Marvel Kapitány - kritika

90
Feliratkozom
videodrome1234
311 videó
pro
1513 Loop készítése
1
0
2019. márc. 6.

https://www.facebook.com/videodromecsatorna

https://www.youtube.com/user/Videodromeblog

https://www.vdrome.huPatreon: https://goo.gl/cgTmHg


Facebook: https://goo.gl/HLdm9nKeress bennünket a Facebookon!
Iratkozz fel csatornánkra a legfrissebb hírekért, bemutatókért, élménybeszámolókért és információkért!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Hát, nem teljesen értek egyet a véleményeddel, de annyit el árulok, hogy a Fury szemével történt dolgot el ne hidd, mert az egy rakás kamu, legalább is Fury szem'szögéből..:D
mivel én utána néztem ilyen teóriáknak, és abban Logan az X-Men-ből vágott bele a szemébe, ha jobban meg figyeled, 3 vágás van a szeménél. Van még a szemöldökénél is, bár szerintem az csak sima sebhely, azt amit mondott, hogy egy skrull kaparta ki a szemét egy nagy baromság. Viszont ha ezzel tisztában voltál akkor én kérek elnézést, tényleg.
Nekem mint Marvel Kapitány film, hát úgy mond tetszett, azt hozta amit az előzetesben, nekem meg amúgy is van humor érzékem, még a rossz viccekhez is, úgyhogy nekem az a része pozitív, még annyit, hogy a skrull-okat tényleg el hanyagolták abból a szemszögből, hogy kb alig voltak páran a filmben, és még az is, hogy semmit nem tudni meg a többi túl élőről, mert van egy olyan teória, hogy ugye most vannak ezek a Thanos részek, de majd ha a Marvel úgy tervezi akkor be jön majd a Galactus is. Na most ez úgy jön ide, hogy a filmben elhangzott, hogy a Kree-k pusztították el a bolygójukat, a film végére meg azt ígérte Marvel, hogy keres nekik otthont, na most ez ugye 25 évvel ez előtt történt, innen az szűrődött le, hogy galactus az ezüst utazóval elpusztította a földjüket ezért vissza mennek a földre, viszont marvel-t meg lehet, hogy elfogták, mivel Ronan azt mondta, hogy mész vissza térnek a nőhöz, habár ő már nem él, de meg van rá az esély, hogy most lehet rabságban van, habár ez csak teória, tehát még én is ilyen 30-70%-ban hiszek ebben, de nem hangzik rosszul, Galactus-ról egy normális ember semmit nem tud, már pediglen ő a MARVEL másik leg gonoszabb személye Thanos után, a Fantasztikus Négy 2-ben benne volt, de hát az kb semmi, na meg nem is a Marvel-hez tartozik a film, sajnos.
Na m1, úgy ahogy, de tetszett a videó! További jót :)
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY