0 0 0
11
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2022. ápr. 2.
2022. április 1.
A Mi Hazánk Mozgalom rendelkezik egyedül koncepcióval arra, hogy a magyarságot fejlődő pályára állítsa, mert sem a Fidesznek, sem a balliberális ellenzéknek nincs programja - jelentette ki a párt elnöke a szervezet kampányzáró pénteki rendezvényén, Budapesten.
Toroczkai László, a párt miniszterelnök-jelöltje úgy vélekedett, hogy ha a Mi Hazánk 2018-ban nem jön létre, ma nem volna esélye a magyarságnak.
A koronavírus formájában biofegyvert vetettek be az emberiség ellen, most pedig a harmadik világháborúval fenyegetik. Mindez a világot uraló globális nagyvállalatoknak, a gyógyszergyártóknak és a fegyvergyártóknak köszönhető, akik a legtöbbet keresik a járványon és a háborún - tette hozzá.
Az utóbbi nem Oroszország és Ukrajna konfliktusa, hanem Oroszország és a globális nagyvállalatok és az Egyesült Államok háborúja - vélekedett.
Kiderült, hazugság, hogy a vakcina megállítja a koronavírust, illetve a vakcinának is köze lehet ahhoz, hogy az elmúlt évben a második világháború legvéresebb esztendejénél is többen, 155 ezren haltak meg Magyarországon - mondta Toroczkai László.
Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese hangsúlyozta: arra vállalkoznak, hogy megvédjék a magyar családokat, kultúrát, annak érdekében, hogy Magyarország továbbra is magyar maradhasson.
Olyan időket élünk, amikor a család támadásával és a bevándorlás ösztönzésével el akarják venni identitásunkat és veszélyeztetik a létünket. Ebben a helyzetben pedig az egyetlen kivezető utat a Mi Hazánk Virradat programjának végrehajtása jelenti - mondta.
A család támadása azt a célt szolgálja, hogy összezavarják a gyermekeinket, mert két férfi és egy kutya nem család - mondta Dúró Dóra.
Novák Előd, a párt alelnöke felhívta a figyelmet arra, hogy a közvélemény-kutatások szerint a Mi Hazánk támogatottsága elérte a hat százalékot.
A Mi Hazánk meg kívánja akadályozni egy olyan társaság hatalomra jutását, amely szivárványos zászlót tűzne a Parlamentre - tette hozzá.
Infostart / MTI
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Gyalázat Budapesten
9:03
Leváltanák az ellenzéket
10:05
2022. ápr. 27. 63 néző
Elfoglalták az oroszok Mariupolt
1:58
Újraszámlálást követel a Mi Hazánk
9:26
Hasonló videók
9:03
10:05
2022. ápr. 27. 63 néző
1:58
9:26