0 0 4
1985
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2008. dec. 13.
Alcímnek azt is adhatnánk: "Több ezren haltak meg a mocskos fajtád miatt". A film nem csak a lealjasult jobboldalról, de a népi idiótáknak is szól, személyes megszólítással és annak körülírásával, mi is az, ami a fotelben ülve ugat, röfög és átkozza azokat, akiknek sem tudásban, sem tapasztalatban, sem bátorságban, sem munka- és áldozatvállalásban a nyomukba sem érhet. http://hirhatter.com
Hozzászólások | 4
JogaRHCP
2009-03-13 15:49:38

Hülye ez az ember... Nem, Vonáék nem a cigányokat akarják írtani, csak elegünk van abból, hogy a cigányok bármit megtehetnek... Nézzétek már meg a cigányvezetőket. Mind magyarellenesek, ami persze nem rasszizmus, ahogy a magyarok gyilkolása sem. De ha fordítva történik valami, akkor már jönnek a magyarok rasszizmusával.. Nézzétek meg a kézigránátos esetet, valamint, amikor leszúrtak egy 15 éves cigányfiút... Volt a rinyálás, elkaptál a "szemét rasszistákat", mire kiderült, hogy cigányok voltak.

pisti0827
2008-12-14 18:04:27

Árpád! Hogy hülye vagy azt már régóta látom de ezt még reklámozod is... Egyébként a titkosszolgálat már régen figyel..tudsz róla?

Steal
2008-12-14 14:39:09

Nekem is van olyan gyanúm, hogy sok mindent kitalált csak.
Mindig csak állít, de bizonyítani elfelejt, így nem valami hiteles.

Orkgyilkos
2008-12-14 11:11:12

Igazán nem akarlak megbántani de szerintem mivel ösze visza beszélsz az elhangzottakból semmit ne tudsz bizonyitani,ebből kifolyólag :1,ezeket te találod ki,2,el is hiszed,3,nem vetted be a gyógyszered.Ezeket a dolgokat szinte mindeki tudja lopás csalások összeesküvések...stb.,de nem érdekel senkit.

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31