0 0 16
676
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2008. okt. 20.
Egy haldokló társadalomban mindenki által elrejtett egyedülálló újságcikk és annak most először feltárt előzményei, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és társai által szervezett hamis tanúk, akiknek (a hatályos törvények szerint) életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő hazugságait - mint valami látnotok - a jövőhöz igazították, a Megprófétált, titokzatos titkosszolgálati Világrendszer Világreformjának előnapjai, és a SpanAir utasszállító repülőgép burkoltan előre jelzett katasztrófája...
Hozzászólások | 16
szopdfel
2013-03-27 11:32:09

igazat beszél!!!!!!

nanoka15
2010-01-30 00:16:09

Molnár f-árpád egyetlen egy bizonyitékod sincs ha csak egyet mutatsz világhirüvéteszlek... érted hmmm...

Callum
2008-11-11 20:42:07

Jól elvan a saját kis álomvilágában amiben ő a megváltó, a fény, az igazság, a bölcs tényfeltáró (ezeket az ő szavai) a magyarok pedig a buta emberek akiken segítenie kell,és én pedig az antikirsztus a sátán szolgája, mert ki merek állni a véleményemért:DD Ohh, hogy én milyen gonosz is vagyok, nem? Szerintem Árpád kicsit sokat olvasta a Bibliát, belebetegedett szegény. Pedig, ha tudná mennyi undorító dolgot csináltak a vallás nevében....

Callum
2008-11-11 20:33:39

Kedves Tomcat! A számból vetted ki a szót. Árpád nem tud mást csak gyalázkodó szövegeket írni, mert lelkileg sérült! Idegesíti, hogy nem sikerül ránkerőltetnie a saját ostoba nézeteit, az antiszociális vagy inkább antimagyar véleményét és nem sikerül elérnie, hogy komolyan vegyük a bohóckodásait amit a "filmjein?" művel. Ez a nagy baja szegénynek! De rá kell hagyni az ilyen embereken ugysem lehet segíteni, meg van győződve róla, hogy mi hülyék vagyunk és ő pedig az atyaúristen.

Callum
2008-11-11 20:22:36

Ez "magának" butaság? gyávaság?
Vagy "maga szerint" hagyjuk, hogy teljesen tönkretegyenek minket? Hogy külföldön úgy beszéljnek rólunk mint cigányországról? Ez kell "magának"? Mert ez esetben "maga" nem magyar!!!!!!!!

tomcat74
2008-11-11 20:20:39

MolnarEF! Primitív söpredék magyar?!Fajnáci magyarkodás?! Náci, niggerező kobold faj?!(Ez a hasonlat önmagában is csodálatos:)) Ha ennyire nem felel meg ez az ország az elmebeteg, degenerált, minden logikus gondolkodást nélkülöző elméleteihez, javasolhatnám, hogy költözzön valahová messzire ahol jobban érezné magát, s nekünk sem kellene gyalázkodó szösszeneteit olvasni?
Egyébként beszél magyarul?!

Callum
2008-11-11 20:12:36

------ A magyarok nem neonácik! Nem kell ahhoz ilyen nézeteket követni, hogy valaki gyűlölje a cigányokat, elég ha él 1-2 az ember közelében. "Ezekkel" nem lehet együtt élni.
Persze most én vagy a buta köcsög magyar, mert nem sajnálom ezt aljas, hazug, bűnöző söpredéket? Mert azok, és ez nem előítélet, hanem tapasztalat. Ezért buta a magyar?, mert nem tűri hogy kirabolják? Mert nem tűri, hogy amiért keményem megdolgozik mások elvegyék tőle? Nem tűri, hogy rettegésben kelljen élnie?

Callum
2008-11-11 20:02:37

Oh elnézést hogy tiszteletlen voltam, de úgy gondolom ez a legkevesebb amit az után tehetek, hogy ostobának, gyávának, fasisztának, féregnek, butának "nevezett" 10 millió embert. (köztük engem is.) De az ilyen szintű általánosítás biztos egy intelligens emberre utal ugye?
Mert "maga" felháborodhat ha valaki kimondja a nem éppen pozitív véleményét a cigányokról (szándékosan nem romákat írtam), de én fogjam be a pofám ha "őmegváltósága" a magyarokat szidalmazza igaz? --------

MolnarEfArpad
2008-11-10 18:00:25

Értékelem a sortüzes callumokat, mert lehet hirdetni általuk, hogy ide nem kell Drábik, nem kell ész, nem kellé, csak röfögés, vályú és disznóól. Dr. Moreau szigete jut eszembe erről a hányadék, egybebarmolt fajról, ahol a két lábra állíthatatlan állatok callumosan hirdették, nagy pofával:
-
Szürcsölni, az a jó! Négy lábon járni, az a jó! Veéres húst enni, az a jó!
-
Jó étvágyat, koboldok. Vályúhoz!
-
A Molnár, a malomköves

MolnarEfArpad
2008-11-10 17:56:55

Van, ami összeköti a baloldali callumokat a szélsőjobboldali, szintén kobold Veérengzőkkel: a butaság, az erkölccsel és az ártatlan áldozatokkal szembeni ellenségesség, a fasiszta diktatúrák igenlése, a gazdasági-erkölcsi-kulturális-tudományos öngyilkosság, a keresztyénség és a szeretet megvetése, a káromkodó, ocsmány és minden minőségen aluli, primitív beszéd és életmód akarása.
Most tervezzük lefordítani a filmeket nyelvekre, hogy mindinkább kiüssük a magyarokat a nyeregből.
Disznók ólba valók

MolnarEfArpad
2008-11-10 17:49:08

Látja, Callum (tegező viszonyról amnéziám van), most igaza van abban, hogy ezen a náci, niggerező, nem ork, hanem kobold fajon ne segítsen se magyar, se német, se amerikai, hanem rúgjon bele e Sátánkobold faj döglött tetemébe, undorral nézve, hogy megveti ez a fasiszta faj azokat, akik nem butaságot és sötétséget, hanem tudományt hoznak, és hirdesse az egész bolygón - ahogyan külkapcsolataink teszik -, hogy a náci faj elé mindent készen tettek le, de az egy fikarcnyit előre lépni nem tudott.

Callum
2008-11-10 17:39:49

Kedves Árpád! Csalódtál a magyarokban? Nem sikerült segíteni rajtunk? Nem jött össze a tényfeltárás?:D Jajj hogy sajnálom!:D
De most válaszolj őszintén! Kért valaki téged erre? És szerinted kellenek bárkinek is a te külföldi "tényfeltáró" haverjaid? Szerintem nem, és tudod miért nem? Mert ennek a buta gyáva nemzetnek (ahogy te nevezted) nincs szüksége még több buta gyáva emberre! Nincs szüksége rád és a nevetséges videóidra! Nincs szüksége erre az álszent.......-ra!

MolnarEfArpad
2008-11-09 22:17:15

3.
Én sajnos magyar állampolgárnak születtem, de mióta ez az igénytelen söpredék náci csürhe pusztította le erkölcsileg az országot, fajnáciként magyarkodva, minden tényfeltárót üldözve és átkozva, elektrosokkos tömeggyilkosokért és náci intézményeikért tüntetve, azóta nem csak sajnálom, hogy magyar fajba születtem, de napról napra egyre nagyobb undort érzek ez ellen fasiszta, norvégozó, söpredék faj ellen.
-
A Molnár, a nem magyar, mert nem norvégozó, cigozó, azaz nem fajnáci, vengri söpredék.

MolnarEfArpad
2008-11-09 22:06:39

2.
Bevallom, hogy még egyetlen olyan szemét és buta néppel nem találkoztam, mint ti vagytok, s elszomorít, hogy szerettelek titeket..."
-
Ez volt Fenyvesi Theresa, magyar droidióta, a fenti linken meg egy másik személy - mert magyarországon droidiótákból van szeméttelepnyi -, az amerikai állampolgár Drábik János, ugyanis a magyarok olyan hülyék és gyávák, hogy külföldről kell idejönni tényfeltárni, mert a magyarok, azaz a vengrik (a nigger magyar megfelelője) egyszerre nácik, gyávák és ostobák.

MolnarEfArpad
2008-11-09 22:01:55

1.
Itt van még egy csuklómozdulat, idióta:
http://www.hirhatter.com/leptek_drabik.htm
-
Plusz egy velős üzenet a német születésű író és világutazó, a csuklómozdulatot a primitív söpredék magyarok miatt Németországból leleplező Fenyvesi Theresától:
-
"De a legnagyobb szégyen az az, hogy még egyetlen értelmes Magyar emberrel nem találkoztam, aki nem valami primitív, s anyázó szöveget ír, pedig a ti országotok, s ti engem szidtok, mert szerettem valamit tenni értettek.?!
-
folyt.

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31