A kis gézengúzok SECAM TVRIP

12
Feliratkozom
RazorX911
274 videó
141 Loop készítése
28
0
2019. júl. 23.

A rajzfilm, első részének elejéből, ismeretlen hosszúságú rész hiányzik, a komplett főcímmel és a rész bemondásával és az első jelenetekkel együtt. A 2.-ik rész hiánytalan + a kis 30 mp-es extra lezárást is tartalmazza utána. Ezen, felül a stáblista nagy része is hiányzik!

TV AIR Date: 1991.02.12. 18:25 TV-2

A részek címei:

Alfalfa, az atléta
Tavaszi, táncos sulibuli
Fiscal Fitness: 30 second vignette

Ez, a sorozat, olyannyira ritka, hogy neten is csak pár rész, meg részletek lelhetők fel belőle és még DVD-n, sem jelent meg!!

Saját VHS-ről.

@X911

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
VideoCsatorna és a többiek: AARobzombitól kérjétek el, a privát címemet ide nem adom ki! Az INDA-s igazold le majd a levélben, hogy ki vagy.
thumb
AARobzombi: Ó nagyon szépen köszönöm ezt az említést, ez igazán jó ötlet, s nagyon jó döntés volt. :)
thumb
RazorX911: Igazából örülnék is neki, ha utána utólag itt kiürítenéd a kommentjeimet, s adnál egy privát üzenet lehetőséget, hol érhetlek el, mert valójában nem is szeretek olyan felületen írni, ahol nem teljes egészében privátak a szóváltások, csak mivel máshol nem találtam feléd elérést, az meg nem tudtam, hogy engedélyezel e valami privát elérhetőséget itt megadni arról, hogy hol írhatok neked üzenetet.
thumb
Ja pardon aarobzombi(@)gmail.com
thumb
Ha írsz, vagy ír az aarobzombi(@)címre egy rajzfilmek jelige üzit, akkor küldök inkább egy komplett cím listát. Mert itt tényleg hamarosan semmit se lehet látni annyira eltakarjuk egymás üzeneteit a koment erdő-vel :D

Ja a zárójelek nélkül :D Csak a spam Bot-ok miatt van Állítólag így kevésbé harapnak rá.
thumb
Őrülj neki te legalább kapsz kommentet. :D Az enyéimhez általában csak én írok. Nagy ritka a kivétel, de az általában kérés :D
thumb
Fúú, lassan kommenterdő lesz itt. :D

Na most, engem jó minőségben, a Knight Rider bevezető része érdekelne, lehetőleg faxa képpel. Ezt, jó SECAM-os színvilágában látni. Azon, felül a Szupercsoport/Miami Vice és egyéb soriknak is örülnének jó páran, amikből az eredeti szinkes részek nem igen fellelhetők. Ugyanígy, a Walt Disney-s sorik/filmek is, amiket adott a TV a '90-es években..
thumb
Spirou és Fantasio-ja, Vagy Hol van Valli?, Brémai muzsikusok Ezek a mesék nincsenek meg nála.

Még van más, amit esetleg megkérdezzek?
thumb
Úgy írja, jobb ha megírom neki, konkrétan ti miket kerestek, s akkor megnézi.
thumb
AARobzombi & RazorX911

Rákérdeztem tőle. Nincs meselistája. A régi videókazettái vannak listázva neki füzetben. De azokon nem csak mesék vannak neki és persze nincs meg fájlban. De majd átnézi, azt akkor össze írja mikben tud segíteni.
thumb
Azt adta az MTV is meg később az RTL is talán a Duna tv- is.
thumb
Ja meg A brémai muzsikusok rajzfilm sori-bol nincs neki ? Mert az végig megvan egészen elfogadható minőségű dvdrip videóval.
thumb
"focimdalcsatorna"

Köszi.

Az Alvin jó sori. Szomorú hogy csak bizonyos részeket adtak ki DVD-n Ilyen válogatásokban :( Spirou és Fantasio-ja nincs esetleg ? Vagy Hol van Valli ?

(RazorX911 írta:
"Ezekből, a részekből hallás után le lehet az angol szövegeket írni, a magyar kópiák alá és ami hiányzik, azt pótolni, )

Vagy a fellelhető angol hangot alá vágni a hun videónak :D
thumb
Pl. Alvin és a mókusok ez megvolt nekem teljes egészében, 3 VHS közül 1 kazettám nem tudom hova lett, elveszett, de ő pótolta nekem a hiányzó részeket, az ő felvétele jobb, viszont neki pár rész hiányzott, de az nem veszett el nálam, így neki köszönhetően az a mese-rajzfilmsorozat is teljes lesz megint, 1 rész amit ő pótolt annak az eleje kissé hiányzott, de majd elkérem a teljes listáját.
thumb
De, igen angol nyelven van a Daily-n lévő rész. Ahogy elnézem, ezen a linken van playlistbe összeszedve az angol nyelvű kópiák: https://www.dailymotion.com/playlist/x3w4oh

Úgy, néz ki picivel több van fent pár résznél. Ezekből, a részekből hallás után le lehet az angol szövegeket írni, a magyar kópiák alá és ami hiányzik, azt pótolni, kb, abban a stílusban, ahogy megírták a szövegét, az adott részeknek. Meg. a YT-on is akad 1-2 kósza epizód, töredék. Minőségre a magyar kópia messze jobb.

Sorozatok terén mik vannak az illetőnél?
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY