2874 Loop készítése
10
1
2015. júl. 8.

A "Keresztények a Melegekért" egy új kezdeményezés, ami hidat próbál építeni a keresztények és az LMBTQ emberek között. A csoport tagjai keresik az együttgondolkodás és az építő eszmecsere lehetőségét, miközben tiszteletben tartják mindenki hitét és nemi identitását.

http://ataszjelenti.blog.hu/2015/07/08/jezus_is_eljonne_a_budapest_pridera

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
meg fogadjanak őrökbe gyerekeket, hogy kellö idöben megronthassák öket, és ha valakinek ez nem tetszik gyerek megrontási büszkeség felvonulást kell csinálni
thumb
ja, meg ez magyarország legnagyobb problémája hogy a buzik nyugodtan buziskodhassanak szabadon az utcán a gyerekeink szeme láttára.
thumb
Én se megyek ki a feleségemmel tüntetni hogy büszke vagyok a heteroságomra.és alul öltözötten imitálni a ba...ást.
thumb
"Jézus liberális harcos volt" - állítja az a keresztény melegaktivistákból álló csoport, amely már Billy Graham nevével is visszaélt kampányában. Szerintetek mit mondana ma Jézus a Pride résztvevőinek?

Jeremiás 10:8

"...Ostobák ők mindannyian, és hülyék
hogy imádják a tehetetlen bálványukat...."

Máté 23:19

"...Hülyék és vakok!.."
thumb
Nem "butáskodok". Tessék elolvasni a szöveget!
"Péter pedig megfordulván, látja, hogy követi az a tanítvány, akit szeret vala Jézus, aki nyugodott is ama vacsora közben az ő kebelén", " Egy ifjú pedig követé őt, akinek testét csak egy gyolcs ing takarta; és megfogák őt az ifjak. De ő ott hagyva az ingét, meztelenül elszalada tőlük."
thumb
Jézus nem támogatta a bűnt, a bűnösöket hanem megváltást ígért nekik. Aki erre a rendezvényre kimegy az azt mondja, hogy férfi férfival az rendben van, holott a Biblia szerint halállal lakoljanak és ki kell irtani minden eszközzel. Ez egy melegséget támogató rendezvény. Itt nincs helye keresztény támogatásnak!

Igen Jézus odamenne egy meleghez és barátkozna vele, de nem tüntetne a melegek házassághoz való jogaiért. (vagy akármiért az most mindegy)

Ha eljut a világ oda, hogy lesz pedofil felvonulás (mert egy idő múlva őket is megérti majd a világ legfeljebb 500 év kell hozzá, van ahol 8 évessel hálni már most is elfogadott, majd ide is eljut) akkor oda is mentek támogatni?

Azzal, hogy ti odamentek azt a képet vetítitek, hogy a keresztények szemében elfogadott dolog az azonos neműek kapcsolata. Ennek terjesztéséért pedig komoly árat fogtok fizetni.

A világ nagyon könnyen elfogad mindent ami bűn, ami piszkos, ami a tisztaságod bemocskolja a médiában meg jelentősen hirdetik ezeknek a normális voltát, minden sorozatban van lassan egy meleg pár aki boldog jól szituált és hirdeti ez milyen nagyszerű.
A zsidóknak nem véletlen radikális a törvényük, hogy csírájában ezek el legyen fojtva. Keresztényeknek nem ennyire radikális, szivárog is és szennyezi is az elmét rendesen.
thumb
agarik ne kérkedj butaságoddal, az nem erény
thumb
Hát, Jézus is dugott férfit a Gecsemáné-kertben.
Dávid is "jobban szerette Jonathánt bármi nőnél".
Szóval...

De ja, minek lesz egy meleg keresztény? Minek vállal közösséget egy olyan szektával, ami meg akarja ölni?
thumb
Jézus is eljönne a Budapest Pride-ra!
Felborogatna egy-két kamiont, de megbocsátana!
thumb
“És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonnyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérük rajtuk.” (III. Móz. 20)
“Ne tévelyegjetek; se paráznák, se bálványimádók, se házasságtörők, se pulyák, se férfiszeplősítők (ἀρσενοκοίτης – arszenokoitész – homoszexuális)… nem örökölhetik Isten országát.”(I. Kor. 6).
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY