440 Loop készítése
0
0
2011. máj. 9.

Kordokumentumfilm a legnépszerűbb roma jogvédő, keresztyénekből álló HÍRHÁTTÉR elleni orbáni agresszióról

Politikai Üldözött Keresztyén Újságírók:
Molnár F. Árpád "ELI" (Echelon-Tanú)
Soós József "Titán" (Echelon-Tanú)
Sándor Béla (Echelon-Tényfeltáró)
és további Echelon-Tanúk és Echelon-Leleplezők

Az Újságíró-üldöző és Keresztyénüldöző MAZSIHISZES vezetők és drogszteroidos, szintén bűnöző alkatú, primitív és bunkó pszichopaták:
Zoltai Gusztáv (MAZSIHISZ-igazgató)
és nevüket javában vállalni nem merő népirtó fasiszta állami terrorista bűnözők

A további szereplőkből:
Gyurcsány Ferenc (MSZP, korábbi miniszterelnök)
Mesterházy Attila (MSZP)
Tarlós István (Fidesz, Budapest polgármestere)
Lomnici Zoltán (Legfelsőbb Bíróság volt elnöke)
Eleni Tsakopoulos Kounalakis (USA nagykövete)
Rogán Antal (Fidesz)
Lendvai Ildikó (MSZP)
és mások

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Munkatársak:
Molnár F. Árpád "ELI" (Echelon-Tanú)
Soós József "Titán" (Echelon-Tanú)
Sándor Béla (Echelon-Tényfeltáró)
Angela Trianglar "Musica" (Echelon-Tanú)
Domján Tibor (Echelon-Tényfeltáró)
Mizerák Júlia
Nagy Sándor "Naleksz" (Echelon-Tanú)
Daria Rubinstein (Echelon-Tanú)
Csiza Csaba (Echelon-Tényfeltáró)
és további, nem megnevezett személyek

ORBÁN VIKTOR MINDANNYIUKAT ÜLDÖZI, MINDŐJÜK TELJES ÉLETMŰVÉT BETILTOTTA, ÉS MINDENT, AMIHEZ HOZZÁFÉRT, A ZENESZERZŐINK MŰVEITŐL A DOKUMENTUMFILMJEINKIG ELKOBOZTA!

Directed By:
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Felvétel: 2011.04.17., Budapest
Készült: 2011.04.18. és 21., Budapest
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó (155.§) tarhely.eu-n keresztül BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! Az átmeneti tárhelyen ugyanúgy náci propaganda terjesztésére hivatkozva, az aznapi kihallgatások ellenére orbántól provokatív és rosszindulatú módon, 2011.03.07-én OTT IS BETILTVA! A Keresztyén HÍRHÁTTÉR Helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


Az Filmben olvasható feliratokból:
Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság volt elnöke

A felvételen az amerikai nagykövet Kounalakis és barátnője.

Az amerikai nagykövetnél számos feljelentést tettünk orbán intézményesített újságíró-üldözése, az állami szervezésű, romák elleni sorozatgyilkosság, a Hitlertől Sztálinon át orbánig védett és máig elkövetett pszichiátriai Holocaust stb. tárgyában!

Csak Beavatottaknak: Az Operatőr Tudta, hogy AZT és a Jövőt Filmezi! Jézus Mondja: "Amit tudunk, azt mondjuk, és amit látunk, arról teszünk bizonyságot! (A kamera a Molnár F. Árpádnál; balra Tarlós és kommunikációs főnöke.)

A Jelentéséből: sátáni bűneitekért A Halál angyala(i), és Bosszú.

Mesterházy Attila és társai.

Tarlós István, Bp. polgármestere. Napszemüvegben a náci fejű kopasz orbáni patkány, amelyik később parancsot kapott, hogy orbán fasiszta bűnözői kössenek bele a Keresztyén Emberjogvédő újságírókba, miért vesznek részt népirtást ellenző rendezvényen!

Soós József (Titán), minden idők egyik legfontosabb Echelon-Tanúja és Tarlós István.

Jézus és követei fölött pedig orbán fajfehér kopasz férgei lennének! DE: Amíg élünk, rájuk járunk, ahogyan AZ ÉLET Követei járnak a dögkúthoz, örök példázatra! orbán ELMEBETEG! A hormonkezelt drogos maffiavezér már hullapózban!

- Xорошо...
- Xорошо...

Ez a zsidó állt a Keresztyénüldöző kopasz náci provokátor mellett, mikor a szteroidkezelt pszichopata kötekedni kezdett. A zsidónak Zoltai Gusztáv szólt! A Mazsihisznek évek óta minden népirtásról szóló Feljelentést, Cikket stb. elküldtünk! A TETTEST!!!

Amint Tarlós beszédéhez áll a szeretetről, rögtön akcióba lendül az orbánkormány tarfejűje: Az Élet menetén nincs helye azon emberjogvédő Keresztyén újságíróknak, akik évek óta szinte minden publikációjukban a Holocaust népirtás szörnytetteit emlegetik!

Figyeljük Tarlós beszédét, miközben dúl a Keresztyén Életvédők elleni kábszeres, hormonzavaros, szteroidos államterrorista gyűlölet! Zoltai Gusztáv MAZSIHISZ-igazgató rendben találja a KERESZTYÉNÜLDÖZÉST, és odahívja a már mutatott MAZSIHISZEST IS!

A fasiszta szteroidnáci örök mementókat halmozva még a nevét sem meri megmondani! A névtelenségbe bújás ugyancsak a magyarországi nácikat és a 2006-os REBISZT idézi! De még a feje is kopasz ennek a népirtó, Keresztyénüldöző féregnek! A FELBUJTÓT!!!

Mivel A HÍRHÁTTÉR szinte ÖSSZES anyaga megveti Hitlert és a nácizmust, a Holocaustot elrettentő példaként felhozva, így az Élet menetén az Élet nem kívánatos! Ahol A KRISZTUS, TEHÁT AZ ÉLET 2000 ÉVVEL KÉSŐBB IS ELLENSÉG, OTT CSAK A SÁTÁN LELT OTTHONT!

A HÍRHÁTTÉR a legnépszerűbb és legsikeresebb leleplezője az állami szervezésű, romák elleni apartheid sorozatgyilkosságnak is! A Kanadába menekült romák máig a Molnár F. Árpádtól kérnek szakértést a magyarországi állami cigánygyilkosságokról!

NINCS TÖRVÉNY !

NYÍLT RENDEZVÉNY! A szteroidnáci a nevét sem meri megmondani, és az őt pénzelő MAZSIHISSZEL körbevéve hazudik!

orbán évek óta életveszélyes fenyegetésekkel követeli!: hagyjuk abba a leleplezéseket a roma sorozatgyilkosságról, a szintén állami pszichiátriai bűnözésről, ne tegyünk bejelentést sem emberölésről, sem utasszállító repülőgép felrobbantásáról stb.!

Jézus Mondta: "Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet. Senki sem mehet az Atyához, csak Általam." Tehát az Élethez nem dromedár kopasz állami bűnözőkön, hanem az ÉLETEN keresztül vezet az Út! Ahol Jézus Követei nem kívánatosak, ott a Sátán az Isten!

"Szívesen." Az Örökkévalóságon át fogunk "hálálkodni". Ahogy A BIBLIA ÍRJA!

Ugat, mint a nácik! A sokkos gyilkos, repülőrobbantó, cigány-sorozatgyilkos fasiszta rendszer GYŰLÖLI AZ ÉLETET!

Mivel a tarfejű Keresztyénüldöző rendező aktusa leplezetlen bűncselekmény, így mint 2006 történelmi államfasiszta vérengzéseinél, sem nevét, sem cégét, sem megbízóját nem meri megnevezni! Mintha orbán Mubarakjának Egyiptomában lenne! Vagy ott van?

Nincs törvény! Nincs név! Nincs cég! A megbízó is titok! Sem azonosító, sem cégjelzés! Nincs állampolgárság! Nincs vállalt titkosszolgálat vagy hadsereg! Úgy glasszálnak, minden törvényen kívül, mint Mogiljevics és pintér sándor bandái 1990-től!

Orbánterror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
- 2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
- 2011.02.14.: Budapest rendőrkapitánya aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
- 2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
- 2011.03.07.: Kihallgatások, melyekben a kényszervallatás ellenére sincs terhelő tanúvallomás!
- 2011.03.07.: Ugyanazon a napon A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!

Fokozott ellenőrzésről beszél. Mégis mi a jó náci francot lehet keresni Keresztyén Emberjogvédő Újságíróknál?! Attól tartanak, hogy a Keresztyének belesortüzelnek a tömegbe, mint a 2006-os szintén anonim állami náci terrorista hordák?!

Ekkora hadsereggel és pénzzel Keresztyén jogvédő újságírók ellen fellépni, mert nem pártolják a Holocaustot, a romák állami irtását, az orbáni elektrosokk kínzásokat, csonkításokat, mészárlásokat, utasszállítók elleni állami merényleteket, Rendszeragónia!

Legutóbbi romagyilkossági leleplező Filmjeinkből!:
1. A KBH-s Csontos Istvánról és a mindenkit eláruló titkosszolgálatokról
2. A HHMM Az Állami Romagyilkosságok első tárgyalási napjáról

orbán évek óta eljárásokkal, bizonyíték-elkobzásokkal, börtönnel, elmegyógyintézettel, gyilkossággal fenyeget, ha nem hagyjuk abba a leleplezést állami romagyilkosságok, Hitlertől Sztálinon át orbánig terjedő politikai pszichiátriai Holocaust stb.!

Orbán utasításaira:
1. Minden általunk feljelentett tökéletes, hibátlan!
2. A Molnár F. Árpád az egyetlen bűnös!
3. El kell fogni, mert nem tudja magát ellátni!
4. El kell fogni a Molnárt, mert kizárólag ő bűnöző!
5. El kell kobozni minden bizonyítékot!
6. A kuruc, puruttya, echo tv stb. marad, de a HÍRHÁTTÉR összes anyagát el kell tüntetni!
7. A hirhatter.com-nak még a Domainnevét is le kell foglalni!
8. Orbán Facebook-oldaláról még a hírét is törölni kellett, hogy a HÍRHÁTTÉR ellen házkutatás volt, s hogy a Molnárt üldözik!
9. Teljes hírzárlatot rendelt el, titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t! Ezt később külföldi kényszerre csekélyen enyhítették!

Soós József (Titán) Keresztyén, Tényfeltáró, Világszintű Echelon-Tanú ama népirtás-ellenes demonstrációról szól, amelyről nem kidobták, hanem MEGHÍVTÁK A HÍRHÁTTÉRT! Filmünk Címe: "Thürmer-Riport A Miniszterelnöki Hivatalnál - A Kilakoltatások Ellen"...

Tóth Tamás Bp. rendőr-főkapitánya, orbán emberének, pintérnek végrehajtója és bérgyilkosa. Hírhedt a Hajógyári sziget drogmaffiájáról, a szervkereskedelmi célú gyermekrablásokról, emberrablásokról, azaz GYILKOSSÁGOKRÓL!

A HÍRHÁTTÉR nemcsak folyamatosan elismeri a Holocaust létezését, de alig van Filmünk, amiben a nácizmust ne gyaláznánk, és a Holocaustot ne emlegetnénk ELRETTENTŐ PÉLDAKÉNT! SOHA NEM FELEDJÜK EL AZ ÉLET MENETÉN TANÚSÍTOTT ORBÁNI FASIZMUST!

Lomnici Zoltán az állampolitikai pszichiátriai népirtás egyik legfőbb alakja. Barátként való társasága éppúgy felvállalhatatlan, mint orbán és barátja, Hoszni Mubarak, aki a hivatalos sorrend szerint a Föld 5 legkeresztyénüldözőbb despotái között volt!

Az orbánnyaló náci szennymédiumok mindig kifogásolták, miért nem vagyunk cigánygyűlölők, miért ismerjük el a Holocaustot, és miért nem pártoljuk orbán és bandái állami politikai pszichiátriai népirtásait!

Megkezdtük a nyomozást annak kiderítésére, ki a felbujtó az anonimitást orbán bűnözői között kereső, agresszív kopasz náci, aki Keresztyén újságírók ellen mert nyilvános szteroidbotrányt okozni! NEM FELEJTJÜK EL SOHA, HOGY KITILTOTTAK AZ ÉLET MENETÉRŐL!

Orbán legutóbbi életfogytiglan-filmje, amiről szó van: "Thürmer-Riport A Miniszterelnöki Hivatalnál - A Kilakoltatások Ellen A HÍRHÁTTÉR Egy Stábjával".

Ismét tájékoztatjuk a világsajtót, hogy e rövidített verzió előtt, a publikáció előtt, a vágatlan felvételeket látva az első magyar és külföldi magyar vélemények orbánt ismét Ceausescu-hoz hasonlították!

Domján Tibor érkezik. Ő is Keresztyén újságíró, ami önmagában elég ok az orbánklánnak, hogy üldözze! Mivel A HÍRHÁTTÉR filmeseként és sajtósaként a bolygó egyik legjelentősebb Echelon-Tényfeltárója is, így orbán az Ő teljes életművét is BETILTOTTA!

A felvételen látható Sándor Béla, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa, ahogy e félórás kordokumentumban is látható, még a Domján Tibornál is szelídebb. Ahol a népirtó náci tömeggyilkosok őrjöngenek, ott a BETILTOTT ÉLET megszokta a világ népei vérében gázolást.

- Orbán elmeállapota felől nincs kétségem, de a Sátánt azért több eszűnek tartom.

Az előállítás oka ugyanaz a hamis vád, amire hivatkozva Tóth Tamás budapesti rendőr-főkapitány, Orbán embere, Pintér kábszer- és szervkereskedő haverja aláírta a házkutatást A HÍRHÁTTÉR ellen 2011.02.14-én, majd BETILTOTTÁK A TELJES ÉLETMŰVÜNKET!

A hamis vád szerint 5-ször önkényuralmi jelképeket publikáltunk. DE! A 269/B. § KIZÁRJA az eljárást, ha: "ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából" publikálják!

Idézzük a Btk.-t!: Mivel horogkeresztet "a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából" orbánék fején és haverja, a bukott egyiptomi tömeggyilkos Mubarak mögé publikáltunk, így önkényuralmi jelkép tiltott használata NEM TÖRTÉNT!

Az 5 kép tételesen! 1.: A Film, amely mellé publikáltuk, az orbánklán elévülhetetlen bűntettei szemléltetésére!: "2011-01-20. HÍRHÁTTÉR TV: Sátán férgein át a Győztesek Világa felé - És: Andrew G. Vajna már választott; Steven Spielberg is kénytelen!".

2. kép! orbán bukott egyiptomi despota haverjával, Hoszni Mubarakkal! A Cikk, amire kb. egy nappal kitört a pánarab forradalom!: "2011-01-24. Orbán Viktor a keresztyének tömeggyilkosa, Hoszni Mubarak mellett: Tömeggyilkos tömeggyilkossal".

A 3. Történelmi Kép azonos az 1.-vel! A Feljelentéscikk, ami mellett megjelent, szintén a népirtások ellen tiltakozik!: "2011-02-04. Sztálinista biszkubűnöző indította el a lavinát: Újabb Feljelentéssorozat az Origo és Videa tízezres pornóbűntettei ellen!"

A 4. Képen két apró horogkereszt látható!: Az egyik Domján László KBH-igazgatón, a másik Auschwitz vidám bűnbandája fotóján, ahol átnyúlik orbán vidám fasiszta családi fotójára! A Népirtás-ellenes Film: "Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!"

Az 5. képen orbán alvezére, zombor gábor kecskeméti polgármester homlokán a fenevad ötágú csillaga. Zombort LEGALÁBB 1500-SZOR FELJELENTETTÜK! E Film: "2011-02-08. HÍRHÁTTÉR TV: Egyszerre több száz letartóztatást! (Igazságügyi reform olasz hasonlóságra)".

Az előbbi képen, bal szélen orbán maffiavezére fején a pici csillag nem szovjet, hanem a Bibliai Fenevad Jele! Így nem 2, hanem 1 sarkán áll! Egyébként sem tiltott jelkép, nemhogy egy roma sorozatgyilkos és pszichiátriai tömeggyilkos fején!

orbán és szteroidkopasz állami bűnbandái évek óta üldöznek és lépten-nyomon BETILTANAK MINKET, hogy miért nem pártoljuk a Keresztyének, romák, zsidók elleni népirtást, az ő és idegen megbízói politikai pszichiátriai Holocaustját stb.! ELMEBETEGEK!

A Kordokumentumfilm, Amelyre Orbán hatóságilag Betiltatta a Teljes HÍRHÁTTÉRT!!!: "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés"! Erről tudjuk: az üldözésre a Film tartalma Meghatározó lesz az állami maffia elleni törvényi Megtorlásokban!

Soha nem volt Filmünk, amit a youtube-on ilyen villámgyorsan BETILTOTTAK volna!: "Telefonváltás Pintér Sándor, Orbán Viktor és az állami bérgyilkos Jozef Roháč kapcsolatáról - Molnár F. Árpád Clodóról és másokról, Fenyő János, Boros Tamás, Seress Zoltán".

Tudomásul vettük, hogy Izrael gyakorlati nagykövetsége, a MAZSIHISZ a sok ezer Feljelentésünket és életvédő segélykérésünket lenyelve folyamatos támadásokat indított minden népirtás védelmére! MEGÉRTJÜK ÉS SOHA NEM FELEJTJÜK EL JAHVE SÁTÁNI ELÁRULÁSÁT!

A MAZSIHISZ AZ ÖSSZES megkeresésünkre vagy bujkálással, vagy NYÍLTAN BRUTÁLIS, 2006 TÍPUSÚ TÁMADÁSSAL VÁLASZOLT! Nem volt népirtás, amiért ne kérkedtek volna! Keresztyénüldözés, újságírógyilkolás, pszichiátriai Holocaust, sztálinizmus, hitlerizmus, minden!

Aki egy bűnszervezetet meg akar buktatni, az forduljon hozzá segítséget kérni! A terroristák bármely sorozatgyilkosság, repülőrobbantás, pszichiátriai bűnözés stb. megkeresésre lapítással és TÁMADÁSSAL reagálnak, mert a VEÉRENGZÉS agykárosodással járt!

A világtörténelmi hatásúnak Predesztinált állami védettségű romagyilkosságokról legutóbb BETILTOTT, a MAZSIHISZ-terroristák által üldözött Filmjeink!:

- 1. Apartheid Cigánygyilkosságok, Titkosszolgálatok, Állami Szélsőjobb, Precedens Média-megsemmisítések! - A KBH-s Csontos Istvánról és a mindenkit eláruló titkosszolgálatokról
- 2. A HHMM Az Állami Romagyilkosságok első tárgyalási napjáról

E roma jogvédő Filmünkre, mely a 200 milliárd dollárosan kleptomániás magyar állami bűnözést borítja, A HÍRHÁTTÉR tartalék helyét is Központilag számolták fel, nyíltan tűz alá véve a cigányságot!: "2011-03-06. HÍRHÁTTÉR TV: Az 50 milliárd tyúklopás népe".

A szinte kizárólag Keresztyén jogvédőkből álló HÍRHÁTTÉR ellen az 5 képhez társuló Film és Cikk, Amiket nem véletlenül Predesztinált a mazsihiszista ördögök ellensége, A JAHVE az orbánnáci koncepciós perek origójába!:

1. Sátán férgein át a Győztesek Világa felé (Film)
2. Orbán Viktor a keresztyének tömeggyilkosa, Hoszni Mubarak mellett
3. Sztálinista biszkubűnöző indította el a lavinát: Újabb Feljelentéssorozat az Origo és Videa tízezres pornóbűntettei ellen!
4. Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat! (Film)
5. Egyszerre több száz letartóztatást! (Igazságügyi reform olasz hasonlóságra) (Film)

Drogkezelt brutális, bunkó mazsihisz-pszichopatákkal, amik ÉLETVÉDŐ KERESZTYÉNEKET, életveszélyben lévő politikai üldözött újságírókat üldöznek, hogy miért nem helyeslik a Holocaustot!

AZÉRT NEM PÁRTOLJUK A HOLOCAUSTOT, MERT KERESZTYÉNEK VAGYUNK, TI SÁTÁNIMÁDÓ, JAHVE-GYALÁZÓ MAZSIHISZES TERRORISTA FASISZTA REPROBBANTÓ PSZICHIÁTRIAI TÖMEGGYILKOSOK, ROMA SOROZATGYILKOSOK, KILAKOLTATÓ NÉPIRTÓ 2006-OS SORTÜZESEK!

A Filmet többek közt a MAZSIHISZ ELLENI Feljelentésként az egész bolygóra elküldtük! A Molnár F. Árpád ismertté válását, üldözését, üldözőinek bukását, hogy a legfőbb lesz, évekkel mindezek előtt BEJELENTETTÜK. Azt is: ezek kellettek a VILÁGROBBANÁSHOZ!

Megértettük, hogy Izrael alkalmatlan JAHVE legcsekélyebb képviseletére is, s hogy háborút akar! Az USÁ-ban százával kerülnek sábeszes "rabbik" pedofil bűntettekkel börtönbe, kémkedéssel életfogytiglanra, továbbá kerülnek emiatt kivégzésre. Bombázás lesz...

A Féktelen izraeli KERESZTYÉNÜLDÖZÉS és orbánnáci már eddig is világhírhedt újságíró-üldözése ellen drasztikus ISTENI VÁLASZCSAPÁSOK Predesztináltattak! A PREDESZTINÁTOR AZ A JHVH, AKINEK FIÁT a zsidók üldözték és megölték! A Sátán Izraele ismét elhullik!

Elbíráltatott: Soós Testvér Prófétikus álma szerint távozunk a süllyedő csónakból és partra úszunk. Abból a csónakból, amelyben mi, KERESZTYÉNEK megtűrtük A Soós József Álmában látott undorító disznót. A disznónak nincs menekvés. ATYÁNK NEVÉÉRT! AMEN!

- Xорошо...
- Xорошо...


Directed By:
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Mutat
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY