0 0 58
3383
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2010. okt. 8.
HÁZI FELADAT: Elemezd, hogy milyen háttérszándékkal készítették a Édes Négyest, Vacsoracsatát, Valóság Showkat, Fókuszt, XXI. Századot, Bűnügyi Helyszínelőket, Híradókat!

Figyeld a műsorokat akárhányszor csak bekapcsolod a TV-t! Figyeld, hogy mikre akar téged és a családodat programozni! Szerinted mikre?

„Az emberek bámulnak hazug, mozgó képeket,
S mire a bálványok ledőlnek, már alig születnek gyermekek!"
Nosztredámusz: Prófécia a Magyarokról

További titkokért írjatok az atyaeg1(kukac)gmail(pont)com-címre.
Hozzászólások | 58
Pszichosokk
2010-11-03 21:20:26

Az a lényeg, arra megy ki a játék, hogy az emberek ne érezzék jól magukat a bőrükben, mindentől féljenek és mindenkitől. Természetesen nem kötelező fizetni, de ciki ha nem adsz. Szóval a templomban egyfajta jóságos és elérhetetlen valakiről prédikálnak. Ráadásul a bűneimet kell meggyónni. Viszont ha én nem olvastam a 10 parancsolatot, akkor nincs is bűnöm, mert nem tudom mi az. A lényeg a szenvedés előidézésében rejlik. Az élet elég sok területén ezzel érik el, hogy nagyszámú embertömegeket manipulálni lehessen. Vicc az egész. Gondolatba akárhogy szidhatom Istent is, meg az összes angyalokat és szenteket. Semmi nem fog történni. Szóval jó így valahová kiírni magamból a fost. Úgy látom csak nekem terhelik ilyenek a fejemet. Sok ember például némán menetel a halálba. Nem is hiszik az emberek, hogy van választásuk. Hát ne is. De jó, hogy az állatvilágban nincs ennyi hazugság, hogy templom, Isten, börtön, pszichiátria, iskola, média, munka de rabszolga, kötelesség, meg a többi szar.......

Pszichosokk
2010-11-03 21:01:44

Nem hiába pásztázzák moderátorok a fórumokat és büntetgetik a vitatkozókat. A szoros barátságok esetleges létrejöttét igenis el kell lehetetleníteni és már csírájában elfolytani. Vajon miért vannak moderátorok fórumokon? Vajon melyik intézményben van látszólag a legnagyobb béke és "szeretet"? Miért választják szét a verekedőket? Mikor valaki kiselőadást tart, miért hallgatja mindenki? Miért nem mer szólni és közbevágni valaki? Mivel én csak a saját nevemben nyilatkozhatok azt mondom félek. Egy templomban miért nem lehet fölállni és azt mondani, hogy az egész társadalom el van butítva és meg van félemlítve. Gazemberség, hogy itt is csak a félelemkeltés megy, meg a szenvedtetés. Az egész vallás arról szól, hogy olyan történeteket meséljenek egy előre megírt és többször átdolgozott könyvből, ami egy olyan jótevőről számol be, amilyen a mesében sincs és teljesen elérhetetlen, megvalósíthatatlan.

Pszichosokk
2010-11-03 20:44:09

De tényleg. Így soha nem lesz barátja senkinek. Mivel a problémák, negatív dolgok, veszekedések kovácsolják őket össze, meg a vita. Csak fontos, hogy ezt kezdetben tegyék meg. A világ pont fordítva működik és pusztul. Hízelgés, nyalizás, hazugság. A párkapcsolatokkal is az a baj, hogy mindenki hazudik benne, max nem tud róla. Mindenki vita nélkül jön össze a másikkal. Utána pedig szétválnak, vagy megromlik a házasság. Ez mind elkerülhető ha az ember már az elejétől önmagát adja, vagyis bunkó. Viszont a mai társadalom mimóza lányokat nevel, akik ha véleménykülönbséget hallanak, gyávaságukból fakadóan már menekülnek is, vagy értetlenül állnak az igazság előtt. Van egy idézet is. "Nem mindig szép az igaz szó és nem mindig igaz a szép szó." A mai világ jelenlegi működése, szabályai, normái pont a párkeresést, kapcsolatteremtést, barátok szerzését lehetetlenítik el. Gyakran jár a fejemben, hogy az emberek barátai valójában az ellenségei és az ellenségei inkább a barátai.

Pszichosokk
2010-11-03 20:30:57

Mellesleg mostanában mindig gondolkodóba esek. Nagy problémák vannak a világgal. Mindenki úgy akar ismerkedni, hogy kedves, egyetértő és hízeleg a másiknak. Magyarul hazudik semmint, hogy megsértse azt. Ha megnézzük a filmeket sok filmben épp a kezdeti veszekedések, gyűlölködések, igazság kimondása, szellemi harcok kovácsolják össze az embereket, akik a végére megkedvelik egymást. Tehát a valóságban hazudunk. A filmeken pedig eljátszatják színészekkel az adott szituációra a legjobb megoldást. Így tehát sokszor egy film őszintébb, valóságosabb tud lenni, mint az élet. Csak csalóka a dolog, mert ez előre megtervezett. A mai világban egyre jobb filmek mennek, a való világ pedig egyre jobban pusztul lefelé. Régen, amikor még jobb lehetett, mint most, nem voltak ilyen jó filmek. Tehát az egyik grafikon lehet az, amit az emberekkel éreztetni akarnak. A másik pedig, ami valójában történik velük.

Pszichosokk
2010-11-03 19:36:55

Meg azt bírom még, amikor a filmeken a ninjákat negatívként ábrázolják. Ugye agymosó amerikai filmekben van pár béna főszereplő, akiknek 1-2 ütés 1 ninja. Van, hogy a ninják nem vallanak és inkább nevetve halnak meg, semmint elárulják akiket szolgálnak. Tehát hősiesek és hűségesek. Aki nem fél a haláltól arra bátran ki lehet jelenteni, hogy kiváló harcos. De a tévének mi érdeke lenne ebben leközölni az igazságot? Néhány filmnél azt érzem, hogy épp az ellenkezőjére kell gondolnom, mint amit közölni akar velem és megkapom az igazságot.

Pszichosokk
2010-11-03 18:50:36

Elég szánalmas volt a videóban a gyermek. De ha már valaki bűnöző lesz lehet azt modorosan, stílusosan, intelligensen csinálni. Mikor nagyon elhagyom magam és null életkedvem van, vagy belenézek pár percre a Káosz filmben Wesley Snipes alakításába, vagy 1-2 jelenetet megnézek az Elektra filmből. De mindkettőben a gonosz oldalt csodálom. A jó egyikben sem fog meg. A Palota Ékköve nekem is tetszett. Nem tudom miért, csak eszembe jutott. Egyrészt imádtam, másrészt gondolkodóba ejtett. Hiába tornászta föl magát Jang Geum a végére, neki sem volt kedve ahhoz a kötött életformához és a szolgálathoz. Inkább elvonult a világtól és a párjával letelepedett máshol. Szóval nekem egyes filmeken ábrázolt gonoszok nagyon szimpatikusak. Pl: Káosz, Elektra filmek, Batman (Jokert imádom:) Tulajdonképpen azért is ilyen szar az a világ, amiben élünk, mert semmiről sem te döntesz. Ők pedig azért voltak szimpatikusak, mert ők döntöttek, szabadok voltak és rendkívül erős jellemük volt.

Factor
2010-11-03 05:58:26

kedves Pszichosokk!Itt egy videó szerintem számodra nem ujdonság csak ez is egy elkeserítő és kiábrándító példa: http://www.youtube.com/watch?v=HRGEn6H4tcM&feature=related yuotube-on az eggyik kommentelő helyesenmegfogalmazta:Az ilyeneket az anyukban kellene lelőni :P.A Palota Ékkövével kapcsolatban annyit h végignéztem a sorozatot és hihetetlen módon nagyon tetszett és megfogott (leszámítva azt az eröltetett nyújtást....).A film borzsztó sok dologba ad betekintést.Neked mi a véleményed erről?Miért hoztad fel?

Pszichosokk
2010-11-02 21:10:53

Teljesen egyetértek a videóval kapcsolatban Factor. A végén pedig Budapest helyett tettek egy utalást Butapestről szándékosan. Engem az borított ki, hogy sokan még védték is ezt a förtelmes leányzót. Szegény családokban is vannak értelmes lányok, de Emese valahogy ez alól is kivétel. Ráadásul ha a plüssmajom a gyermeket szimbolizálja, akkor hihetetlenül rossz anya is. Nem így kell bánni egy gyerekkel. Ha pedig vele így bántak vegyen erőt magán és igenis mutassa meg, hogy nem csak így lehet bekerülni a reklámiparba. Ha normálisan nem megy, meg válasszon másik szakmát. Kirekesztve a társadalomból markodban az igazsággal jobb, mint vak bábként, tenyészállatként tengődni a mindent behálózó hazugságok tengerében. Láttad a Palota Ékkövét? Régebben ment a tv1- en.

Factor
2010-11-02 19:54:28

Kedves pszichosokk!Egyszerűen nembírtam végignézni a videót valami undorító volt és annyira elkeseríő,elszomorító....A pszichiártriával kapcsolatosmeglátásaid (szerintem) teljesen helyesek...Még annyit amikor egy "bűnözőt" felmentenek gyilkosság vádja alol mert csak "pillanatnyi elmezavar" végett tette akkor az milyen bíróság? mi akadályozzameg azt az egyént h máskor ne boruljon ki ?? Semmi!.... Nagyon elkeserítő dolog (amit már az első kommentáromban leírtam) mi lehet a jobb boldog tudatlanságban leélni az életet vagy kirekesztve a társadalomból markodban az igazsággal....

Pszichosokk
2010-11-02 18:21:55

Na meg megtaláltam azt a lányt, akivel a Budapest bankot reklámozták. Emese. Valami förtelem. http://www.youtube.com/watch?v=baVMpp5tuyM

Pszichosokk
2010-11-02 17:15:09

Én azt mondom úgy kell csinálni, mint a Harcosok Klubjában. Sok emberrel, szervezetten. Nem érdemes egymagadba nekiállni 10 millió agyatlan magyar zombi ellen, mert úgy kevés vagy. Vagy a másik alternatíva. Elvonulsz a világtól és nyugiban élsz. Aztán nézed, hogy azok elpusztítják egymást szép lassan, mit sem sejtve az egészből.

Pszichosokk
2010-11-02 17:11:45

Ja és létrehoztak a szabadságnak a megszüntetésére különféle intézményrendszereket is. A bűnözőket a börtönben akarják megtörni. Akik szellemi szinten vagy beleőrültek a sok hazugságba, vagy szimplán nagyon másmilyenek a gondolataik számukra pedig a pszichológiát, pszichiátriát. Nem véletlen, hogy nem tesznek közzé riportokat a bolondok házából. Sokak számára kiderülne, hogy akik ott vannak semmi bajuk, sőt sokszor értelmesebbek annál, mint akik nincsenek ott. S az sem véletlen, hogy vallási szórólapokon a börtönben megtört, bár ők úgy hívják megjavult mintapolgárrá lett bűnözők boldog életét teszik közzé. Hogy mennyire boldogok és csodálatos az életük és rátaláltak Istenre. Csak ezekkel az a baj, hogy mikor a hírekben valaki nézi, hogy xy -t ezért meg azért lecsukták bele sem gondol, hogy az ugyanolyan embertársa, mint a többi és semmivel sem rosszabb. Maximum kiesett a mókuskerékből és már nem akarta tovább hajtani. Tehát pölö egy gyilkos sokkal bátrabb ember is a többinél.

Pszichosokk
2010-11-02 16:38:48

Pár idézet a bűnről. Azt mondják tuskóság más tollával ékeskedni, ezért odaírom a végére, hogy ki tolla.:) Vigyázat, mert a következő idézetek többféleképpen igyekeznek megsérteni önt, annak érdekében, hogy gondolkodni kezdjen! Megöljük a tehenet. Megöljük és megesszük. A disznót is. Leszúrjuk, és hamm, bekapjuk. Bármit, ha húsa van. Azután elmegyünk a templomba. Vízbe fojtjuk a kismacskát, a kutyakölyköt; olykor az irtózott újszülöttet is. És templomba megyünk. Megvetjük, gyűlöljük, közvetve vagy közvetlenül elpusztítjuk egymást. Majd templomba megyünk. Kiagyaltuk Istent, hogy feloldozhassuk magunkat és egymást. Elvégre emberek vagyunk. Irány a templom. Vavyan Fable A börtönök és a büntetések fabatkát sem érnek ahhoz képest, amit az jelent, ha bizalommal vannak egy ember iránt. Ez a bizalom azt jelzi a bajban lévő embernek, hogy valakitől szeretetet kap és nem gyűlöletet. Alexander Sutherland Neill

Pszichosokk
2010-11-02 16:29:13

Szerintem (ez az én egyéni meglátásom) bűncselekmény minden olyan dolog, ami a társadalomban zajlik és meg van engedve. Viszont ezt kimondani nem szabad. Minden bűn, amihez a törvénynek, pénznek, a hatalomnak, intézményrendszereknek köze van. Szerintem nem bűn, de az előre megtervezett társadalmi normák szerint persze minden olyan dolog, ami ezeket számolná föl bűn. Tehát a vélemény szabadság és a szabad akarat is bűn. Mások kritizálhatatlanságára kitalálták a zaklatást és a becsületsértést. Még jó, hogy ettől nem kell félni, ugyanis a mai embereknek olyan már nincs. Bűn az, amit ha megengednének megboríthatná az emberek kontrollját, manipulációját és hipnózisban való létét. Tehát van egy kerítés. Azon belül van, amiben élünk. Ha pedig megpróbálsz átmászni rajta és szabad lenni, na az a bűn. Szerintem nem, de így tudtam megfogalmazni. http://www.youtube.com/watch?v=WmZEzX-1pl8 http://www.hotlyrics.net/lyrics/H/Hat%F3s%E1gilag_Tilos/A_Rendszer_Fontos_R%E9sze.html

Factor
2010-11-02 12:59:04

Mi számít bűntettnek mi számít jónak és mi rosszank?Amikor Róma megbukott azután minden ami Római volt rosz volt.És bűntetett dolgok voltak amik a rómaiak szerint jók voltak !!!!Ezt bebizonyítandó euprópa 200 ÉVIG NEM FÜRDÖTT!!!!! ezek nagyon érdekesdolgok...Lehet mérlegelni mi számít jónak és mi rosszanak.Valójában mi is az a bűncselekmény??

A felhasználó további videói
SZENT KORONA DÉLUTÁNOK - TAMÁSI JÓZSEF -...
1:23:32
3D háznyomtatás
3:45
2014. ápr. 4. 112 néző
Önellátás A-Z-ig
44:22
2014. febr. 24. 168 néző
A legnagyobb holokauszt
12:28
2014. febr. 24. 233 néző
HPV OLTÁS - Csoda vagy fenyegetés?
6:55
2014. febr. 12. 114 néző
A kiszivárogtatott ILLUMINÁTI tréning videó
15:29
A halálos mobiltelefon
10:12
2014. febr. 11. 232 néző
Mit tennél, ha a pénz nem számítana?
3:09
Andreas Kalcker - Betiltott Egészség
1:15:44
2013. szept. 24. 981 néző
A  desztillált vízről és a gyógyításról
1:21:22
Ingyen energiával egy tiszta Földért
4:44
Legyetek Jók, ha tudtok!
2:23:57
2013. júl. 5. 814 néző
A Nagy Globális Felmelegedés Svindli
1:15:56
Megesszük a világot
1:34:51
2013. jún. 22. 203 néző
Ruth Stout's Kertje - magyar felirattal
22:57
Hasonló videók
1:23:32
3:45
2014. ápr. 4. 112 néző
44:22
2014. febr. 24. 168 néző
12:28
2014. febr. 24. 233 néző
6:55
2014. febr. 12. 114 néző
15:29
10:12
2014. febr. 11. 232 néző
3:09
1:15:44
2013. szept. 24. 981 néző
1:21:22
4:44
2:23:57
2013. júl. 5. 814 néző
1:15:56
1:34:51
2013. jún. 22. 203 néző
22:57