3077 Loop készítése
6
0
2013. máj. 15.

Így képzeli el a jövőt a Google.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Nem tudom mi lesz akár pár év múlva. A sok birka észre se veszi már az eltompult agyával, hogy a tuldigitalizált világ NEM jó! Elbutítja az embereket, könyedén behalhatnak (virus/túlemlegedés stb) az aksik pedig nem bírják a lépést tartani az eszközökkel... arról nem is beszélve, hogy személyes adataidat könnyedén ellophatják/felhasználhatják. Pl: modern telefonok/tabletek elhagyása elég cink, ha ostoba módra 120 helyre be vagy lépve : e-mail, facebook, skype...stb. a kis vacak kódokat meg lotúró feltörni egy kicsit hozzá értőnek :D
De ha nem is ért hozzá, a memoria kártya tartalmához az 8 éves is hozzá fér XD másik eszközbe átrakja v kártyaolvasót használ...
A digitalizált autók is könnyedén besz@rnak (ismim párszor tapasztalta, aztán megszabadult tőle)
Elég szomorú, amit nap mint nap látok és hányok tőle: párok parkba ülnek s nem egymással beszélnek, hanem facebookot nyomják... sétálok/kinézek az ablakon mindenki kezébe telefon a magányos séta mellett... játszótéren a gyerekek verik egymást/elesnek és a szülők telefonozgatnak... az édesanyák nem a gyerek kezét fogják a zebránál, hanem telefon egyik kézbe a másikba picsatáska... ilyenkor ordítanám oda: A KURVA ANYÁDAT, TEDD LE AZT A KIBASZOTT ESZKÖZT ÉS ÉLJ RENDES ÉLETET/ TÖRŐDJ AZZAL, AKI MELLETTED VAN!
VAGY HA DUMÁLNI AKARSZ HÚZZ EL AZ ILLETŐHÖZ...
Mindig is igyvolt: a hülyékből lehet hasznot húzni... (fb -om is csak azér van mer minden tompaagyú ismerősöm ott van és csak ott érem el őket-.-")
Én mai napig hülyének nézem azokat az embereket, akik fülesről beszélnek az utcánX'D
22éves vagyok, de nem támogatom a túldigitalizált életet, egyedül a grafikai programokhoz használt táblamonitorok érdekelnek... de az agyat ellaposító, társadalmi életet eltaszító technológiát gyüllölöm.
thumb
nekem az a véleményem hogy ezzel is annyira előre szaladtak mint a beszelő ipon-nal
én elhiszem és természetesének veszem ezt a gyors fejlődést de nem kellene a korát 10 évvel megelőző technológiát most használatba állítani mert csak zűrzavart fog maga után vont főleg Amerikában ahol a személy védelme a legnagyobb majd eböl is lesznek hatalmas perek hogy akarta ellenére figyelték meg vagy rossz helyre ment és eloptál a személyes adatait mielőtt valamit piacra dobnak meg kellene vizsgálni hogy alkalmas e a használatra és mekkora körben tud elterjedni a fejelt országokban ahol a digitális világ márt tejesen jelen van ott könnyen de a magyar országhoz hasonló országokban erre nagyon kevés esélyt látok.

amfetaminisulfas pedig akkor neked vissza kell menned az időben mert rossz kort választottal sajnos amerre az emberiség tart az nem ez az irány.(sajnos a paradicsom, paprika, uborka ezek 1 kicsit igénylik a napsütést is szóval nem ajánlatos fa alá ültetni őket de nem vagyok farmer nem nagyon értek hoz majd egy utánam hozzászóló ki javíthat ebben)
thumb
Hmm.. Inkább kihagyom!
thumb
Ezt inkább tartom borzasztónak, mint klassznak.
thumb
Én a jövőmet egy fa árnyékában képzelem el, ahogy a saját paradicsomomat, paprikámat, uborkámat, kenderemet öntözöm, a tyúkjaimat táplálom és a kecskémet fejem.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY