356 Loop készítése
1
0
2012. febr. 25.

Tényfeltáró-Echelon-Tanú: Molnár F. Árpád (ELI)
(Orbán-Vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandáik által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetsége (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, A Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

Operatőr: Domján Tibor
(Orbán, Vona és az általuk médiapropagált extrémnáci antikrisztusi sátán-tenyészet által BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, KTÜSZ-alelnök, Filmrendező, Világszintű Echelon-Leleplező.)

További Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (BETILTOTT, minden hozzáférhető műveit végleg elkobzott Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Nagy Sándor "Naleksz" (Orbán, Vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandák által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Tényfeltáró, Operatőr, Szerkesztő, Tervező, Filmrendező, Világszintű Echelon-Tanú és Echelon-Tényfeltáró)
Soós József "Titán" (a fasiszta sátánrendszer által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén, Roma Jogvédő, PÁBLENESZ-alelnök, KTÜSZ- és TÉESZ-szóvivó, a világ egyik Legfőbb Echelon-Tanúja)
és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

Rendezte: Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witness)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.02.21., XIV.kerület, Budapest Környéki Bíróság (Pest Megyei Bíróság) és Echo tv mögött; Budapest, Hungary
Készült: 2012.02.23. és 25., VIII.kerület!, Bp., Magyarország (Hun)
Premier: 2012.02.25. http://hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
NEMZETKÖZI FELJELENTÉSFILM ORBÁN ÉS FASISZTA BANDÁJA ELLEN!

Molnár F. Árpád minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legtitkoltabb Újságírója! A kívülállók és a belsősök már akkor a világ Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartották, amikor A HÍRHÁTTÉRT még meg sem alapította!

Felvétel: Az állami romagyilkosságok bírósági tárgyalása szünetében, az Echo tv mögött: 2012.02.21. HÍRHÁTTÉR: hirhatter.org

Demeter Ervin és Orbán Viktor

HÍRHÁTTÉR: hirhatter.org
Az elmetechnológiák első magyarországi és a világ Legfőbb Leleplezője

Medgyessy Péter {MSZP}
Miniszterelnök: 2002.05.27.-2004.09.29.

Minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja a Molnárt kereste meg! Orbán, Vona és külföldi antikrisztus állami terroristáik ezért betiltásért és gyilkosságért őrjöngnek!

A világ Echelon-Tanúi gyakran hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a halmozottan Bibliai nevű Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

Pintér Sándor és Navracsics Tibor tömeggyilkos terroristák

Minden magyarok első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit is a Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR Rendezte! Így a Nagy Szajha Fideszes, Jobbikos és külföldi Júdásfajzatai Abszolút Betiltásért, Bizonyíték-Megsemmisítésért és Gyilkosságért őrjöngtek.

A Molnár F. Árpád (ELI) azon állami ellenségei közül, akiket személyesen ismert, pár év alatt tucatnál többen haltak meg...

Kiss Elemér (MSZP-s titokminiszter volt, mániákus, súlyosan patológiás, kóros indulati életű, primitív reakciókra hajlamos tömeggyilkos)

Kiss Péter (MSZP-s titokminiszter volt, a nyugat 100%-osan gerinctelen bábja, a Keresztyének halálos ellensége)

A Molnár kiskorától személyesen ismert sok állami végrehajtó pszichiáter tömeggyilkost, ahogy a "rendszerváltozás" után Orbán egyik legfőbb bérgyilkosát, a képen látható Magyar László katona ezredes pszichiáter tömeggyilkos terroristát is!

Részlet az egyik Betiltott és Szupertitkolt Prófétikus Filmünkből! A Címe: Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (Elárulta a békét, kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért felakasztották!).

Keressen rá e BETILTOTT Prófétikus Filmünkre!: Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (Elárulta a békét, kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért felakasztották!).

A youtube-on rekordrövid idő alatt BETILTOTT Filmünket ajánljuk!: "Telefonváltás Pintér Sándor, Orbán Viktor és az állami bérgyilkos Jozef Roháč kapcsolatáról - Molnár F. Árpád Clodóról és másokról, Fenyő János, Boros Tamás, Seress Zoltán gyilkosairól..."

Évekkel Előre Bejelentettük, hogy minden idők Legfőbb Terrorleleplezői leszünk, s hogy az általunk Végrehajtott Babilon-Összeomlasztás PREDESZTINÁLT, Azaz ELKERÜLHETETLEN...!

1. Megmondtuk: Orbánt nem fogadhatják Egyiptomban!
2. Orbán Egyiptomba ment és 1 nap múlva kitört a pánarab forradalom!
Ésaiás 43.!: "Adtam Érted Egyiptomot!"
3. orbán házkutatással és A HÍRHÁTTÉR Blokkolásával a Cikket és a Képet BETILTOTTA!

Rafic Hariri volt a libanoni miniszterelnök!

A 8-as Prófécia, a Végzet Próféciája 2000 évig titok volt!
-János Evangéliuma 8. Fejezet!-

A lengyel elnök (Kaczynski) és 100 társa Tervezett halála is előttünk hevert. A Júdás elnök nem élt a lehetőséggel. Ezért háttérhatalmi árulóként végezte családjával együtt...

Rafic Hariri volt a libanoni miniszterelnök!

Rendezte és Rendezi a Molnár F. Árpád "ELI" által

Molnár F. Árpád "ELI", a világ Legfőbb Echelon-Tanúja

Miniszterelnök:
Rafic Hariri (2000.10.23. - 2004.10.21.)
Saad Hariri (2009.11.09. - 2011.06.13.)
Najib Mikati (2011.06.13. - )

A pánarab forradalomról, BETILTOTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (...kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért...)
2. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen
3. Libanonból a holtak világtengere

ELI legközelebbi ismerősei között (2007 után) hirtelen rekordszámú lett a maradandó sérülést okozó térdbalesetek száma. Csak olyanokat sújtottak, akik nem voltak keresztyének, és akár tudatlanságból, akár félelemből nem mertek az Echelonról tényfeltárni.

Gerhard Schröder német-náci kancellár és George W. Bush őrjöngő gyűlöletet tanúsítottak, hogy Orbán bűntetteit eltussolhassák!!!

A Keresztyén Molnár F. Árpád (ELI) alapította minden magyarok Legüldözöttebb és Legelhallgatottabb, egyúttal minden magyarok Első és minden idők Legfőbb Echelon-Technológiákat Leleplező Médiumát: A HÍRHÁTTÉRT!

Rafic Hariri is Júdásként döglött meg AZ ISTEN és az Emberiség elárulásáért! De volt az árulásnak Magasabb Rendű Célja: az arab világ leigázása és az Új...

Rafik Hariri is Júdásként döglött meg AZ ISTEN és az Emberiség elárulásáért! De volt az árulásnak Magasabb Rendű Célja: az arab világ leigázása és az Új...

hirhatter.org
És Ítéletet Mondott a hirhatter.com Domain elkobzói ellen...!

Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica"
Emma Paradigma
Nagy Sándor "Naleksz"

Munkatársak:
Soós József "Titán"
és további, a fasizmus miatt
nem publikus személyek

Háttérhatalmi terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
-2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
-2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
-2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
-2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
-2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
-2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy ellátni is képtelen magát!

Ajánljuk Japánról BETILTOTT és szuicid, omega kódú orbániáda által ÜLDÖZÖTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Japán a népirtást választotta - Globalista titkosszolgálati terrorizmus Magyarországon
2. Japán, Szen, Dáj! Mielőtt a földrengések elkezdődtek...

Júdásfajtól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1. A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból
2. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód!
3. Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4. HAARP-project az Emberiség ellen
5. HAARP-álomban az egész bolygó

A fasiszta JÚDÁSFAJ által BETILTOTT Emberiségmentő Kulcs-Filmjeinkből!:
1. Fénylény szinte minden éjjel...
2. A világkormány titkaiból
3. Akik mindig itt voltunk...
4. A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött

Operatőr: Domján Tibor


Rafic Hariri és Saad Hariri

A "SUPER 8" című film eme 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Orbán által BETILTOTT Cikkünkről előre Bejelentettük: Világtörténelem! A Címe...:

"Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa"

Orbán, Andrew Vajna és a Vonanácik őrjöngnek, hogy AZ ISTEN, ELI és a Super 8 mind tovább titokban maradjon! Céljuk: pillanatnyi pénzért az Emberiség bukása!

- ELI !A Mi magjaink lesznek, mint Ábrahámnál égen a csillag!

Betiltott Filmjeinkből!:
1. Nyitott Kozmosz, Átkozott Emberiség
2. A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből - És Steven Spielbergnek azt üzeni...

Orbántól BETILTOTT további Kulcscikk!: "A kolontári iszapkatasztrófa valós háttere (Soós Úr cikke mellé Molnár F. Árpád Úr készített világtörténelmi képes-szöveges összeállítást)".

Két katasztrófát jelentettünk előre JAVA Szigetéről, és a Rettenetes Következményekből, ha mégis ellenünk... JAVA, mert JHVH-Kód!

Sokkal a Super 8 film előzetese előtt, Filmjeinkben éveken át minden légiparádék legnagyobb katasztrófáját vetítettük, az Emberiség ellenségeinek egy Júdáslistájával! A Tett Karambol Dátuma 8888-as Kód!: 1988.08.28.!

Több ezer, politikai bűntettekben tett Feljelentéseinkre, a JÚDÁSFAJ utasításaira!:
1. Minden általunk feljelentett tökéletes, hibátlan!
2. A Molnár az egyetlen bűnös! El kell fogni!
3. Elfogni azért is, mert teljesen életképtelen!
4. El kell kobozni minden bizonyítékot!
5. A kuruc, puruttya, Blikk, napiszar stb. marad, de a HÍRHÁTTÉR összes anyagát el kell tüntetni!
6. A hirhatter.com Domainnevet is le kell foglalni!
7. Még a hírét is törölték orbán Facebook-oldaláról, hogy a HÍRHÁTTÉR ellen házkutatás volt, s hogy a Molnárt üldözik!
8. Teljes hírzárlatot rendelt el, titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t! Ezt később külföldi kényszerre csekélyen enyhítették!
9. orbánnál sok százszor FELJELENTETT rendőrmaffiájával a Molnár elhurcolása az állami romagyilkossági tárgyalásról, a koronatanú meghallgatásáról! Indok: a legkedveltebb Roma Jogvédő Molnár hitlerista és sztálinista, így orvosmaffiával is vizsgálni kell!

hirhatter.org
Felvétel: 2012.02.21.
Készült: 2012.02.23. és 25.

! Hezbollah !
Orbánból az arab despoták alkonya

Libanoni támadás A HÍRHÁTTÉR ellen! BETILTOTT Kulcsfilmjeinkből!:
1. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen
2. Libanonból a holtak világtengere

ELI megáll a sírjuk fölött!
ELI megáll a sírjuk fölött!

ELI ki ?:
Máté: 16.Rész 18-19.!
János: 8.Rész 3-12.!
János Ev.vége: 21.Rész 19-25.!
Jelenések: 6.Rész 5-6.!
Máté: 27.Rész 45-47.!
Máté: 17.Rész 10-11.!
Márk: 9.Rész 11-12.!
Máté: 18.Rész 6-7.!
Márk: 9.Rész 42.!
Lukács: 17.Rész 1-2.!
Máté: 24.Rész 41.!

BETILTOTT és Supertitkolt Filmtörténelem a nyugat repülőrobbantásairól és...!

Szaad Hariri, az Emberiség Júdásfasiszta ellensége!!!

E kép és másik 3 ilyen publikálására hivatkozva, fasizmus hamis vádjával az Elmebeteg Orbán házkutatást rendelt el és BETILTOTTA A HÍRHÁTTÉRT!

A 1 + 3 !
Az 1 + 888 !
Camera: ELI!

A JÚDÁSFAJ által BETILTOTT, újabb NWO-Buktató Filmjeinkből:
1. Nincs Önálló Gondolat
2. Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI")
3. A Júdásanya halála és más misztikus halálesetek
4. Jelenések Könyve: Van-e benne hamisítás?
5. Intermezzo 8.25. (Milliárd dolláros tippekkel Magyarország tönkretételéhez)
6. Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig

Meir Dagan a Mossad főnöke, A JAHVE Léte Bizonyítékainak Legfőbb izraeli Titkolója, Üldözője, Betiltója, Elkobzója, továbbá a magyar neonáci mozgalmak és Keresztyénüldözések legfőbb izraeli szervezője!

A REKORDOK MÉDIUMA!
hirhatter.org

Najib Mikati Libanon Hezbollah-miniszterelnöke.

RENDEZI többek közt A Legfőbb Echelon-Tanú Molnár F. Árpád "ELI" által

Sziget 8


A további érintettekből: Beirut, Bejrút, Nadzsib Mikati, Iraq, Saddam Hussein, Sasadi út 160., nagykövetség, konzulátus, pánarab forradalom, Izrael, Izrael, Moszad, Mossad, JAHVE, Ringier Kiadó Kft., EU, Európai Unió, romagyilkosságok, cigánygyilkosságok, Mihók Attila, Fidesz, MSZP, Jobbik, kancelláriaminiszter, Gerhard Schröder, keresztényüldözés, Pálfi István, KDNP, USA, merénylet, CIA, Pentagon, NATO, Armageddon, Apokalipszis, bomba, autóbomba, gyújtó szerkezet, Delta, SIS, Szlovákia, Vladimir Meciar, ATV, Népszabadság

Ha bajban van, ha információval szolgálna, vagy Munkatársunk lenne:
Tel.: +36/30/919-6386.
Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám.
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000.

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witness)
http://hirhatter.org

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Súlyosan agy-beteg!
Nem is találok szavakat, hogy mit írjak.....
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY