223 Loop készítése
0
0
2013. aug. 24.

Z-MILAN 92 Kft. (http://www.talajvizsgalat.com)

A Z-MILAN 92 Kft. vállalja radiátoros-, padló- és falfűtési rendszerek vegyszermentes belső tisztítását. Az eljárás lényege, hogy a rendszerbe nyomás alatt lévő légbuborékot juttatunk. A letapadt szennyeződésekhez érve a buborékok hirtelen kitágulnak és apró robbanások által a szennyeződéseket leválasztják az oldalfalról. A tisztítás után akár 30%-os fűtési költségmegtakarítás is elérhető, így a tisztítási költség már az első évben megtérülhet.

A felvételen 10 éves padlófűtési rendszer oda-vissza irányú vegyszermentes belső tisztítása látható, vágatlan változatban. Próbaképpen a rendszert először hagyományos módon, átöblítéssel tisztítottuk. Egészen addig, míg tiszta víz nem jött ki a rendszerből. Ezt követően került sor a gépi tisztításra. Az eredmény önmagáért beszél.
Egy átlagos (150 m2) családi ház fűtési rendszerének átmosása 2013-ban 70.000 forintba kerül. A díj tartalmazza az épület padlófűtési- és radiátoros fűtési rendszerének teljes belső tisztítását. Nem tartalmazza a kiszállási díjat, mely Miskolci telephelyünkről történő indulást jelent, illetve a berendezés csatlakozási elemeinek és a fűtési rendszerbe beépítendő elzáró csapokat, melyek egyszeri beruházást jelentenek (amennyiben nincs kiépítve).

A technológia alkalmazhatósága igen sokrétű. Uszodák, szállodák, élményfürdők vezeték rendszereinek belső tisztítása. Jakuzzik belső rendszereinek tisztítása. Ipari környezetben bármilyen folyadék szállítására alkalmas rendszer -- pl. savat vagy lúgot szállító rendszerek kicsapódásai -- belső tisztítása. Fan coil vagy napkollektoros rendszerek belső tisztítása. A napkollektorokat 10 éves időtartamra tervezik. Ennek oka, hogy ennyi idő alatt a vákuumcsövekben áramló folyadékokból a kicsapódott anyagok az oldalfalra kerülnek. Csökken az áramlási sebesség, csökken a hatékonyság. A kicsapódások a légbuborékos eljárással könnyen megszüntethetőek. Mindezek bontás nélkül, akár 1 nap alatt is. Nincs szükség cserére, komoly beruházásra.

A Z-MILAN 92 Kft. az alábbi szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére: Betoncsiszolás, beton polírozás, betonjavítás, cementlapok felújítása, dekorbeton készítés, beton gravírozás és felületképzés, betonfestés, gránit lapok felújítása, terazzo lapok felújítása, márvány lapok felújítása, ipari padló felületképzése, linóleum felújítás, műgyanta felújítás, repedés javítás, impregnálás, vízszint mérés, beton keménység mérés, fénymérés, kamerás csatornavizsgálat, dugulás elhárítás, csatorna rendszerek belső vizsgálata, nyomvonal kijelölés, csőtörések és repedések helymeghatározása, fémkeresés, 3D talajszkennelés, 3D talajradaros felmérés, légi fotózás.

http://www.betoncsiszolas.com
http://www.talajvizsgalat.com
http://www.facebook.com/betoncsiszolas.zmilankft
http://www.szinvairodahaz.hu

http://www.betoncsiszolas.com
http://www.talajvizsgalat.com
http://www.facebook.com/betoncsiszolas.zmilankft
http://www.szinvairodahaz.hu

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY