0 0 0
73
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2021. dec. 13.
2021-12-10
Megerőszakolt két rendőr kollégám - ezt állítja egy a Készenléti rendőrségnél dolgozó őrmester nő, amelyről elsőként a Blikk számolt be. A nő azt mondja: először elkábították, ezután történt az erőszak egy panzióban, ahol munkája miatt szállásolta el őt és kollegáit a rendőrség. Az őrmester mindaddig nem hitte el mi történt vele, amíg meg nem kapta azt a felvételt, amit az esetről a két kollégája készített. Az nő feljelentést tett. Az ügyészség minősített szexuális erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást. Az Híradó riportja.
A debreceni ügyészségen tett feljelentést a Készenléti Rendőrség dolgozója, Zsiga Katalin őrmester, aki azt állítja: két járőrtársa megerőszakolta őt. A rendőrök feladata az volt, hogy járőrözzenek a déli határszakaszon, Hercegszántó térségében.
A szolgálat végén társaikkal együtt Bajára mentek, ott próbáltak pihenni, a feltételezett erőszak is egy ottani panzióban történhetett.
Az őrmester a Blikknek azt mondta: kevésre emlékszik az esetből, azt állítja elkábították. Az eset után néhány alkalommal rosszul lett, szolgálat alatt el is ájult, többször pedig erős vérzése is volt, de orvoshoz nem ment el. A lapnak úgy fogalmazott: egy pletykából jött rá, mi történhetett, hiszen kollegái szóltak, hogy megerőszakolhatták, amiről videó is készült. Végig is nézte, ahogy kollégái ájultan rámásznak és megerőszakolják.
Híradónk kereste az ügyészséget. Azt írták: az ügyben minősített szexuális erőszak bűntettének gyanúja miatt rendeltek el nyomozást. A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészségen folyamatban lévő eljárásban – amely a Nemzeti Védelmi Szolgálat bevonásával zajlik – gyanúsítotti kihallgatás nem történt.
Meggyes Attila ügyvéd híradónknak azt mondta, „az eset súlyosságát tükrözi, hogy egy akaratnyilvánításra és védekezésre képtelen személy sérelmére lett elkövetve, amennyiben el lett követve”. „Ráadásul azonos alkalommal több elkövető követhette el, és ezt a minősített esetek között szabályozza a törvénykönyv” – tette hozzá.
A rendőrség egykori őrnagya szerint, ha megnevezte a két elkövetőt a rendőrnő és tettüket egy állítólagos videó is bizonyítja már fel kellett volna őket függeszteni.
„Ha ez valóban megtörtént, akkor nagyon nagy baj van a mentális szűréssel a magyar rendőrségen” – mondta híradónknak Tóth Attila, aki szerint ez visszavezethető a hatalmas létszámhiányra.
„Ha már nincs ló jó a szamár is alapon gyakorlatilag mentális szűrés nélkül beléphet valaki a magyar rendőrség kötelékébe” – nehezményezte.
Amennyiben bebizonyosodik, hogy a két járőr megerőszakolta a rendőrnőt, abban az esetben bűnösségükért akár tíz év letöltendő börtönbüntetést is kaphatnak. Híradónk kereste Zsiga Katalint is, de a cikk megjelenéséig nem reagált.
atv.hu
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Leváltanák az ellenzéket
10:05
Újraszámlálást követel a Mi Hazánk
9:26
Toroczkai László értékelője
4:45
Az ellenzéket támogató, kitöltött...
2:38
Április 3-án szavazzon a Mi Hazánkra!
0:30
Hasonló videók
10:05
9:26
4:45
2:38
0:30