3269 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
6
1
2018. ápr. 17.

Mondjuk biztos, hogy az adrenalin legalább annyira felpörget.

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Valamit félreértettél nem? Mr szarkazmus, ne okoskodj nem áll jól, nyilván semmi baja ha rácsapódik a gyerekre, nem tudom hol élsz, nálunk naponta esnek felhőkarcolóról gyerekekre felnőttekre, és kutya bajuk...
Ha elolvasod figyelmesen van ott egy szócska, hogy "elé" esik, ja várj, nem láttad? Elnézést, máskor bekeretezem.
thumb
wittmanzsolt valoszinü ha ráesik egy kisgyerekre az majd nemfog megpusztulni egy 90km/h vagy többel eső 85-100 kilós tömegtől
thumb
Úgy ahogy mondod, van egy határ, ez egy kicsit magas, és bármi történhet, kicsit megcsúszik a kéz, göcs, szél, tüsszentes, és egy ilyen előreláthatatlan dolog miatt fogja bevégezni.
És ha persze természetesen lezuhan, ki tudja, egy kisgyerek, vagy kisgyerekek elé vagy rá esik, akkor pedig a gyerekben bentmarad, kb örökre.
thumb
Egyetértek az előttem szolokkal , Azért ok hogy parkur meg minden , de gondolom azt is lehet még épelméjűen csinálni, és nem állandóan a halált kisérteni. Ok én tériszonyos vagyok, igaz fiatalon én is másztam szinte mindenhova. de azért volt egy határ. Ez meg már nagyon nagyon túl lépi azt. Amúgy nem kell oda szél. Csak egy hirtelen izom görcs, akármi, és egy hülyével kevesebb. De sajnos vannak a befolyásolható kölykök akik ilyenek akarnak menőzni. Aztán majd a szülő sírhat utána. Az ilyen tevékenységet én kb 16, év fölé helyezném.
thumb
Nagyon ügyes gyerek.
De ha folytatja ezt, nagy valószínűséggel meghalhat, mert kinézem belőle, hogy van olyan hülye, hogy nem veszi számításba, hogy pl: hirtelen jön egy kurva nagy szél, és lefújja, mondjuk nekem sem lenne akkora félnivalóm, mivel ha onnan leesek, akkor nyilván belekre csapódok szét.
Ez is olyan hülye mint a segg, mutogassa csak youtube-on ahova mindig jár fiatal kölök, aztán az is megpróbálja, hogy menő legyen, csak aztán mikor az anyja nézi a gyerek szétmállót testét a bitumenon akkor egy életre elmegy a kedve az evéstől.
Ezt csak azért mondom, mert vannak akik értenek, és vannak hülyék, akik egyáltalán nem értenek hozzá, láttam nem 1-2 videót ahol szabadulóművész fulladt meg, mert azt hitte mindent tud, hát nem.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY