0 0 1
36
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2022. máj. 1.
2022. április 30. – 14:59

Szombaton kora délután oroszbarát és Ukrajna melletti szolidaritási tüntetést is szerveztek egyszerre Budapesten, nem is túl messze egymástól. A Magyarországi Ukrán Kulturális Egyesület és az Egység Ukrán Egyesület délután egy órakor érkezett a Deák térre, egy órával később, délután 2-kor pedig megkezdődött az Oroszország melletti szimpátiatüntetés a Szabadság téren.
A Magyarországi Ukrán Kulturális Egyesület korábban levélben kérte a BRFK-tól, hogy vonják vissza az orosz szimpátiatüntetés engedélyét, de a rendőrség ennek nem tett eleget.

Nem sokkal délután fél három után a két tábor egymás közelébe ért, miután az ukránbarát tüntetők a Deák térről a Vértanúk terére vonultak.
A Telex helyszíni tudósítója szerint az oroszbarát tüntetők körülbelül kétszázan lehetnek, az Ukrajna mellett kiállók pedig kb ötször annyian, köztük ukránok is vannak a tömegben.

Az oroszbarát tüntetők szerint Egyesült Államok a felelős a háborúért, az Oroszország elleni „túlzott szankciók” pedig élelmiszer- és energiaválságot hoznak a világra. Az ukrán ellentüntetők szerint „1956 óta tudjuk és átérezzük, mit jelent, amikor a Kreml beleszól egy szabad ország belügyeibe, rákényszeríti akaratát egy demokratikus országra. Ukrajna most ezt 2022-ben még véresebben, még több ártatlan áldozattal éli át.”
Nem mindig azok a hírek, amiket hallani szeretnél. De mi elmondjuk neked akkor is.
A Telex megpróbálja bemutatni a különböző álláspontokat, a tényeket és a bizonyítékokat keresi, az értelmezést az olvasókra bízza. A véleménytáborokon és a politikai propagandán átlépve írjuk az újságot. Mi nem akarjuk megmondani, hogy ki hogyan gondolkozzon, de a szabadságban szentül hiszünk. Már több mint ötvenezer ember gondolta úgy, hogy kisebb-nagyobb összegekkel támogatja ezt a törekvésünket, enélkül nem lennénk.
Barnóczki Brigitta
Hozzászólások | 1
fjn9225
2022-05-01 22:10:30

Csak en azt mondom hogy mindenkinek utanna hene jarnia jobban hogy azert az Oroszok sem szentek ok is ott vannak Amerika seggeben .

A felhasználó további videói
Gyalázat Budapesten
9:03
Leváltanák az ellenzéket
10:05
2022. ápr. 27. 63 néző
Elfoglalták az oroszok Mariupolt
1:58
Újraszámlálást követel a Mi Hazánk
9:26
Hasonló videók
9:03
10:05
2022. ápr. 27. 63 néző
1:58
9:26