7870 Loop készítése
16
1
2017. nov. 20.

Fordítás, lektorálás, formázás, karaoke: Daikirai

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Hát a vége egy kicsit fel****** az agyamat.... Mi a ********* kellett a pecsétet elvágni? Gondolom, majd kifog derülni, de ez ìgy nagyon idegesítő..
thumb
köszi jó rész volt.
thumb
kösz ez nagyon jó rész volt
thumb
Másodszor, ez egy manga promóció, a célja, hogy el akard olvasni a mangàt, ha többet akarsz megtudni. Na most, ha Kuromaru nem töri meg a mágikus kört, ami az összeköttetést fenntartotta, túlságosan hamar elspoilerezett volna az anime egy aprócska dolgot Toutáról, ami csak jóval később (már a Negivel való találkozás közben és után válik aktuálissá (és ami az anime slusszpoénja lehet), szóval tease, de nem háborgásra feljogosító, sőt, ennek így kellett lennie.
thumb
GeeZ2000, hadd legyen szabad kifejtenem azt, ami szerintem nem csak nekem állt össze!

Kirie összesen tízszer kellett végigcsinálja ezt a tortúrát, és minden alkalommal visszarepült az időben nem sokkal azutánra, hogy Touta és Kuromaru elhagyta a szigetet. Amikor ez először megtörtént, már tudatában volt mindennek, ami történni fog, ezért azonnal jelentett Evangeline-nek, aki, nyilván a UQ Holder alapítójaként és vezéreként teljes mértékben tisztában van az összes kiemelt kêpességeivel, és ő volt az, aki kitalálta a tervet, hogy vigyék az akkorra már kimerült Fatet a szigetre, ahol sarokba szoríthatják. A kővédermesztést feloldó varázst is nyilván tőle kapta, és épp azért kellett titokban tartani, hogy Fate még véletlenül se tudjon felkészülni rá, hogy a többieket is meglepetésként érje.

Hogy honnan veszem mindezt? Nos, lezajlik az a beszélgetés Jinbei és Evangeline között még a hatodik részben, amikor szóba kerül Fate. Na most, Evangeline halhatatlan vámpír, és elképeszto varázserővel bír, amin csak Negi és Nagi tesznek túl a teljes naprendszerben, de még ő sem lát a jövőbe, mégis tudja, hogy Fate jön, és kitől tudhatja? Természetrsen Kiriétől. Rejtély megoldva
thumb
Az lenne a legjobb a ha Totanak ott hagyna az egész UA holdert el menne Kuromaruval es körbe utaznak a földet ketten es 20 év múlva mikor már gazos lessz a helyzet vissza térnének sokkal erősebben.. tudom esélytelen de bele gondoltok milyen fasza lenne nem
thumb
köszi milyen szánalmas hazug jukihime
thumb
Már elnézést, de totálisan leszarom hogy milyen jó a manga vagy sem, ez az anime és nem a manga, a történet, a párbeszédek, a jelenetek, minden olyan szinten bassza a csőröm hogy az már rég fájt ennyire.
mintha egy 10 éves fantázia világát fogták volna bele nyomták egy Clishé machinebe és tádá
Miért jelenik meg a lolin egy varázslatos eddig soha nem látott visszaszámláló ? Szóval Yukihime honnan tudta hogy viszik Avancerust ? Az előző részben pont hogy azt mondták hogy még csak nem is TUD róla... Aztán az a vég,.. full random megjelenik Negi de aztán Kuromaru elvágja a "pecsétet" ami oda kötötte, Why? Totális Bull Crap az egész..
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY