136 Loop készítése
0
0
2017. okt. 25.

Történet:

David (Gabriel Soto) tizennyolc éves kora óta él az Egyesült Államokban, ahol szülei örökségét, a Los Ángeles szőlősbirtokot igazgatja. A férfit a szőlőföldjénél csak feleségéhez, a szelíd Lisához (Laura Carmine) és gyermekeihez, Fernandához és Bobbyhoz fűzik erősebb szálak. A birtokon velük él Lisa anyja, Lilian (Azela Robinson) és húga, Graciela (Kimberly Dos Ramos) is, akik egyáltalán nem nézik jó szemmel Lisa házasságát: a kapzsi és dörzsölt Lilian David örökségére szeretné rátenni a kezét, míg a világéletében irigy Gracielának sógorára fáj a foga, akit állítása szerint a nővére elszeretett tőle. A birtokon él családjával Marcos (Alejandro Ávila), a szőlőgazdaság intézője is, aki annak ellenére, hogy illegális bevándorló, mindig vidáman és optimistán tekint az életre. Egy nap azonban egy razzia során lányával, Lucianával (Irina Baeva) együtt deportálják őket Mexikóba, és mivel a dulakodásban kezet emel egy rendőrtisztre, nem léphet újra az Egyesült Államok területére. Bár Marcos mindent megtesz, hogy újra láthassa a határon túl maradt feleségét, Martát (Cynthia Kltibo) és fiukat, Leónt (José Eduardo Derbez), sajnos évekkel később egy halálos betegség legyűri, és immár csak Luciana térhet vissza a birtokra. A gyönyörű, ugyanakkor harcias természetű lány időközben borász végzettséget szerzett és eltökélt vágya, hogy bosszút álljon apja szenvedéséért azokon, akik ártottak a családjának.A birtokra érkezve azonban Lucianának rá kell döbbennie, hogy már semmi sem olyan, mint volt: gazdája, David mély depresszióba zuhant, miután felesége, Lisa rejtélyes körülmények között meghalt, és azóta teljesen magába zárkózott, sem a gyerekeivel, sem a birtokkal nem törődik. Ezt anyósa, Lilian igyekszik is kihasználni, aki Juannal (Cristian de la Campa), a magát David barátjának kiadó, ám valójában gonosz és számító ügyvéddel szövetkezve olyan döntésekbe próbálja hajszolni a vejét, amik saját anyagi érdekeinek kedveznek. Luciana egyedül gyerekkori barátjában, Miguelben (Raúl Coronado) talál támaszra, aki David távollétében igyekszik vezetni a birtokot és aki mindent megtesz, hogy Luciana szívét is meghódítsa.Az impulzív Luciana és a mogorva David közötti első találkozás nem súrlódásmentes, kezdeti kutya-macska kapcsolatukból azonban idővel egy erős, kölcsönös bizalomra épülő szerelem sarjad, miután David a lány életvidámságának hála rájön, hogy az élet új esélyt kínál neki a boldogságra. Szerelmüket persze senki nem nézi jó szemmel, az élen Gracielával, aki Lisa halála után még nagyobb elánnal veti bele magát David meghódításába, ebben pedig cinkosa David lánya, a felszínesnek tűnő, ám valójában igen szeretethiányos Fernanda (Sofía Castro), akit mélyen megsebzett édesanyja halála, és akit a manipulatív Gracielának sikerül Luciana ellen fordítania.
Lilian a múlt sérelmei miatt gyűlöli Lucianát és anyját, Martát, akinek annak idején viszonya volt Lilian néhai férjével, és akinek emiatt válogatott megaláztatásokat kell elszenvednie. Ráadásul az asszony mostani szeretője és cinkosa, Gutiérrez (Juan Vidal) rendőrtiszt érdeklődését is Marta kelti fel, annak ellenére, hogy a férfi nem is sejti, annak idején pont ő volt az, aki Marta férjét deportálta.
Lucianának választania kell: az őt mindig őszintén szerető Miguel szerelmét viszonozza, vagy pedig küzd azért, hogy feltörve David szívén a burkot és rosszakaróikkal szembemenve adjon egy esélyt a közös boldogságuknak.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
22:27
Jóbarátok
23 órája
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY