0 0 3
344
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2009. júl. 15.
Az orosz Szergej Prokofjev ritkán játszott II. Zongoraversenyének elementáris dallamaival, majd Molnár F. Árpád hangeffektusaival zárva láthatják legújabb videoklipünket, mely amellett, hogy Hírháttér-promo, Hírháttér-reklám, Hírháttér-ajánló, valójában a világot lassanként magába nyelő Vallás, továbbá művészet, költészet és forradalom is. Operatőr: Molnár F. Árpád, Nagy Sándor (Naleksz), Rácz Péter, Tánczos Krisztina és nem publikus. Zene: Szergej Prokofjev: II. Zongoraverseny Op. 16. (Yefim Bronfman - zongora; A Szentpétervári Filharmonikus Zenekar; Vezényel: Jurij Tyemirkanov). Hangeffektusok: Molnár F. Árpád és a "Contact" című film. A bejátszásokban: Cathy O'Brien, Fenyvesi Theresa, Molnár F. Árpád, Nagy Sándor (Naleksz), Soós József (Kárpáti Magyar), Szeszák Gyula főügyész, olajügyész és mások. Filmbejátszások: Az Apokalipszis (San Giovanni - L'apocalisse), Carrie (2002), Contact, Delta (MTV), Dune (David Lynch), Nox: Szeretem, továbbá többek között a Hírháttér Multimédia filmjeiből és soha nem publikált archívumából. Zenei szerkesztő és Rendezte: Molnár F. Árpád tényfeltáró, Echelon-tanú. Készült: 2009 július 15., Kecskemét. HÍRHÁTTÉR STÚDIÓ: http://hirhatter.com . hirhatter@gmail.com
Hozzászólások | 3
MolnarEfArpad
2009-07-16 00:07:59

2. ...amikor Paul Wolfowitz és a zsidók egy óra leforgása alatt multimilliárdokat kerestek. Csak hogy a CIA-nak is legyen mihez tartás végett. Molnár F. Árpád. Jut eszembe, Draskovics patkány: Mi a helyzet a Hercules felrobbantási ügyével? Ácsolod még a bitót? IDIÓTA!!!

MolnarEfArpad
2009-07-16 00:06:45

1. Az a rész kimaradt, hogy ideje volna krátert robbantani Draskovics Tibor háza mellett Barack Obama birtokának a helyére is, ahogyan a hülyére vett embereivel tették főnökeik a World Trade Center és a Pentagon lebombázása napján, ... folyt.

Xean
2009-07-15 23:43:40

hihi :)

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31