Advertisement

magyar verés szlovákban (1992)

1
Feliratkozom
nolen
111 videó
757 Loop készítése
32
0
2007. jún. 5.

focit kerestem de ezt találtam,szégyen hogy nem teszünk soha semmit...

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
roussos.... ott és ahol csak akrod!!!!!!
gyere és le boxolhatjuk.... csak te meg én.... szemtől szemben.... tudod, nem ugy ahogy a fajtád szokta hogy verjem az anyátokba.... csak te meg én!!!!!!!
thumb
roussos egy szlovák netrobot
nyugodjatok meg csak egy program
thumb
russos. Látom IQ light vagy ha egyáltalán fel tudod fogni azzal a kis csökött agyaddal hogy mit jelent. Ha nem tudnád neked nincs hazád ahol te élsz az Magyarország volt majdnem 1000 évig.A töténelmetek bele fér egy sms-be.Mondjál már légyszi legalább egy Szlovák híres embert. Nekem egy sem jut az eszembe.De nem baj lesz még itthon is valamilyen formában MAGYAR- szlovák meccs ígérem várni foglak hogy megmutasd mekkora ember vagy. ja a tót az ember vagy állat faj??
thumb
és tudod mi a leggázabb benned?:D Hogy érvet nem tudsz felhozni, csak a szánalmas véleményed XD
thumb
roussos azon kívül,hogy szép szavakkal illeted a magyarokat, mutass már fel valamit! Amit a szlovákok, vagy te tettél a világért... Nem tudsz szart se... Látod, ennyik vagytok. TRÓGEREK
thumb
Szerintem az ilyen embereknek kéne eltünni, mint roussos,de nem a Kárpát-medencéből, hanem a világegyetemből. Amúgy lenne egy kérdésem rousoss, ha annyira utálod a magyarokat, miért használod a NYELVÜNKET?! Ilyen ember(?) ne használja...
thumb
Rohadt magyar nép,tünjetek el a kárpát medencéből
thumb
Erre én annyit mondok, hogy a szlovákok gondolkozzanak már el a múltjukon...mindig Mo.-hoz tartoztak, nem volt saját történelmük. Országuk is úgy lett, hogy lecsípták a területeket a magyaroktól, tehát nekünk köszönhetik, hogy lett országuk. Elég gusztustalannak tartom, hogy ők nézik le a magyarokat.... Nekem volt szlovák osztálytársam, de egy bántó szóval nem illettük sosem. Itt mutatkozik meg a két ország értelmi szintje.
thumb
Mit lehetne tenni? Két dolog lehetséges: vagy hagyjuk, hogy folyamatosan megalázzanak bennünket, lassú, de biztos halálra ítéltetve magunkat, vagy példát veszünk az északírekről, baszkokról, dél-tirolakról stb. Robbantások, ártatlan emberi áldozatok nélkül sajnos nem megy. Ezt a tótok akarják így.
Tárgyalni teljesen felesleges velük. Ha valaki nem ezt gondolja, az legyen szíves, olvassa el roussos hozzászólásait.
thumb
A szlovákok mindenből azt szeretnék kihozni, hogy miért jobbak abban a bizonyos dologban, mint a magyarok.
Nem tiszta a lelkiismeretük. Ezenkívül elképesztően gyávák is.
Sajnálom, hogy több mint félmillió magyarnak kell egy ilyen kollektív kisebbrendűségi komplexusban szenvedő nemzetnek kiszolgáltatva élni.
thumb
Roussos! Te E M B E R vagy egyáltalán?
thumb
Éljen a szlovák magyargyűlölő emberek!!!!!!!Üssétek a férgesét!Ki kell őket írtani a faszba rohadjatok meg buzik mocskos magyar férgek
thumb
Éljen a Szlovák szabadság éljen a haza,a mocskos síránkozó himnuszotokkal bekaphatjátok az isteneteket is szivesen leszopatnám buzi magyar gecik én már agyonvertem eddig 150 magyart,utállak titeket takarodjatok haza férgek,utálom a magyar bűnözést,takarodjatok a féreg országotokba mocskok,kapjátok be a farkamat!!!!!!
thumb
a véreddel fogom leírni a házad falára a Himnuszunk szövegét.
Ez a véleményem.
thumb
Aki nem tud magyarul azt simán kivégezzük, majd ledaráljuk a húsukat és megetejük a kutyáinkkal, az öregekkel megásatjuk a saját sírjukat, aztán röhögve belelőjük őket az utolsó szálig.Ezaz a nagy magyar nácik meg nyilasok ilyenkor hol a faszomba voltak bazmeg?Persze ezt még elkerülhettétek volna hogyha nem csináltok ilyet, ezért 100%-ig felelősek vagytok, nagyon felbasztatok ezzel, ha legközelebb meghallok egy szlovák szót odamegyek és szó nélkül beledöngölöm a betonba.
rouusegeci neked meg
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
thumb
0:15
Hopp kivillant
2007. okt. 23.
thumb
3:44
Barna lány
2007. okt. 19.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY