Advertisement
7478 Loop készítése
7
0
2011. jún. 15.

school days 8.rész címe: Iskolai fesztivál

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Szerzői jog faszom.... csak a 8. Résztől tudom nézni...
thumb
Nem olyan egyszerű ez...Katsura-t nem tudja hogy elengedje e...hogy szabad e neki elengedni...mert azelőtt még tényleg szerelmes volt belé...de sekai-al szeretne lenni láthatóan vele jobban érzi magát...én sem tudnám mit tegyek...valószínű én is ugyanígy dekkolnék a két fél közt és mindig az elérhetőbbiket választanám..persze nem szép dolog de ezt nem direkt csinálja!!!!
thumb
te jóh isten...a talpára állhatna már ez a faszi.... >
thumb
Köszönöm :) Hát én is hozzászólok akkor :D Hát igaz hogy azért nem lehet felelősségre vonni mert valaki másba szerelmes, de legalább eldönthetné hogy kit szeret jobban és őt választja. De szerintem Sekai és Kotonoha egyformán hibásak hogy idáig fajult a dolog, mert egy normális barátnő nem tűrné el azt hogy a pasija egy másik csajjal megcsalja. (Legalábbis így kéne lennie szerintem) Darksaber amit leírt "A" és "B" lehetőséget annak kellett volna normális esetben lennie, de nem mi írtuk a történetet ezért nem így vannak a dolgok :D De mindent félretéve nagyon érdekel hogy ebből mi fog kisülni :D
thumb
Hm.....

Talán fogalmazhattam volna egy kicsit tömörebben...(:
thumb
4996. Néző

Kösz a feltöltést.

Hát bizonyos fokig egyetértek azokkal akik, le szemét - ládázzák kedves főszereplőnket.....Bár abban is van igazság amit Faitttx3 írt.
Mindazonáltal mégha az illető nincs is tisztában az érzéseível, azért ennyi nógatás után illene eldöntenie hogy mit akar.....( Gondolom én legalábbis.(: )
Ebből a szempontból kicsit talán kezdik eltúlozni a sztorit. Nonem mintha annyira otthon lennék a női lélek rejtelemiben, de ha a realitást nézzük, ( Ami persze ebben az animében csak az elején volt megtalálható ) akkor:

A) mind a 2 csaj úgy ott hagyta volna mint a szart. (:

B) Minimum valásztásra kényszerítik. Ha jól sejtem azért nyilván valami ilyesmi irányba fog fejlődni a történet, mert nem igazán tűnik hárem animének eddig, és
szerintem nem is lesz az. Előfordult már hogy tévedtem...(:

Még egy apróság, komoly kapcsolatnak nevezni azt ahol a férfi Kb. egy hét alatt beleun aktuális párjába, kikezd azzal aki segített neki vele összejönni....... Hát furcsa....Nyílván, ki mit tart komoly kapcsolatnak ( Lehet hogy manapság már pár nap is sok egyeseknek anélkül hogy valaki más után kacsintgatnának. )

Még meglepőbb hogy ennyien megnézték az animét, és 1 ( Az enyémmel együtt 2 )
komment van alatta.
Na persze lehet hogy egyeseknek kínos a vélemény - nyilvánítás, vagy csak lusták írni(:
thumb
Hát én nem mondanám hogy szemét láda csak a saját érzelmei játszanak vele nem tehet az érzésiröl és ilyenkor az első komolyabb kapcsolatoknál ez alap nem tudod mit csinálj és csak a hormonok érzések irányitanak és összezavarnak amiröl nem tehet...
Szóval a saját érzései furcsák és attol még hogy valaki furcsa nem kell szidni (elözö részek kommentjei) És igen lehet szabályozni az érzelmekert de nehéz de az a sztori hogy msot vannak a komolyabb kapcsijai szal.. ennyi
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY