű volt!
thumb
Nagyon jó rész volt,türelmetlenül várom az utolsó részt! Meglepődtem azon amit Uta tett,és ahogy viselkedett,nem ilyennek ismertem meg! Remélem Ayato és Kaneki épségben visszatérnek a többiekhez! Elképesztő a harc ami a felszínen történik,ahogy a CCG emberei és a ghoul-ok összefognak!! Köszi!
thumb
ChangeMan97 Őszintén nem tudom, hogy hogy jött ide ez a promotálás, de nem szeretném ha csak úgy számomra ismeretlen emberek videóinak a linkjeit ide leraknák, ezért ne haragudj de ezt letörlöm.
thumb
ferrum0613 köszi
thumb
Hát, ha egy csoport egy animében a te stúdiódnak a nevét viseli, akkor az emberek általában elvárják azt, hogy valamilyen igazságot teszel, és hűen megcsinálod ha nem is a felét, de legalább azt a részét, ahol a Bohócok szerepelnek. Dehát úgy látszik a stúdió még ennyire sem tiszteli még a saját nevét sem. Azonban legalább egy dolgot jól megcsináltak, ami a bohócokhoz illő dolog. Komédiát csináltak az egészből.
thumb
szerintem sokat válalt be egyszere a studio pierrot ennyi kész vége ez van ezted kell szeretni sajna
thumb
AnGF1228 A hátterét nem mutatta meg nagyon az író, csak ilyen kis helyeken hagyott morzsákat, és abból kellett következtetni, hogy mi lehet az ő története. Egy fontos mondat kimaradt (meglepő), ami egészen megmagyarázta volna amit a végén mondott, hogy "ez így túl magányos," és ezt Itori mondta aki az oldalvonalról figyelt, és közben elmagyarázta, hogy mégis kicsodák a Bohócok. Egyszerűen és röviden mondva: Ők olyan ghoulok, akiknek elege volt kétségbeesésből. Rengeteg dolgot láttak, és rengeteg mindent átéltek, és áttekintve, hogy mindegyikőjük mit élt át, egyfolytában ugyanarra a válaszra értek el egyfolytában. Hogy a világ szereti az embereket, a ghoulokat viszont nem. Mert ha ők akár egy pillanatra is elkényelmesednek, akkor hirtelen belép a kétségbeesés és elvesztenek valami számukra fontos dolgot, miközben nem is csináltak semmit. Ezért is van az, hogy ilyen őrült módon randalíroznak mindenfelé, és próbálják a mindennapjaikat úgy élni mint valami cirkusz, ami azért létezik, hogy őket szórakoztassa. Persze a Bohócok megalakulását is kihagyták, ami sokat mondott volna Utaról is, és Romaról is. Uta nem különösebben gonosz, csak van egy olyan furcsa "hobbija," ami lényegében arról szól, hogy szeretné kihozni az emberekből az igazi arcukat, legyen az jó vagy rossz tulajdonság, mert ez számára szórakoztató. (Persze ezt egyik évadban sem említették meg ha jól tudom. A Yomoval felépített barátsága is ehhez a hobbijához köthető.) És ez elég ironikus hogyha a hivatalos nevét nézzük amit a CCG adott neki. (Arc nélküli) Arról is beszélhetnék, hogy Uta miért nem szerette a saját arcát és változtatta meg magát egyfolytában, de most nem ez a téma. A származása is itt-ott meg lett említve, és van egy elég nagy teória is, ami akkoriban mindenkit hihetetlen mód érdekelt, beleértve engem is. És ez a teória az igazi Egyszemű Királyhoz kötődik. Nem tudom, hogy belemenjek-e ebbe. Pedig reménykedtem benne, hogy valamilyen formában ezt megfogják említeni. És ez Ayato nem tudom hány részes eltűnéséhez is köthető, mivel ő utána kezdett el nyomozni, mikor még a föld alatt voltak a 24. Körzetben, amit az igazi Egyszemű Király hozott létre. És meg sem lepődtem, amikor szinte gúnyt űzően Kaneki szerepébe léptek a készítők és megkérdezték tőle, hogy "Hát te hol voltál az elmúlt 6 részben?! Nem mintha nem tudnánk, csak az illem azt kívánja, hogy megkérdezzük, hátha majd válaszolni fogunk rá." Az volt az első olyan jelenet, amitől igazán felhúztam magam. Egy kicsit elsiklottam a témától...:D Viszont nagyjából ennyit tudok mondani Utaról spoiler mentesen.
thumb
Köszönöm a fordítást. Mi törtnént amúgy Uta-val, hogy gonosz lett?
thumb
Valaki látta már a black clover 63. részét? Most komolyan, a black clover fostalicska miatt lett így eldobva a TG!??! Szégyen.
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY