630 Loop készítése
1
0
2011. máj. 28.

2. rész vágatlanul :: http://indavideo.hu/video/Bank__T_E_R_R_O_R__Magyaroszagon_2011_2_resz - - -

téma; a magyar állam által jóváhagyott, "beborult" devizahitelesek ügye - milyen azonnali "tűzoltási" lehetőség, megoldás van ?! - -
Kiút többszemközt (2011.5.26) Vámos György vendégei: Hunyor Erna, Cirmos György, Dabasi Tamás
- -
érdekvédelem::
http://www.hiteltarsulas.hu/
http://hitelkarosultakert.hu/

"Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
http://www.feherkemeny.hu/

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Egy kérdés! Ez az Echo tv olyan jellegű információkat mond ki, amelyért már más csatornákat, ha nemzeti kézben vannak, akkor antiszemitizmussal, idegengyűlölettel és sovinizmussal betiltották volna. Azonban ennek az adónak az esetében, nem történik meg a teljes elnyomása. Miért? Szerinted mért engedik, hogy ilyen kényes információk lássanak napvilágot a műsoraikon keresztül?

Azért, mert ha nem tudsz elnyomni valamit, akkor állj az élére és vezesd te magad az irányzatot. Túl sok információ derült ki már arról, hogy kik is a háttérerők koszkavarói. Ezért egyre több ember kezd szerveződni, hogy az igazságot hirdesse. Így kénytelen a háttérerő egy nemzetinek látszó médiumot létrehozni, hogy a leghangosabban ők kiabálják a féligazságokat, igazságféleségeket, pár ferdítéssel megtűzdelve. Így majd az emberek az ő világnézetük, féligazságaik szerint fogják majd látni ezt a háttérhatalom kérdését.

Valamint az antiszemita érzelmek, a zsidóságot még inkább összefogják a saját fajtársaival, mert veszélyt éreznek és jobban egységbe tömörülnek. Így még központosítottabbá válik a csoportjuk Magyarország szívében, és így még hatékonyabb erővel tudnak majd a nemzet ellen tevékenykedni a félelem által kiváltott faji összefogásukon keresztül.

Ebben a videóban is találni fogsz pár csúsztatást. A szabadkőművesség kapcsán a hangsúly nem az Adam Weishauptokon van. Ők csak bábok voltak. Mivel tudnod kell, hogy a szabadkőművesség és a zsidóság közé egy hatalmas egyenlőjelet lehet tenni. A Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiben meg fogod találni, hogy a szabadkőművességet a zsidóság csak azért hozta létre, hogy a misztikum és a titkosság izgalmas érzésein keresztül sok nem közülük való gojokat is a saját oldalukra állíthassanak. Ezek az emberek természetesen nem látják át, hogy mire is használják fel őket, mivel csak részinformációik vannak a rendszer működéséről, azonban bizonyos posztjaikon, ahol működnek, nagy előnyöket hozhatnak létre tudattalanul a zsidóság érdekeinek szolgálatában.

Igyekeznek olyan embereket megkörnyékezni ezek a társaságok, akik jelentős hatalommal, befolyással, vagy kiváló képességekkel rendelkeznek, amelyeket fel lehet használni a zsidó érdekek megvalósításáért. Valószínűleg így csalták csapdába Ady Endrét is, akiről köztudott, hogy hat ujjal született, de még is sikerült behálózniuk egy olyan mozgalomba, amelyről a költő igazándiból nem is tudta, hogy nemzetellenes tervekkel munkálkodnak.

A szabadkőműves páholyok mellett sok más titkos csoportosulást is működtetnek. Lovagrendeket, gazdasági érdekcsoportokat. De a lényeg mindig azon van, hogy ezek a szövetségek mindig a zsidóság érdekeit szolgálják. Így a legfelső vezetésükbe mindig, csak a saját népükből való vezetőt helyeznek.

A másik csúsztatás ebben a videóban, hogy vannak nemzeti és nemzetellenes páholyok. A titok pedig az, hogy azok a páholyok, amelyek a Bibliára esküsznek, nemzeti jelvényekkel villognak, azok csak azért alkalmazzák ezeket a szimbólumokat, mert olyan embereket igyekeznek az ilyen szervezetbe tömöríteni, akik nemzeti érzelműek, akik magyarok és jelentős hatalommal, befolyással és képességekkel rendelkeznek. Ezen a megtévesztésen keresztül pedig az ő előnyeiket a zsidóság előnyeivé lehet változtatni.

Volt egy befolyásos ember, aki nemzeti érzelmű személyként meg lett hívva egy lovagrendbe. Azonban a legelső alkalommal kitagadták ebből a csoportosulásból, amikor a nemzeti érdekek mellett állt ki a lovagrend érdekei, azaz a zsidóság érdekei helyett.

A múlt század elejéről is vannak olyan idézetek, hogy a szabadkőművesség álnemzeti megnyilvánulásai mellett folyamatosan a magyarság érdekeinek a tönkretételén fáradozik...
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY