2237 Loop készítése
32
0
2006. okt. 17.

Ajánlom azoknak, akik itthon csak beszélnek róla, de azt nem tudják, hogy hol kezdődik a "rendőri brutalitás". Hát ITT!!! (felvétel helye: Észak-Korea)

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
ez nem észak korea hanem dél korea !!!!
thumb
ennél dúrvább van itthon
thumb
anonim
teljes mértékben igazad van
thumb
ez is gyönyörő volt kár hogy ijen sincs nálunk
thumb
-ú,egyeduralkodáshoz szokott,a "kommunista"rendszerben szocializálodott egyének.Amit még hozzá szeretnék tenni,mindkét óriás pártban,és csatlósai között is vannak szép számban ilyen negatív gondolkodású "emberek"!!!!
thumb
A rendőrök,és a tütetők is úgyanannak az államnak a polgárai.viszont amiről a gondolkodni képtelen emberek elfeledkeznek,az az hogy mindkét "táborban" többféle mentalitású ember van!!!!!!A viperával verő rendőr,és a rendőr felé kővet dobó nem békés szándékú "tüntető"is bűncselekményt kővetet el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BTK neked van igazad az önálló gondolkodással kapcsolatban!!!Nem itt tartana az ország erkölcsileg,ha nem lennének politikai-gazdasági-társadalmi irányitó szerepben pártállami mentalitás
thumb
nálunk is igykellene csinálni vagy belegépuskázni a tömegbe
thumb
A mi rendőreinknek is így kellene fellépni! Az ártatlan tüntető támadt elősször, a rendőrnek jogában áll megvédenie magát.És még annyi,Budapestet nem azok építették fel akik romboltak.Vannak akik építenek,hozzátesznek,és van a csőcselék aki csak szétveri azt amiért mások dolgoznak,hát had ne sajnáljam őket.Ui: az én anyámat sem rakják meg a rendőrök, ő ugyanis nem ront rájuk egy karóval, miközben az annyukat szidja.Tudod a rendőrnek is ugyan olyan szar ez a kormány mindt neked, vagy nekem.
thumb
milyen "igazság" te csőcselékarc? miféle "igazság"?
orbán viktor igazsága? a kurva anyátokat mindnyájotoknak, miattatok néznek ránk úgy a világban mint a szaros pelenkára mocskos "mélymagyarok" ... dolgozzatok, tegyeket valamit ezért a kurva országért, ne pedig "tüntessetek" sörrel a kezetekben, meg verjétek szét ezt a gyönyörű várost patkányok
thumb
Nem ment tüntetni, csak dolgozott...
mi köze a kettőnek egymáshoz? Szerinted az a sok ember, mind munka helyett tüntet?
Nem akarom anyádat bántani, ismeretlenül. De ha nem lennének gerinces emberek, akik ha kell kiállnak az igazságért, ahogy ma a tüntetők teszik, gondolj már bele, hogy hol tartanánk. (Illetve hát ott is tartunk, pont emiatt)
thumb
Miért vagy benne, olyan biztos? Ott voltál?
thumb
Ezt a videófelvételt azért tettem fel, mert olvasom a hírekben, hogy "rendőri túlkapás" miatt eljárást inditanak rendőrők ellen, akik munkájukat végezték a tömegoszlatások során.
Talán nincs olyan ember magyaroszágon aki nem látta a "rohamrendőrők" intézkedését a "békésen" ostromló, utcán "andalogva" romboló tömeggel szemben.
Szerintem addig senki ne beszéljen kis hazánkban rendőri brutalitásról amig magyar rendőröktől nem láttunk hasonlót. Továbbá, milyen az a rendőri brutalitás, az ahol nagyságrendekkel több rendőr, és súlyosabban sérül meg, egy ilyen intézkedés során mint "békés tüntető".
Én köszönöm nekik, hogy rendet tettek!
Felhasználó videói
thumb
1:14
(18!) Halálos filmezés
2009. ápr. 27.
thumb
0:14
A tálentum...
2009. ápr. 27.
thumb
0:49
Köszi a segítséget!!!
2009. ápr. 27.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY