0 0 0
38
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2010. dec. 27.
Cimkék: vágó gábor
Továbbra is képviselném azt az álláspontot, amit eddig is képviseltünk, a bizottsági meghallgatásokon is folyamatosan erre tettük a hangsúlyt, és a kampányunkban is ezt hangsúlyoztuk, hogy az állami átláthatóság az egyik fő alappillére lehet annak, hogy az állampolgároknak a demokrácia működésébe vetett bizalmát és hitét visszaszerezzük. Úgy tűnik, hogy A nemzeti együttműködés programjában még oly vékony szálon is megjelent ez az átláthatóság, de valójában a Fidesz a saját programjával ellentétben nem ragaszkodik az átláthatósághoz, hiszen továbbra is, hogy Érsek Obádovics Nándor kedvenc szófordulatával éljek: sötét szobák eldugott homályában döntenek fontos gazdasági kérdésekről.
Nem látni azt ebben a vagyongazdálkodásról szóló törvényben, hogy mik lehetnek az intézményes garanciái annak, hogy ne folyhasson ugyanaz, ami folyt az elmúlt nyolc évben. Ugyanezt kérdeztem meg a miniszterelnök úrtól is ma, hogy nagyon szép, hogy önök elszámoltatnak, hogy önök számon kérik az elmúlt nyolc évet, hogy tiszta lappal tudjunk kezdeni, de mi lesz akkor, ha teszem azt, nyolc év múlva jön egy LMP-s kormány, és ugyanilyen csontvázak dőlnek majd ki a szekrényből, mint amik kidőlnek most.
Szeretném arra a garanciát látni - tudom, hogy nincsenek itt az előterjesztők, de akkor a kormányoldalról kérem, reagáljon valaki -, hogy melyek azok az intézményi garanciák, amelyek az átláthatóságot elősegítik, és hogyan fogja a korrupciót és a sötét ködökben folyó gazdálkodást a Fidesz megállítani.
Még egy dologra szeretném fölhívni a figyelmet, hogy most a Magyar Fejlesztési Bank lesz a gazdaságunk egyik motorja a miniszterjelölt úr szerint, viszont a Magyar Fejlesztési Bankra, mint ahogy azt a Balatonring ügyénél is láthattuk, vonatkozik a banktitok. Ezért hát bármikor is visszadobhatják akár az ellenzéki, akár az újságírói kérdéseket azzal, hogy ez banktitok. Kérem önöket, válaszolják meg, hogy miként lehetne elkerülni, hogy a korrupció tovább burjánozzon Magyarországon.
Köszönöm.
Hozzászólások | 0