Ushio to Tora 39. rész [VÉGE]

2258
Feliratkozom
AnimeSekai
2618 videó
3118 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
14
0
2016. aug. 10.

A feliratot az Anime Sekai Team készítette a HorribleSubs felirat alapján.

Fordította: Nihil
Lektorálta: Daikirai
Formázta: Cickány

Az Anime Sekai Team oldala:
http://animesekaiteam.info/

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Először is, köszönöm szépen a fordítást, nagyon kellemes csalódás volt számomra, egészen jól machináltak a klisékkel, egy egészen emészthető és szórakoztató sztori, de ezt kifejezetten a shounen kedvelőknek lehet csak ajánlani. A többiek pont a kliséssége miatt nem értékelnék. :)
SPOILER!!!
Öhm... Nem akarok senkit elkeseríteni itt a kommentelők között, de az nem újjáéledés volt a végén, csupán egy flashback, amolyan utolsó végső poénos lezárás, hogy engedjünk fel a szarból, és még egyszer utoljára halljuk a hangjukat. Csomó animében bejátszák ezt a fajta lezárást, hogy egy végső kellemes mosolyt azért kicsaljanak a nézőkből, főleg az ilyen end-el rendelkező animéknél. Meg úgy eleve a youkaiok/ayakashik nem TUDNAK újjászületni, ez az emberek kiváltsága. Az újjászületés és a visszatérés az más ezekben a közegekben.
thumb
SPOILER!!! Tora legalább újjászületett.Remélem lesz következő évad! Nagyon remélem :D Kár, hogy vége :'(
thumb
Köszönöm szépen az összes rész feltöltését! Nekem tetszett és senki se furcsállta, hogy eddig ,mindig kiemelték Ushio röpképtelen ségét, de ebben a részben szinte végig egyedül repült!! (Főleg a végén,ráadásul az apja ölébe!) :)
thumb
Köszi szépen.. az ocsmány grafika ellenére tetszett.. mint a berserk :'D ^^
thumb
Köszi a feltöltéseket!
thumb
9AnimeFan7
SPOILER:
Nem halt meg Tora. Vagyis meghalt, de újjáéledt csak gondolom te addig már nem nézted. Én a 27. rész körül abbahagytam, mert már fájt a szenvedés, hogy mindenkivel megküzdöttek és úgy láttam az fog megismétlődni, holott addigra már rég lezárhatták volna a történetet. A legrosszabb csavar amit beletehetnek egy történetbe, hogy majdnem teljesen lenullázzák a főhős addigi összes tettének értelmét. Nem is lett volna annyira baj, ha egy-két rész alatt megoldódik a dolog, de nem úgy tűnt, hogy megfog szóval ráhagytam. Én már amúgy is 20+ rész után vártam mikor lesz vége és ahogy néztem az utolsó részt úgy tűnik semmi különösről sem maradtam le, max egy kis drámáról, de elég volt nekem az a rinya amit előtte levágtak 27 részen keresztül kb., nem kellett tetézni még, mert egy pontig, még érthető volt és belefért és kellett is, de utána már fájt néznem a szerencsétlenkedést. Persze valószínű, hogy nem tartozok bele a célközönségbe. Ami pozitívum volt számomra, az a japán mondavilág belefűzése a történetbe.
thumb
Elöszőr is.......nagy szépen köszönöm a fordítást és a feltöltést! :D
SPOILERT TARTALMAZHAT(ebből a részből) :
Összegezve jó anime volt.....bár szerintem az 1.évad messze jobb volt mint ez a 2. -ik..persze megértem hogy kellett ennek egy folytatás, de -e van. Engem az 1.jobban megfogott mint a 2.-ik....de lehet hogy valakinél meg pont fordítva :D ......kinek mi. :)
A végével annyi gondom van hogy.......Tora meghal..a bestiadárda elpusztúl...WTF?!?!......azt megértam hogy lekellett valahogyan zárni, de higy így?!?......azt minden féleképpen számításba vettem hogy a dárda elfog pusztúlni...de higy Tora kipurcannyon( na jó erre is gondoltam.....de úgy hogy akkor majd Ushio átveszi a szerepét mivel azzá vált volna, ugyebár)........Úgyhogy így összegezve....tetszet is, meg nem is....az oké hogy HAPPY END -et kell szinte mindennek adni, bár mindjuk ez így számomra nem így van (bár szerintem mindig is lesznek olyanok akik majd azt mondják hogy igenis jó vége lett.....erre megint azt tudom mondani mint a fent említekben hogy, kinek mi tetszik).....de nem bántam meg hogy megnéztem, jó anime volt! :)
thumb
Hu..Nem gondoltam hogy ilyen vége lesz. Nagy volt! :D Köszi az összes részt!
thumb
Köszi a feltöltést, nagyon tetszett csak kár hogy vége
thumb
Nagyon köszönöm hogy végig lefordítottátok! Már nagyon vártam a végét! Csak kár, hogy tényleg vége...
thumb
Köszönöm szépen a feltöltést! Csak engem siratott meg?
thumb
Kösz a felltöltéseket vártam a véget kb olyan lett amire számitottam :)
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY