1277 Loop készítése
2
0
2011. nov. 2.

Magyarországon 60 ezer fogyatékossággal élő ember áll gondnokság alatt. Ők kivétel nélkül elveszítik választójogukat. Ez a jogfosztás sérti hazánk nemzetközi kötelezettségeit, de az új alaptörvényből kirajzolódó javaslat is. Van jobb és egyben egyszerűbb megoldás.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
60 ezer potenciális mszp szavazóról van szó, ez nem kispályás cucc!
thumb
Tehát, ha valakiről orvosilag kimutatták, hogy nem alkalmas arra hogy döntést hozzon például a saját havi bevételeiről és kiadásairól, az nyugodtan hozzon döntést az egész ország négy éves bevételeiről és kiadásairól??? De ha úgy tekintjük, hogy a demokrácia csak látszólagos és a választópolgár csupán a gazdasági döntéshozók által elé helyezett narancs és piros színű boríték közül választ (amikbe ők már előre elhelyezték ugyanazt a tartalmat), akkor szavazzanak. Miért ne? (Ebben az esetben akár kockadobással is eldönthetjük a választások eredményét.) Javaslatom TASZ következő kampányához: Engedélyezzék a vakoknak, hogy ők is szerezhessenek jogosítványt! Elvégre az nagyon súlyos diszkrimináció, hogy őket kizárják a gépkocsi vezetéshez való jogból.
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY