80 Loop készítése
1
0
2019. szept. 9.

Egy San Pauloban élő brazil férfi kifejlesztett egy olyan mérnöki csodát, mely a világ közlekedésének gondját egy csapásra oldaná meg. A szerkezet ugyanis egyetlen liter vízzel képes 500 km távolság megtételére.
Ricardo Azevedo olyan találmány birtokában van, mely ha elterjedne a bolygón, önmagában képes lenne megállítani a globális felmelegedést, ugyanis a közlekedés, és az autók okozta légszennyezést 95%-kal lenne képes csökkenteni.
A férfi egy olyan motort fejlesztett ki otthonában, ami bámulatos teljesítményre képes. Nem működik mással, mint egyszerű vízzel. Még a kipufogó csöveken is tiszta vízgőz áramlik ki, így gyakorlatilag nincsen szennyezés.
Ami még ennél is bámulatosabb, az a gazdaságossága, ugyanis a férfi állítása szerint 1 liter vízzel képes elpöfögni a motor 500 kilométeren át.
A motor képes tiszta, de akár szennyezett, azaz koszos, nem kellően megtisztított vízzel is működni.
Ricardo a motor működési elvéről is mesélt. Elmondása szerint az akkumulátornak az a szerepe, hogy elektromosságot termel, amely során a vizet hidrogén és oxigén atomokra bontja. A hidrogént használja a motor a szerkezet meghajtására.
A videón ezt azzal bizonyítja a férfi, hogy meghúzza az átlátszó folyadékot tartalmazó flaskát, így bizonyítva, hogy valóban víz van benne.
Később az üzemanyag tartályt újra teletölti, itt már szennyezett vízzel a Tiete folyóból. A motornak ez meg sem kottyan, és egy liter vízzel vígan elrobog 500 kilométeren át.
Ráadásul semmilyen szennyeződést nem bocsájt ki, ugyanis a kipufogókon csakis tiszta vízgőz áramlik ki, mint egy túlméretezett vasalóból.
Ha a férfi találmánya tényleg valós, mint ahogyan azt láthatjuk is, felmerülhet az ötlet, hogy az egész világon el kellene terjednie. Ha ez így lenne, akkor az előzetes becslések szerint a világ közlekedésből származó szennyezése 95%-kal lenne képes csökkenni.
Gyakorlatilag meg lehetne vele állítani a globális felmelegedést, és visszaszorítani az üvegházhatást okozó gázok jelenlétét a légkörben.
Sokan azonban szkeptikusok a férfi találmányát illetően, és a mérnökök hangoztatják, hogy még ha létre is lehet ilyen motort hozni, az túl szép, hogy igaz legyen, hogy egy liter vízmennyiséggel 500 km távot meg lehessen tenni.
A vízzel működő motorok működési elve megkötött. A víz elemeire bontásához pontosan annyi energiát kell befektetni, mint amennyi felszabadul, ha ugyanezek a kémiai elemek vízzé egyesülnek.
Az elméleti működési elve egy ilyen vízzel működő motornak az, hogy elektromosság segítségével a vizet oxigénre és hidrogénre bontják, majd bizonyos atomokat újra egyesítve energiát szabadít fel.
Persze az elméleti tudomány a vízzel hajtott motornak más működési elveit is ismeri. Hogy Ricardo találmánya valós-e azt mindenki döntse el maga. Mindenesetre a férfi ismerősei, rokonai, és azok az újságírók, akik találkoztak vele, azt állítják, hogy saját szemükkel tapasztalták és élték át, hogy a motor valóban vízzel működik, és bődületes távolságokat lehet vele megtenni.

Forrás: avilagtitkai.com

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
A japánok már nagyon régen megalkották ezt a Megoldást autóba.De gyorsan lenyomták Őket a nagy Vállalatok Ugyebár hol lenne eben nekik annyi pénz mint eddig.(Olaj).....
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY