[YaoiOrden] Banana Fish 24.

675
Feliratkozom
YaoiOrden
822 videó
2476 Loop készítése
33
1
2018. dec. 21.

Feliratot készítette a Yaoi Orden csapata!
http://yaoiorden.hu

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ash nem fog visszatérni. Azt a nyugalmat csak a halálban találhatta meg...
Ettől nagyobb hatású befejezést nem is hozhattak volna össze. Ilyesmire számítottam, mégis keserű szájízt hagyott maga után.
Hatalmas köszönet az egész sorozatért!
thumb
Köszönöm szépen a fordítást és a feltöltést. Nagyon jó kis anime volt.
thumb
Na ezt is végig sírtam... DE nem bírom elfogadni hogy így lett vége. Remélem hogy valami csoda folytán nem hal meg és annak ellenére hogy a manga nem folytatódik attól még lesz folytatás...
thumb
nah.. mindig az idióta emberek tesznek igazán keresztbe...
thumb
Nem fogok hazudni, végig sírtam az utolsó rész alatt, de azt sem fogom mondani, hogy nem gondoltam, hogy ez lesz a vége. Nem olvastam a mangát, de végig Hemingway és Fitzgerald könyvek voltak a végén és címnek megjelölve, és tudtam, hogyha elég bátrak a készítők, akkor a végén Ashnek is meg kell halnia, annak ellenére, hogy látszott a készítők nagyon szerették a történetet. De már csak a cím miatt is meg kellett halnia a főszereplőnek. Csendben végig néznie azon, akit szeret és meghalnia, a szereplőnek aki egy másik világban él, a szereplőnek aki különleges, mint Seymour és Holden. És bár kimondhatatlanul fáj, akkor is gyönyörű volt a vége, és bátor, és igazán "Salingeres" és "Hemingwayes".
Köszönöm, hogy végig fordítottátok!
thumb
Ash?...hehe....igen,alszik.Örök álmot. Szeretünk Aslan jade.
thumb
Ez egy igazi dráma-sorozat volt. Tudtam, hogy nem lesz jó vége, nem lehetett. Túl sokan haltak meg benne. Köszi a feltöltést!
thumb
neee ez nem lehet igaz nem hiszem el :( mi ez a befejezés szörnyűűű úgy sajnálom szegény asht :( itt sírok és nem tudom elhinni ez nem lehet :((((((
thumb
hát ez rosszul végződött Ash meg halt, kicsit felhúzott, hogy odamegy a nő azt azt hiszi alszik Eiji meg mozgássérült lett? jól láttam? és mondta hogy meglátogatja még Ash-t de, ha megtudná Eiji mi történt én ezt nem tudom felfogni :/ DE EZ HA IGY KELLETT VÉGZŐDNIE LEGYEN IGY :(
thumb
Nem lesz folytatása a manga az 1985ös. Úgy hogy ez a vége.
thumb
Jó ezt nagyon nehéz feldolgozni :'( én is elsírtam magam rajta nem lehet így befejezni ! eddig Ash mindent túl élt, de most, hogy sietnie kéne Eijiez az f@sz leszúrja, és belehal ?! Mellesleg az a nő, vagy bárki más miért nem vette észre, hogy ott van egy véres leszúrt ember, mert az a nő is oda nézett, de a levél véres volt mit gondolt, hogy össze kechupozta a levelét majd szundikált egyet ?!
thumb
Neeeeeee! Szegény Ash miért kellett meg halnia? T-T :,,( :,,( :,,( Ezt így nagyon nem fogadom el ilyen befejezéssel :( Jaj istenem miért kellet ilyen fájdalmasan befejezni így karácsony előtt alig bírtam végig nézni a végét a könnyeim miatt T-T :,,( :,,( :,,( Jó lenne ha valamikor lenne folytatása mert ez így nagyon nincs rendben :( :( :(
thumb
Köszönöm! Jézusom ez durva rész volt, kár hogy vége. Ash szerintem meghalt, de nee mááár!! Olyan édesek együtt. Sírhatnékom van. Nem tudom leírni mit érzek.
thumb
Ja tényleg...tudja esetleg valaki hogy a manga fojtatodik e? Vagy tényleg ennyi volt???
thumb
Lesz második évada? Mert ez nagyon nincs meg befejezve nem fogadom el azt hogy Ash meghaljon! Így nem lehet vége
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY