Advertisement Advertisement
45 0 16
32440
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2020. jan. 26.
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/AnimeRogues-1218735718194698/?fref=ts
Weboldalunk: (HAMAROSAN)
Steam csoportunk: http://steamcommunity.com/groups/arfansub

Fordította és lektorálta: Patrik
Hozzászólások | 16
sylvette
2020-10-24 20:02:53

Egyrészt, ha nem tetszik, nem kell nézni. Másrészt jelenleg a 170. résznél tartunk (gondolom aki most kommentelt ide, az nem látta még az újabb részeket), és a legutóbbi pár rész kifejezetten érdekes volt. Főleg Boruto és Sarada szerepelnek benne, új képességeket is elkezdenek elsajátítani, illetve a Karához és a Hashirama sejthez kapcsolódnak a legfrissebb történések (többet nem akarok mondani, nem spoilerezek). És persze, hogy sok új karakter van, miután az Akatsuki megszűnt-nagyjából mindenki meghalt közülük-, így szükség volt új ellenségre. Különben nem lenne ki ellen harcolni. Továbbá a Naruto Shippuuden óta eltelt kb. 15 év, így nyilván sok shinobi született és nőtt fel azóta, illetve mások az ellenfelek is. Ez az anime a Naruto következő generációjáról szól. Mondjuk a régi főszereplőket remélem békén hagyják, mert hiba lenne ha véget érne a szerepük a sorozatban. Az tényleg csökkentené az anime értékét, szerintem tökéletesen megférnek egymás mellett a régi és az új főszereplők, és én mindet szeretém látni (harcolni) egészen a végéig. Mindenesetre örüljünk, hogy fordítják a részeket, mert én angolul nem tudnám annyira élvezni. Mindig azt mondom, ne panaszkodjunk sokat, mert kellemetlen lenne, ha nem fordítanák a sorozatot akkor, amikor viszont érdekes részek következnek. Igen, nem ugyanaz, mint a Naruto, és kissé lassan haladt eddig a sorozat, de ami nem érdekes azt vagy át lehet futni, vagy nem kell megnézni. Én ezzel együtt szeretem ezt az animét is, és a mostani észek tényleg jók, úgyhogy kiváncsi vagyok a folytatásra.

KarmaZe
2020-10-24 16:47:27

Mindenesetre, köszi a fordítast.

KarmaZe
2020-10-24 16:46:07

Ha másért nem is, tiszteledből nézem ezt az animét. Viszont nem állapot az, ami itt folyik. Nem halad sehova az anime, olyan karakterekkel csinálnak fillert akiket életünkben nem láttunk és elvárják, hogy ez tetszen. Rosszul csinálják. Igen, a Narutoban is voltak fillerek, viszont azok szerethetőek voltak. Nagyjából 600 részt töltöttünk az adott karakterrel és csoporttal, mire kaptak egy külön részt, tehát annak még úgy-ahogy volt is értelme. Viszont itt minden keverve-kavarva van és lassan már több olyan rész lesz, amiben nem szerepel Boruto mint amiben igen

KimTeckHyun
2020-05-25 02:31:55

lemonninja, aki hülye az is marad..kár az ilyenek magyarázni bármit is Már a legelső részekben világosan leszögezték még a sorozatban is, hogy ez NEM Naruto és NEM arról szól, ebből is látszik hogy a sok idióta amúgy egyáltalán nem is figyel és fel se tudja fogni a dolgokat! Szerintem sem a legérdekfeszítőbb a story (legalábbis még), ettől függetlenül viszont szeretném nézni, úgyhogy Köszönöm a fordítást! :))

lemonninja
2020-02-05 15:21:49

Jelentem, hogy ez NEM Narutóról szól, ezért NEM "sűlyesztik" el a Narutot vagy a Shippuudent. Valóban nincs azonos szinten a két sorozat, de ennyi erővel lehetne máshoz is viszonyítani. A fordítóknak, meg köszönjük a munkát, csak így tovább! -Egy hálás anime fan-

HyugaNeji001
2020-02-01 10:40:44

Csak annyi a titka, hogy nem kell a Narutohoz hasonlítani, mert ez nem az, és máris élvezhetőbb lesz szerintem. Köszönöm a fordítást! ^^

Molnár Bence
2020-01-30 00:58:04

Köszi a feltöltést mikor lesz a következő rész?

sylvette
2020-01-28 04:56:31

persze, a Naruto és a Naruto Shippuuden jobb volt, már csak azért is, mert az volt az eredeti sorozat, de én ezt is szívesen nézem. Japánul valószínűleg igem kevesen tudnak a nézők közül. És bár biztos tudnám angol felirattal is nézni, ha úgy hozná a szükség, sajnos az nem lenne annyira élvezhető. Ezzel pedig valószínűleg nem vagyok egyedül. Így fenntartom a véleményem, ami érdekes a panaszkodók számára, azt nézzék meg, ami nem, azt nem kell. Rendszeresen panaszkodni viszont felesleges, mert a fordítók nem tehetnek erről, viszont jó lenne ha továbbra is fordítanának.

Yuuichibi
2020-01-28 03:39:59

Itt nem azzal van a gond, hogy van unalmas meg érdekes rész, hanem konkrétan azzal, hogy összesen nem volt 20 értelmes rész benne, de azokat is inkább hagyjuk.Azért nézem én spec mert várom a csodát, de sajnos nem akar jönni. Aki panaszkodik azért teszi mert egy klasszikus animét amin “felnőtt”, olyan szintre sűlyesztik,hogy arra már szavakat se találok. Tisztán látszik rajta, hogy az 5-10 éves korosztályt célozza meg. Oké hogy nem seinen csak shounen, de akkor is ennél többet vár az ember. Sajnos az egyszezonos befejezetlen fosok 1 része érdekfeszítőbb mint ennek 100. Mellesleg, ha nem fordítaná senki akkor ott az original, vagy ha valaki nem tud japánul akkor angol. A másik vicces dolog az az, hogy alig vannak subok és azok is egymás ellen fordítanak 1-2 szavas+1-2 órás eltéréssel.

sylvette
2020-01-27 03:10:48

Nem tudom, szerintem ez a rész sem volt olyan rossz, meglátjuk hogyan alakul a sztori. Én örülök, ha nézhetem ezt a világot, aztán van olyan rész, ami érdekesebb, van, ami kevésbé. Mindenesetre nagyon jó lenne, ha nem panaszkodna mindenki kórusban, mert ha folyton elégedetlenkedünk, a végén nem fordítják majd tovább a sorozatot. Így kitolnátok azokkal, akik viszont nézni akarják (közülük biztos vannak sokan, akik nem szoktak kommentelni, de ez nem számít, mert az ő véleményük nem látszik), de magatokkal is, mert ha majd érdekes részek lesznek, akkor kár lenne ha nem lenne magyar felirat. Akinek meg unalmas, ne nézze, nem kötelező. Én sem voltam elégedett minden résszel, de azért nem kell folyton fikázni.

atigoku
2020-01-26 21:45:02

hát hiába várom ez csak egyre rosszabb még a pindur pandur vagy mi még az is izgalmasabb :D szégyenbe tették a mesét ...a naruto ban ha csak végig beszéltek az is izgalmasabb volt mint ebben bármelyik harc

Nimrod000
2020-01-26 20:33:05

koszi a feltoltest,! szerintem nagyon gyenge resz volt ez is meg a Jiraiyaval reszek jok voltak de igy atlagba az egesz sorozat felnem eri a Narutot ,csomo lenyegtelen unalmas resz .

Pirateking
2020-01-26 19:36:17

ez most mi? :) dimenzióváltás történt? :) az 140-es részben még konohában voltak, meg a bőrgerlendben :) :)

Kalumon
2020-01-26 19:28:25

most se történt semmi. Következőben se fog. Köszi

Ayame_chann
2020-01-26 18:10:15

köszi ^^ az egyik movie-ban Naruto most meg Boruto került oda xd a sors fintora :D

A felhasználó további videói
Hasonló videók