naruto rész 49

Feliratkozom
laci689
16 videó
652 Loop készítése
7
0
2008. jún. 6.

gaara vs. Roky Lee

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nekem is japánul jobban tetszik és én is magyar feliratossan japán szinkronnal néztem végig és tök jó volt!!Amugy a videoplayeren fent van magyar feliratossan japán szinkronnal.
thumb
Meg magyarban is megvannak a feliratok a hiddenleafteam.freehostia.com -on és a Naruto Shippuden feliratok és egyéb érdekességek a www.naruto-kun.hu -n.
thumb
A DBZ-t is a szülők tiltaták be Mo-n , mert nem a gyerekek, hanem a szülők nem bírják a vért és az erőszakot, sok rajongó bánatára. Lassan ez lesz a Narutoval is meg az Animex csatornával is. Egyébként új szinkronnal lesz majd a Naruto az Animexen júliusban és VÁGATLANUL!!!! Reméljük ott jó szinkron lesz.
thumb
Ez így van!
Az a furcsa, h a DBZ-t vágás nélkül adták le, ráadásul délután. Még óvodában is DBZ kártyákkal játszottunk meg ilyenekkel és csak egy "áldozata" volt, egy pár éves gyerek, aki repülni akart (ezért is hagyták abba és még sztrájkok is voltak miatta). Ebben az animében nincsenek még ilyenek sem, akkor nem értem mitől fosnak ezek a szemetek. Meg a szülők is csak az erőszakot és a vért látják ezekben a "mesékben", pedig ezek kitartásra, barátságra, jószívűségre, stbr-re tanítanak.
thumb
Hát igen, ez így tényleg nagyon gyenge meg sz@r is. Japánúl a legjobb, én is úgy nézem, angol felirattal.
+ ez azért ilyen gagyi mert az amcsi változatot vásárolják meg amit szana-széjjel vágdosnak a "brutalitás" miatt. Pedig ez még nem is dúrva anime! Amelyik kis hülye nem bírja a vért, vagy az agyament szülők nem engedik nézni a gyereknek ! Akkor ne nézzék ! Ne vágják ki belőle a lényeget. Ez annyira Áááhhh... Na tessék felhúztam magam!! A hangokkal kapcsolatban, meg egyetértek securával.
thumb
Meg nem rakják be az Openingeket és az Endingeket, ami kissé meghamisítja az ottani Naruto varázsát.
thumb
Ne haragudj azért, de magyarban kurva szar. Pl:Csunáde, Neji (szó szerint), meg ezek az ide nem illő hangok. Lee-nek és Gai-nak valami energikusabb, gyerekesebb hangot kellett volna adni, Ten Ten olyan, mint egy beszart 40 éves asszony, Narutonak meg túl magas, meg még az összes itt lévő szereplőnek is csupa ratyi a hangja, egyedül Kakashinak "jó" a hangja. Aki jó szinkronban akarja megnézni, az nézze meg japánul, ami rohadtul jó szinron, a jutubon fennt van az összes rész.
Felhasználó videói
thumb
0:13
Gömb Tűzijáték
2008. dec. 26.
thumb
0:39
Mitulá Báti hotta
2008. dec. 25.
thumb
0:32
Római 20-as
2008. dec. 25.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY