21 0 8
1726
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2020. júl. 19.
Cimkék: boy, thai, love, bl, sorozat, death, boyxboy
30 évvel ezelőtt Korn és Intouch egyetemi tanulók voltak Bangkokban. In belépett Korn életébe annak ellenére, hogy tudta, Bangkok egyik legbefolyásosabb emberének a fia, a maffiának. Eleinte Korn ellökte magától Int, de végül nem tudott ellenálni a fiúnak, aki tele volt élettel, míg ő épp az ellenkezője volt és végül úgy döntött, hogy beengedi őt a szívébe.
Ám egy olyan világban, ahol a homoszexualitás elfogadhatatlan volt valamint a szüleik ellenezték a kapcsolatukat és mindenki más is, Korn és In szerelme halálra volt ítélve. A káosz közepette, amíg Intouch harcolt a jövőjükért, Korn nem tudta elviselni a szerelme szenvedését és úgy döntött, hogy feladja. Azon a napon, két pisztolylövés hangja szelte át a levegőt.
A történetük tragédiába torkollott, de valami már egymáshoz kötötte őket, ami együtt tartotta őket még a haláluk után is.
Évekkel később, egy frissen visszatért thai fiú, Pharm, aki elsőéves a T-Egyetemen, úgy nőtt fel, hogy mindig úgy érezte, valakire vár. Rejtélyes rémálmok kísértik, amik miatt mindig könnyes arccal kel fel, fél a hangos zajoktól, és egy anyajeggyel a halántékán még mindig azt érzi, hogy valaki hiányzik neki. Dean is, harmadéves a T-Egyetemen és az úszócsapat kapitánya, azzal tölötte eddigi életét, hogy kutatott valaki után, akinek az arcára nem emlékszik. A sors vörös fonala, ami összekötötte őket az előző életükben, újra egymás felé húzza a két fiút, összeköti őket egy múlt, amire talán nem is érdemes visszaemlékezni, de egy szerelem felejthetetlen. Mert a vörös fonal, ami összeköt két szívet, mindig visszavezeti az egyiket a másikhoz. Bár lehet, hogy kusza, vagy erőltetett, de ez sosem fog megszűnni.
Hozzászólások | 8
Poseidon_Subs
2020-10-23 07:18:53

csabamama2 végül csak 17 rész lett a sorozat, de az a 17. Rész elég hosszú és ütős. :) Nincs 18. rész és nem is lesz, úgyhogy nyugodtan elkezdheted a maratonozást.

csabamama2
2020-10-22 04:52:32

Köszönöm szépen a munkátokat és a letöltési lehetőséget. Valamikor anno én 18. részesnek jegyeztem fel magamnak. Érdeklődnék, hogy lesz-e 18. része, vagy marad 17. Maratonozni szoktam, ezért nem tudom. Bocsi. :-))

ilus62
2020-07-23 14:50:07

Köszönöm szépen a a fordítást és a feltöltést. Nagyon jó sorozat volt,régen fogott meg valami ennyire. Remélem még találkozok a munkáddal.

Poseidon_Subs
2020-07-23 11:13:55

Nem szeretnék belekontárkodni senkinek a fordításába, igaz egy jó ideje már nem volt rész. Itt is volt olyan, amikor hónapokig nem volt fordítás, de a fordító még lehet, hogy fordítani fogja. Amíg nem kér segítséget, vagy nem adja át másnak a sorozatot, nem fogom lefordítani, de akkor se biztos, hogy vállalnám. Az az egyik legszarabb érzés, mikor előled fordítják le. Már tapasztaltam, nem volt jó érzés. Szóval tőlem Kiss Me Again nem várható.

macko1985
2020-07-23 10:11:37

köszi a forditást és a feltöltést :).Szeretnék érdeklödni hogy fel e töltenéd ha van időd a Kiss Me Again filmet magyar forditásal?

Hajnalka1972
2020-07-20 20:51:05

Köszönöm a forditàst és a feltöltést♥️♥️ Még mindig sírok szuper sorozat imádtam minden percét

fonix81
2020-07-20 02:15:45

Nagyon szépen köszönöm a fordítást, és a munkátokat. Remélem még fogtok fordítani sorozatokat? Szeretem ezt a sorozatot, és a szereplőket. Remélem még csinálnak sorozatot a Fluke\Ohm párossal, mivel szerintem nagyon jó köztük a kémia!

noncseni
2020-07-19 20:39:29

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a munkátokat:) Nagyon szerettem ezt a sorozatot, a szereplőket és a történet is szuper volt, valamint a zene is isteni:))) Várom a TeamxWin páros sorozatát nagyon:)

A felhasználó további videói
Hasonló videók