0 0 4
1641
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2013. márc. 1.
November közepén, Bécsben, menekültek egy csoportja végső elkeseredésében éhség sztrájkba kezdett a fogadalmi templomban, hogy felhívják a közvélemény figyelmét az osztrák menekültügyi rendszer tarthatatlanságára, és strukturális változásokat követeljenek.

Ausztriában a menedékkérelem elbírálása 5-10 évig is elhúzódhat. Ezalatt a kérelmezők tömegszállásokon élnek, nem jutnak oktatáshoz, nem kapnak munkavállalási engedélyt, nincs társadalombiztosításuk. Sokan a családjuktól elszakítva élnek éveken keresztül, mert státusz hiányában nem jogosultak családegyesítésre.
Hozzászólások | 4
m_marti
2013-03-02 15:08:25

@dzsokipapa: hidd el, örömmel hazamennének, ha nem lenne háború vagy nem üldöznék őket a hazájukban. ők menekültek, nem migránsok. olvass utána kérlek, hogy például szíriában milyen helyzet van, és utána gondold át, hogy ha te ott születtél volna, akkor nem akarnál-e elmenni egy olyan helyre, ahol nem ölnek meg, kényszerítenek arra, hogy katonaként embereket ölj, vagy rabolnak el és kínoznak meg politikai/vallási nézeteid miatt. ha ezek után is tartod magad ahhoz, hogy például a szíriai menekültek menjenek haza, a szinte biztos halálba, akkor esetleg gondold végig azt, hogy mi lett volna, ha 56'-ban ahhoz a közel 200.000 magyarországi menekülthöz is így áll a nyugat, hogy minek jöttek, nem hívtuk őket, menjenek haza.

m_marti
2013-03-02 14:59:41

@DrugLord: A facebook valamiért spamként jelölte meg a hozzászólást, de nincs törölve sem letiltva a hozzászólásod, ott van fent az oldalon. A választ is megtalálod a facebookon a hozzászólásod után.

dzsokipapa
2013-03-02 01:12:19

talán haza kellene menni...

A felhasználó további videói
Hasonló videók