40287 Loop készítése
11
0
2010. szept. 6.

FONTOS INFÓK NAGYON! NÉZZÉTEK MEG AZ ÖSSZES INDAVIDEÓMAT! TOVÁBBI TITKOKÉRT ÍRJATOK AZ ATYAEG1(KUKAC)GMAIL.COM CÍMRE!MUTASSÁTOK MEG MINDEN MAGYARNAK!Az élet nehéz pillanataiban sem vagy egyedül, mert mindig tudsz segítséget kérni, csak ismerned kell a módját a segítség megkérésének...Erre tanít meg ez a videó! Legyetek Jók, ha tudtok, mert a többi nem számít!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Minden igaz amit elmond a többi videóval is egyetértek mert ezek tények .
Igen elmondja a valóságot amelyben élünk beszél szertetről meg hogy mindenki egyenlő legyen és boldog ez mind szép én is pont ezt akarnám!!
De van olyan videó ahol meg csak a magyarsággal jön a magyar vérvonallal és hogy hogyan legyen megint királyság meg hogy bejött ide a sok nem magyar és letelepedtek ide akkor most mi van itt?????Előszőr elmondja a valóságot az embereknek hogy mi az amivel írányítják őket aztán elmondja hogy mi lenne jó a népnek , csak a magyarságról beszél és mi van a többi emberrel ők rohagyanak meg vagy mi???Akkor ilyenkor hol van a szeretet?Ő is csak manipulálja az embereket azzal hogy elmondja a a valóságot aztán meg úgy csinál mint a jobbikosok nagy magyarság stb.......Én minden embernek jót akkarok nem csak a magyarságnak !!Ez itt vérlázítás amit csinál!
thumb
Korni0625 ..nem kell ám mindent elhinni..persze,szerintem sem így keletkezett,de ez csak egy elképzelés,hogy az embereknek könnyebb legyen feldolgozni a világ keletkezését..és az a lényeg h higgy vmiben,nem pedig az h abban higgy,amit odaírtak..
persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a biblia hülyeség-félreértés neessék
thumb
Kedves MrKofN!Szomorú vagyok ha te is azon emberek közé tartozol,akik úgy gondolják,hogy a vallást elég ha a templomban gyakorolják.Nem hinném,hogy nincs helye a politikában,persze azt én sem úgy értem,hogy a papok politizáljanak a szószékről.AtyaÉg elmondott egy imát az országért,és így még mindig többet tett érte,mint te.....
thumb
Komolyan a végéig még tetszett is.... Magyar gazdaság legyen magyar kézben???? Ezt imába foglalni??? Jézusom... És most már tényleg én szólok az angyalokhoz, akiknek a létezésében én is hiszek, hogy térítsenek már észhez itt embereket... Ha valaki nem ért valamihez, az ne szóljon ahhoz a dologhoz... Én sem megyek rúzsreklám alá kommentelni mert faszom sem ismeri a rúzsokat... Nagyon nagy baj, hogy a keresztény eszméket összekeverted egy egyszerű politikai propagandával... Azok az eszmék azt hiszem többre hivatottak..
thumb
A keresztény vallás mára teljesen elkorcsosult. És itt nem kifejezetten a pedofil és homokos papokra gondolok. A Jézusi eszmék már csak nyomokban lelhetők fel, a kora középkor óta inkább a hatalomról és a gazdagságról szólt a keresztény egyház. A biblia is minimális igazságtartalommal bír. Pyki-nek pedig csak annyit: Egy zuhanó repülőgépen nincsennek ateisták!
thumb
@Korni0625
Az Ószövetséget egy vicc.

Kain ezt mondja, mikor az Úr elátkozza:
"Ímé elűzöl engem ma e földnek színéről, és a te színed elől el kell rejtőznöm; bujdosó és vándorló leszek a
földön, és akkor akárki talál reám, megöl engemet." - Ki, mikor Ádám, Éva és Kain az egyetlen emberek az egész Földön?

"És elméne Kain az Úr színe elől, és letelepedék Nód földén, Édentől keletre.
És ismeré Kain az ő feleségét, az pedig fogada méhében, és szűlé Hánókhot" - Ja, hogy mégsem Ádám, Éva és a gyerekeik az egyetlen emberek a Földön...-.-

Hiszek Istenben, de kurvára nem érdekel, hogy most zsidó emberek 900 oldalon át azért könyörögnek Istenhez, hogy baszhassanak egy jót.

Az ÚJ TESTAMENTOM azért sokkal tűrhetőbb.
thumb
Na akkor ha mindenki ennyire okos, akkor azt magyarázzátok már meg, hogy ha elvileg Isten megteremtette Ádámot és Évát, aki elvileg benépesítették a földet, DE nekik 2 fiúk volt Káin és Ábel, abból is egy meghalt, akkor hol a többi ember? Mert 1. Éva csak nem ezer évig élt hogy egy földnyi embert csináljanak, de a bibliában is benne van hogy nekik csak Káin és Ábel volt. 2. Akármilyen más formában hoztak volna össze gyereket az ígyis úgyis vérfertőzés... Na akkor hogy is van ez?
thumb
haters gonna hate
thumb
tudod hogy a zsidó vallás miből származik te nagyon okos,az egyiptomi vallásból,ennyit az igazság felszabadít láma dumádból,szal úgy létezik isten ahogy én vagyok az egyesült államok elnöke,ennek is utána kellet volna járni,te is ugyan olyan hülye vagy,akik lady gagát halgatnak
thumb
Hali!Ateistának tarom magam , de ahogy az előző videódban mondtad 1 marék sárból soha nem lesz élet.Ha valamit nagyon szeretnél mindíg imádkozol (ez akármilyen formában is lehet)ezek tények.De ha úgy indulsz neki , hogy úgysem fog sikerülni nem lesz a vaágyadból semmi , előszöris belül kell elszánnod magad ahoz hogy teljesüljenek a váhyaid.

Legjobbakat mindenkinek
thumb
Ez a módszer tényleg hat, én már a videó előtt is tapasztaltam, csak én Istent kértem meg. De szerintem ez a módszer csakis azoknak működik, akik tényleg hisznek ebben és Istenben. Például én egyszer azt kívántam hogy találkozzak az egyik lány osztálytársammal a nyáron aki tetszik nekem, és kb. 20 perccel rá összefutottunk, meg is lepődtem hirtelen (aki mellesleg nem abban a városban lakik ahol én, hanem egy közeli faluban). És nem ez volt az egyetlen alkalom.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY