187 Loop készítése
0
0
2010. dec. 27.

A felszólalás szövege


Szeretnék erre reagálni. Jómagam is vidéki vagyok, és ugyanúgy sokan vagyunk az LMP-ben vidéken, átérezzük a vidékiek problémáit, átérezzük azt a félelmet, ami ma megvan a magyar vidékben, de javarészt ez a statisztikákban nem mutatkozik meg.
Viszont azt is látjuk, hogy ezt a félelmet nem lehet csak büntetéssel megszüntetni, ezt a félelmet úgy lehet megszüntetni, hogyha hosszú távú, koncepciózus terveket adunk a vidéknek, amiben az is benne van, hogy a frusztrációjukat munkában tudják feloldani. Ha a frusztrációjukat munkában tudják feloldani a vidéki emberek, akkor kevésbé lesznek erőszakosak. Ha a vidéki fiatalok a vidéki iskolában megtanulják azt, hogy miként lehet közösen együtt dolgozni, és nemcsak azt, hogyan lehet verekedni, akkor képes lesz a magyar vidék is ezt a félelmét, ezt a frusztrációját levetkőzni.
Sajnos úgy látom, a magyar vidék frusztrációja az, ami a Jobbikot is bejuttatta a parlamentbe, viszont szeretnénk ezt a frusztrációt békésen megoldani, úgy, hogy a vidéki embereket arra rávezetni, hogy miként lehet együtt, békésen dolgozni, és nem feltétlenül azt nézni, hogy kinek milyen színű a bőre.

Köszönöm szépen.

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY