252 Loop készítése
3
0
2012. máj. 27.

FOR N.A. '72 And Superior Delta Code
Címmel

Az Orbán-Pintér Halálgyár Simicskás Császti lakásmaffiája, és a Koppány Csoport rekordkilakoltatási akcióbotránya!
Alcímmel

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Akció-kordokumentumfilmje

Rendezte: Molnár F. Árpád (ELI)
(Orbán Viktor és szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandáik által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetsége (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, A Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.05.25. (2. kerület, Frankel Leó út 21-23.; Budapest, Hungary)
Trailer: 2012.05.27. (8. kerület; a próféta helye. Bp., Magyarország.)
www.hirhatter.org

Az érintettekből: filmelőzetes, Koppány Csoport, Molnár F. Árpád, Balogh Béla, kilakoltatás, Bustya Tibor, Rácz Gábor László, RGL, Orbán Viktor, Pintér Sándor, Császti és Szunics Végrehajtói Iroda, Császti Ferenc, Frankel Leó, Budapest, Magyarország, anarchia, Echelon, Super Warrior, Super Soldier, Delta Code, Superior, Isten, totális kontroll, New Age, 1972, Orbán Ráhel, Hellgate, Megtorlás, Bosszú, igazságszolgáltatás, kapzsiság, népirtás, terrorizmus, omen, Brain Gain, ELI, 8888, akciófilm, előzetes, thriller, rendőrmaffia, rendőrattak, rendőrbűnözés. Spéder Zoltán, a CEMP-Index (Index.hu Zrt.) vezére és a rendőrök kilakoltatása és életfogytig tartó fegyházbüntetéses igazságügyi megtorlása és elhalálozása.

Bármi bajjal A HÍRHÁTTÉRHEZ:
Telefon: +36/30/919-6386
www.hirhatter.org

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Miért engedik a CSÁSZTI--SZUNICSnál alkalmazott mocsok=Hegedüs, hamis-tanuzás büntettével tetőzött,---negyed évvel a II-foku itélet elött---végrehajtott 100.000--es tolvajlását?!?!?! költse el a RÁKKORHÁZ--ba a nyerészkedett---lopott pénzt!!! ROHADJON ki a bele!!! Még a mai napig sem hagy békén, ellopja az élelmi pénzemet!!! A tetves csaló!!! Bosszúból---mert---bejelentettem a tetves csalót!!!ottó---papi 71--éves áldozat...
thumb
Ja és természetesen az elnököt megölni!

Majom állat!
thumb
BTK 157 §(1) Aki az emberek valamely faji csoportja által az emberek egy másik faji csoportja feletti uralom megszerzése és fenntartása, illetőleg a másik faji csoport rendszeres elnyomása céljából

a) valamely faji csoport vagy csoportok tagjait megöli,

b) valamely faji csoportot vagy csoportokat olyan életkörülmények közé kényszerít, amelyekkel a csoport, illetőleg a csoportok teljes vagy részbeni fizikai megsemmisítésére törekszik,

bűntettet követ el, és tíz évtől húsz évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki egyéb apartheid bűncselekményt követ el, bűntett miatt öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a (2) bekezdésben írt apartheid bűncselekmény súlyos következményekre vezetett.

Hol van a kilakoltatást végző rendőrökre vonatkozó rész?
Árpi nem téged akartak elvinni elmegyógyba???
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY