3402 Loop készítése
8
0
2017. aug. 7.

Verzió: BD
Hangsáv: Japán 2.0
Felirato(t/kat) készített(e/ék): AnimeAddicts
Műfaj: anime, akció, dráma, fantasy, háborús, katonai, lélektani, mágia, történelmi, tragédia, 1. világháború, alternatív történelem, antihős, erőszak, halál, isten, jelenkori fantasy, katona/katonaság, kegyetlenség, kivégzés, küldetés, különleges alakulat, light novel alapján, lőfegyver(ek)/lövöldözés, mészárlás, nemváltás, reinkarnáció, sok vér, stratégiai, varázsló

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ez totálisan megér egy második évadot. És a kicsi Tanyanak is kemény ez infantilis szerepe. Köszi a feltöltést ☺☺☺
thumb
Nincsen igazad pmilan nem addig kell ölni ameddig élő ember van a földön hanem addig ameddig a gyűlőlent van ezt mondja a főszerep.Ez az anime csak annyi mesélel hogy van egy birodalom ami császári és vannak a többiek akik demokráciák kb 1 és a 2 világ háború keveréke
és most a birodalomnak terjeszkedni e kell mert ki nőtte a területeit (1 világ h.) Viszont ehhez a demokráciákat kell felszámolni és azt meg tudok már hogy ha 1 totalitárius rendszer meg támad egy szabad r. akkor a többi össze áll hogy meg végyék azt de gondolom tanultál az 1 világháborúról szóval kb erről szol ez az anime .Csak meg van keverve egy kicsit.
thumb
18:30 "A békemegőrzésért belépek a seregbe. Fegyvert fogok és idegen földön, számomra idegen embereket fogok ölni." Ez a lány is egy ostoba. Az üdvösségükért, mi? Egy harc mániás idióta.

Kíváncsi vagyok van-e folytatása ennek. Mindenki Isten nevét hajtogatja és megy a saját feje után, mert ha káoszt szítunk akkor béke lesz. Nem igazán értem az anime tanulságát. Talán nincs is neki és az emberiség ostobaságát akarja bemutatni, az indokoltalan szellemi kapcsolatunkat Istennel. Egyszerűen szóval vakok. Szinte keresik az ellenséget a saját hibáik miatt is. Elégedettlenek ezért ahelyett, hogy kalapácsot vagy kapát vettek volna kezükbe az ország felépítéséhez, helyette puskát vettek fel, hogy ami megmaradt lerombolják.

Mert az ellenség csak gonosz lehet, és a mi parancsnokságunk szeplőtelen szüzekből áll akik azért küldenek minket ezrek lemészárlására, hogy béke legyen.

Ilyen befejezést. Csupa idióta. Lehet ennek az animének nem is lehet érdemi befejezést csinálni, mert a gondolat menete azt mondja, hogy "amíg van élő ember, addig lesz aki meghúzza a ravaszt".

Köszi a munkát. Ez az anime nálam. 10/8-9. Láttam már ennél okosabbat és érdekesebbet is. Kissé száraz volt. Persze ez is nagyon logikus és okos anime volt. Bemutatta a világ egy darabját. Egyszer mindenképp érdemes megnèzni.
thumb
SZERETNÉD a nyaradat egy összetartó Animés közösségben játszva tölteni? SZERETNÉD minden idők legjobb Animéiből nevelni kedvenc karaktereidet egy meglepetésekkel teli oldalon?
Mi SZERETNÉNK, hogy Te is ott legyél 06.15-én 17:00-tól a KARAKTERFOGLALÁSON!
(A Kezdő nevelők kivételes odafigyelésben és segítségben részesülnek)

https://shichibukai.gportal.hu/ - "Éld át a Saját kalandodat!"

FOGLALÁS: 06.15. 17:00-tól
KÉRÉS: 06.16. 17:00-tól
NEVELÉS: 06.17. 14:00-tól
thumb
Már egy ideje terveztem,hogy letudom ezt az animet is..
És azt kell hogy mondjam,nem volt rossz..
Mindig is tetszettek az ehhez hasonló gonosz főszereplős animek,akikben azért van némi jó is..
Gondolok itt pl. arra,amikor félrelökte az égben az egyik emberét,hogy azt ne találja el az ellenség lövése,ami azt hiszem a 11. részben volt..
Alapvetően nekem tetszett ez a háborús story is,mert amúgy is mindig érdekeltek a világháborús történetek..
A harcok,a rajzolás,az effektek,mind rendben voltak szerintem,nem lehet rá panaszunk..
Szóval remélem lesz folytatása.:)

Köszönöm az egész évad fordítását és feltöltését!
thumb
köszi a feltöltést !!!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY