1621 Loop készítése
6
0
2010. nov. 28.

Itt látható számtalan képi bizonyíték arra, hogy létezik egy háttérhatalom, egy erő, egy csoportosulás, melynek a jelei megtalálhatóak az amerikai dolláron, a hollywoodi filmekben, világsztárok, énekesek klipjeiben, zeneborítóikon. Az igazság szabaddá tesz tőlük. Az itt megjelenő képi anyagok, csak töredékei annak, ami az interneten és valóságban a különböző felületeken, médiumokon megtalálhatóak. Kutassátok az igazságot ezen dolgokkal kapcsolatban, hogy végre felébredjen az emberiség a rabszolgatartó társadalmukból!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nos! Ha belegondolunk a szent szimbólumokat minden ember tudatalattija ismeri. És mert ezáltal tudja, hogy szentek, ősiek ezért ha ilyet lát tudattalanul, magáénak érzi és becsatlakozik hozzá/alá.
Példa: A horogkereszt a tibeti napszimbólum. Hányan csatlakoztak?
Őtágú csillag: kinai pentagramm. Hányan csatlakoztak be alá mint vörös csillag alá? Sorolhatnám a csillagágakat, de mindenki tudja.
Odacsatlakoztak, mert szent, mert egyetemes igazságokat tükröz. És a gazok, ami egy i-ben különbözik csak lám másként használták, de szép igaznak tűnő eszméket, pontosabban féligazakat, s hittek nekik mert elég jónak tünt. És mivé tették??
Ez nem marad büntetlenűl. Mindennek eljön az ideje és akkor el kell számolni a gyalázattal, mint arra már volt történelmi példa.
Űdv az errejáróknak
thumb
A videó végén lévő kérdésedre a válasz: Annunakik.
thumb
Hogy ki a háttérhatalom? A zsidók! És mielőtt antiszemitának könyvelnétek el gondoljatok csak bele... (pl. a holokauszt egy csodálatos ürügy a sakkban tartásra...stb) ja, és szerintem a gonosz egy olyan fogalom ami nézőpont kérdése.Az "ő" szemükben te vagy a gonosz és ezzel a videóval valójában a saját nézőpontodat erőlteted a hallgatókra. (ez nem azt jelenti hogy nem értek egyet a videó tartalmával...)
thumb
te hallod???:OO most vettem csak észre-->ami azt mutatja, hogy hányan látták ezt + a többi videót.. na az pont a MINDENT LÁTÓ SZEMMEL van jelezve..ez durva... most már mindenre jobban odafigyelek..
thumb
Atyaeg1 ! Gratulálok, jó kis összefoglaló. Ajánlanám figyelmedbe ArmaGedeon blogját, ahol Makovecz (nemzeti építészünk?) piramisaiból látsz szép kis gyűjteményt. Még szárnyast is :) http://ordoguzo.blogspot.com/
thumb
Megdöbbentő, amit a videóból megtudtam.
Tényleg nem véletlenül mutogatták a harcosok Klubjában és a Harry Potterben is a 2 tornyot. Az meg meglepett, hogy mennyi filmben, mesében, médiaanyagon, zenekarok mozdulatain megtalálhatóak ilyen jelek.
Persze az előző videók és a Világ a Színfalak Mögött könyv láttán már nem ért váratlanul. Viszont felháborító mit meg nem csinálnak az emberekkel.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY