64 0 51
10610
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2015. jan. 10.
Vége
Fordította: Otaku fórum :Haku
Lektorálta: Tamásko22
Formázta:Narneo&Haku
Feliratot égette:narneo
By: [AnimeHunter&OtakuForum
Linkek:
Letöltés: http://animehunter.hu/downloads.php http://otakuforum.hu/viewtopic.php?f=5&t=978&view=unread#unread
Weblap: http://animehunter.hu/news.php
Hozzászólások | 51
papito
2023-01-06 03:32:04

Köszönöm a fordítást! Érdekes anime volt, nekem nagyon bejött.( Voltak részek amiken kiakadtam, de a végére megértettem hogy ezek a részek is kellettek bele.) Szeretem az olyan animéket amiknek van mondani/közvetíteni valójuk az emberek felé. ⚠️SPOILER⚠️ Bár szomorú lett a vége, mégis szerintem ez volt a legjobb befejezés az anime számára. Sajnálom a gyerekeket, és⚠️SPOILER VÉGE⚠️ örülök, hogy ilyen jól ki lett dolgozva a sztori. A mondanivalójáról nem is beszélve.

Puskapor23
2021-12-01 22:56:03

Nos, őszintén én is írok egy véleményt. Nem tudtam most melyik oldalon álljak, de maradtam a Szfinx-nél ,és jól is tettem. Nem tudom hohy egy Lisa fajta karakter hogyan tud befolyásolni egy Twelve karaktert. Na mindegy. Nekem Shibazaki és Twelve voltak a kedvenceim, bár a vége felé eléggé megkedveltem Ninet is. Egy happy ending szúrta volna a szemem, így örülök hogy így végződött az anime. Bárki bármit mond Five nekem nem tetszett .Mégha izgalmasabbá is tette a szálakat, nem volt ínyemre. Bár lehet a készítő direkt csinálta ilyen utálatosra őt. Na mindegy. A lényeg hogy ez egy ígéretes anime volt, imádtam. Köszi

chibichandesu
2021-09-25 03:27:58

Twelve halalatok kezdve alig lattam ugy bogtem. kosziiii

chibichandesu
2021-09-25 03:15:46

11:35nel mar nem volt penz normalis grafikara dd

Uzund
2021-09-04 23:53:03

Az egyik csoport: szörnyű, embertelen dolgokat csinál, a masodik csoport kihasználja és nyerészkedik rajta, a harmadik csoport pedig a másik kettő miatt terrorban tart ártatlan civileket. A félelemmel teli emberek torkán sokkal több mindent le lehet gyűrni, sokkal könnyebb őket irányítani, ezért van szükség ellenségre, gyűlöletre, a bosszú ördögi körére, a világ el van cseszve és ezen már nem lehet segíteni.

Distraught
2021-07-28 16:20:43

Annyira sajnálom, hogy beleerőltették azt a vonzalmi szálat a kiscsaj és Twelve között, mert teljesen elrontotta az egész történetet. Irtó jól indult, eleinte tetszett is, de végül oda jutottam, hogy egyszer abbahagytam a nézését és hetekkel később fejeztem be, mert annyira felidegesített.

Egyweeb
2021-05-29 19:57:13

Whee nem tudom mi fut végig az agyadon amikor ezeket írod, de valamiért nagyon sok ehhez hasonló kommentedet láttam és mindig nagyon felbasz. Látom nem értettél semmit az animéből. Ha ennyire nehéz megérteni inkább maradj azoknál az animéknél ahol a főkarakter 6 különböző csaj mellét tapogatja le "véletlen". Ha meg viccből írogatsz ilyeneket akkor se lehetsz sokkal értelmesebb. Bocsi hogy offenzív vagyok, de egyszerűen irritál az hogy találok néhány érdekes animét erre te jössz ilyen kommentekkel amiknek semmi alapja és értelme nincs. Az anime maga nekem nagyon tetszett voltak benne szürreális dolgok, de élvezhető volt. Persze mint minden ez se tökételes. Én egy 8/10 - et adnék neki. Köszi a fordítást és a feltöltést.

NagyAnimeFan
2021-02-10 19:58:40

Köszi az egész évadot! Egyik legjobb anime

Akashikun
2020-12-11 20:31:36

>>> khr-illusionists.gportal.hu < KARAKTER FOGLALÁS: 12.12. (szombat) 16:00-tól Gyertek és legyetek részesei ANIME NEVELDÉNK játékmenetének az idei ünnepi szezonban is! (boomereknek: a fenti linket másoljátok be a böngésző URL mezőjébe) Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, barátok nélküli tinédzser edgelordot, vizsgaidőszakban szenvedő egyetemistát és igazából bármilyen más szerzetet is! c: És köszi szépen a fordítást, remek rész volt! >>> khr-illusionists.gportal.hu <

Asteag
2020-09-26 22:29:41

aztakurvaélet.... ez az anime egyszerűen zseniális volt, tökéletes :(((

TigerMSubs
2020-05-12 20:53:34

Nah. Ez az anime egészen jó lett végeredményében. Megjelenik benne a társadalomkritika, de több rétegben is. Ugye ha visszaemlékszünk, az Unabomber behúzására is az egyik részben, és Japán lecsapása a hálózatról a bombával. Ez ugye clear, kicsit technológiaellenes a téma, ami ugye az agykísérletekben is megjelenik. Aztán ugye egy USA-kritika is van benne, aminek így a végére lett értelme, még a közepén értetlenkedtem, mostmár nem. Elég éles, talán a legélesebb, amivel eddig találkoztam, de még korrekt kb. Nameg erősen pacifista érzelmű a dolog, ugye a japcsik saját bombája robbant Tokió felett. Szélsőségellenes, ugye amit a Mamiyáék képviseltek. Persze több helyen voltak kisebb furcsaságok, ugye a reptéri "sakk" kicsit fura volt, emberi lények nem így reagálnának arra, hogy valami bizarr fos vetítenek ki mindenhol. Amúgy jól nézett ki, főleg 360p-ben itt indán XD, A soundtrackek jók voltak, az OP&END nem annyira sztem, cserébe mondjuk könnyen lehetett énekelni őket a karaoke és a lassú szöveg miatt. Amúgymeg ha Lisa talpraesettebb lett volna, akkor nem lett volna probléma, nem lett volna anime. Ez a lényeg! Izgalom, fordulat, a csúcspont tetőfokán csak úgy izgulunk, hogy mi lesz... stb. 8,5 vagy 9/10

CVChannel
2020-01-20 00:54:07

@MyChildBeatsMe és mindenki aki azt hiszi hogy Whee egy nyomorult. Gyerekek, nem láttok a saját fejetektől. Könyörgöm, de tényleg,ilyen ostobák vagytok hogy bedőltök a poénjainak? Egy óvodás színtjén vagytok így csak Whee-vel együtt. és még 1x MyChieldBeatsMe. Politizálást meg nem kíván senki. Ezek szerint te is fidesz szavazó vagy? Úgy manipulált az előző kommentjével téged Whee hogy az valami elképesztő. Annyira gáz a magyar mentalitás. Mind a fidesz és mind az ellenzék oldalán is ugyan úgy vannak gáz emberek. Ennyit erről. Mellesleg ez a zárókép az animében nagyon jó volt, különben csak 10/7 lett de így ezzel együtt megadtam a 10/8-at, hogy az animéről is írjak pár szót így végezetül, köszönöm a fordítást.

MyChildBeatsMe
2019-07-24 22:21:33

Kedves Whee! Még egy ilyen agymosott degenerált faszt mint te, nem láttam. Esküszöm, hogy honfitársaim akik hasonló intellektussal rendelkeznek, mindíg le képesek nyűgözni a retardációjukkal, de te mindent felülmulsz. Itt egy kis tipp a közeljövőben, hogy elkerülhesd az ilyesfajta szituációkat: Kurva hülye vagy. Kerüld el a politikát, mert ezzel csak magadat alázod meg. Tip #2: Esetleg ahelyett, hogy a média a szádba tenné az információt, növessz agyat, és esetleg nézz utánna, más média/információ forrásoknak. Én elhiszem, hogy a Fidesz ellát titeket száraztésztával, meg krumplival, de könyörgöm... Te tökéletesen egybefoglalod, hogy milyen emberek szavaznak a fideszre... Vének, cigányok, meg könnyen manipulálható emberi maradékok, mint te.

Soutsi
2019-07-23 16:31:40

Kedves EmperorMidas! Már vártam az ilyenfajta hozzászólásokat és végre érkezett egy amivel teljes mértékben egyetértek. Mindig látni kell mit akar közvetíteni egy komolyabb hangvételű anime, ahogy a Byousoku 5 centimeter-nél is, de nagyon sok ilyen van. Az előbb említett szerintem mestermű nevezését is simán kiérdemlő anime véleményezése során sokak, olyanokat írtak, hogy csak néztem és ebből rájöttem, hogy nem nagyon értették meg mi is az amit közölni akar. Mindenesetre ez egy jól sikerült anime aminek van mondanivalója csak meg kell érteni.

EmperorMidas
2019-07-23 12:58:46

Kedves Whee! Köszönöm ezt az élményt, volt, hogy a kommentjeid szórakoztatóbbak voltak, mint az epizód, nagyon jól szórakoztam a szűklátkörű értelmiségi stíluson. Nem tudom, mennyire gondoltad komolyan, de attól félek, hogy neked ez a valóság. Azt mindenesetre megértettem, hogy te nem értetted meg az animét, csak a saját előítéleteidet magyaráztad bele. A terrorizmus lényege az, hogy egy megdöbbentő esettel felhívja a tömegek figyelmét valamire, amiről amúgy nem vennének tudomást. Mármost hogy ez mennyire jogos, kétséges, de mint tudjuk az igazságnak annyi arca van, ahányan rátekintenek. Az eredendő probléma az, hogy te minden terroristát egy kalap alá veszel, és ezeket az állam által elárult gyerekeket, akik egy ártatlan embernek se akarnak ártani, egynek tekinted a muszlim terroristákkal, akikkel riogatnak, és egy sokkal megkérdőjelezhetőbb célért tesznek megkérdőjelezhetőbb dolgokat. Kérlek, mond meg nekem, hogy milyen más választásuk lett volna, hogy igazságot szerezzenek a társaiknak? Mint látható, az állam, mint mindig, ezt az ügyet is eltussolja a végén. Meg kell érteni, hogy a politikusokat nem véletlenül hívják közszolgáknak, hiszen az ő dolguk (lenne), hogy a közösség érdekeiért cselekedjenek, és igazságosak legyenek. A Francia forradalom leszámolt az "Isten kegyelméből uralkodó" eszmével rengeteg vér árán, és bevezette a népfennség elvét, tehát az állam a nép alárendeltje. Ezt sajnos a harcok elmúltával az emberek elfelejtik, és képtelenek számonkérni a kormányt a tetteiért. Az anime során megpróbálják olyan erősen az emberek arcába tolni az állam kegyetlenkedéseit, hogy már ne legyenek képesek félrenézni. Sajnálatos módon erre pedig a terrorizmus a legmegfelelőbb mód, mert másképp nem lesznek hajlandóak észrevenni valami olyat, ami a kis életük szűk korlátain kívül van. Lehet hogy ég az erdő, és a szomszéd háza, de csak akkor tesz valamit, ha a sajátja is kigyullad. Fuhh. Ha eddig végigolvasta valaki, akkor gratulálok, jár 10 internetsüti. Amúgy köszi az animét!

A felhasználó további videói
Hinako Note - 02.rész[MAGYAR FELIRAT]
23:40
Saenai Heroine no Sodatekata Flat - 00...
22:50
Hinako Note - 01.rész[MAGYAR FELIRAT]
23:40
Kuromukuro - 20.rész[MAGYAR FELIRAT]
24:00
elDLIVE - 12.rész[MAGYAR FELIRAT][Vége]
23:40
elDLIVE - 11.rész[MAGYAR FELIRAT]
23:40
elDLIVE - 10.rész[MAGYAR FELIRAT]
23:40
elDLIVE - 09.rész[MAGYAR FELIRAT]
23:40
Kuromukuro - 19.rész[MAGYAR FELIRAT]
24:00
Kuromukuro - 18.rész[MAGYAR FELIRAT]
24:00
Nyanko Days - 08.rész [Magyar Felirat]
2:00
Nyanko Days - 07.rész [Magyar Felirat]
2:00
Nyanko Days - 06.rész [Magyar Felirat]
2:00
Nyanko Days - 05.rész [Magyar Felirat]
2:00
elDLIVE - 08.rész[MAGYAR FELIRAT]
23:40
elDLIVE - 07.rész[MAGYAR FELIRAT]
23:40
elDLIVE - 06.rész[MAGYAR FELIRAT]
23:40
elDLIVE - 05.rész[MAGYAR FELIRAT]
23:40
elDLIVE - 04.rész[MAGYAR FELIRAT]
23:40
elDLIVE - 03.rész[MAGYAR FELIRAT]
23:40
elDLIVE - 02.rész[MAGYAR FELIRAT]
23:40
Hasonló videók
23:40
22:50
23:40
24:00
23:40
23:40
23:40
23:40
24:00
24:00
2:00
2:00
2:00
2:00
23:40
23:40
23:40
23:40
23:40
23:40
23:40