1 0 0
138
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2018. ápr. 5.
A Nemzeti Katasztrófa Kormánya – de a Jobbik se sokkal különb, mindketten ki akarnak lépni az Unióból.

Aki tudatosan, önérdekből emberek halálát idézi elő, az gyilkos. Aki ezt tömegekkel teszi, az tömeggyilkos. Orbán pedig pontosan ezt tette, mert teljesen nyilvánvaló, tehát előre látható volt a következő: hogy az egészségügy elsorvasztása egy tízmilliós országban emberek tömegeinek az életébe kerül. A Magyar Egészségügyi Rendszer Teljesítményértékelési Jelentése szerint csak 2014-ben 32 000 ember halt meg a fenti ok miatt.

https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezert_hal_meg_rengeteg_magyar_mutatjuk_a_meghokkento_statisztikat.640791.html

És lett volna miből egészségügyre költeni: szinte megszámlálhatatlan milliárdot költöttek ill. különítettek el focira, ezen belül stadionépítésre, hazudozó propagandára, Orbán és miniszterei Budai Várba költöztetésére stb. (Már a stadionépítési láz előtt is kongtak az ürességtől a lelátók.) Folyamatosan jönnek a cikkek a független sajtóban, hogy éppen mikor hány milliárdot nyúlnak le korrupcióval. Orbánnak vagyonnyilatkozata szerint 993 ezer forint megtakarítása van, egy fél budai lakás meg a felcsúti ház. Ennyi. Körülötte meg mindenki szupergazdag. A felcsúti polgármester 10 hónap alatt 104-ről 203-ra növelte cégei számát, ez csak egy példa az ezerből. A lopásból is lehetett volna egészségügyre költeni. Hogy teljes legyen a kép, említsük meg, hogy Orbán nem végzett félmunkát: 2011 óta 13 helyet visszacsúszott a magyar futballválogatott a világranglistán.

http://nepszava.hu/cikk/1093947-szazmilliardokba-kerul-orban-hobbija
http://szilagyilaszlo.blog.hu/2018/02/01/tovabbra_is_onti_orban_a_penzt_a_fociba_de_ne_hidd_hogy_az_utanpotlas_nevelesre
https://24.hu/belfold/2018/03/20/rostelli-a-sok-stadiont-a-kormany/

Fel is jelentettem emiatt Orbánt. Ha viszont egy politikus azt mondja, hogy Orbán tömeggyilkos, akkor Orbán beperelheti. De ha úgy fogalmaz, hogy gondoljuk meg, hogy ez nem tömeggyilkosság-e, akkor már nem.

Persze a Fidesz kezében lévő sajtó (a magyar sajtó 90%-a!!!) nem számol be a bajokról, ill. ha nagy port kavar valami, akkor már kénytelenek, és akkor a Fidesznek kedvezően meghamisítják a dolgokat. Van, aki szerint nem is sorvasztották el az egészségügyet, mert hány kórházat felújítottak hány milliárdból. A kisember szemszögéből nézve tényleg hatalmas összegekről van szó, de tízmillió ember ellátási szükségletéhez képest nagyon kevés. Alapvető gyógyszerek, eszközök hiányoznak a kórházakból, vagy állami finanszírozástól független forrásokból kell beszerezni őket. A beteg a folyosón földön fekve kap infúziót!

https://24.hu/belfold/2018/03/24/egeszsegugy-tuntetes-parlament/
https://24.hu/belfold/2018/01/05/egeszen-ijeszto-allapotok-uralkodtak-szerdan-a-szent-imre-korhaz-surgossegi-osztalyan/
https://24.hu/kozelet/2018/01/22/fotokiallitast-rendez-a-momentum-az-egeszsegugy-allapotarol/
http://szilagyilaszlo.blog.hu/2018/01/15/az_orban-rezsim_egyik_fobune_az_egeszsegugy_leromlasa

ILYEN PROBLÉMÁK EGYETLEN KORÁBBI KORMÁNYNÁL SEM FORDULTAK ELŐ, DE MÉG A KÁDÁR ALATT SEM! Dr. Orosz Éva egyetemi tanár, akinek a szakterülete többek közt az egészségügyi rendszerek teljesítményének értékelése és az egyészségügyi gazdaságtan, azt mondja, hogy a rendszer alapjait (!) számolta fel a kormány. (Lásd: klubradio.hu, archívum, 2018. 03. 28. 09:08:42) Így szerintem egyértelmű, hogy a Fidesz győzelme esetén nemsokára az eddigieknél is sokkal rosszabb lesz a helyzet. Ez azt jelenti, hogy aki teheti, annak a Fidesz győzelme esetén magánegészségügyi biztosítást kell kötnie. De ez nem elég, mert Orosz szerint onkológiai, szívsebészeti, stroke- és infarktusellátást a magánegészségügy sem tud nyújtani, tehát a leggazdagabbaknak is érdeke az egészségügy javulása. Orosz Éva számításai szerint 2100 milliárd ft a forráskivonás 2005-höz képest!

Orbánék évente több tízezer embert öltek meg MAGYARORSZÁGON. (Valószinű, hogy a 32 000-es szám az egészségügy romlása miatt évről évre növekszik.) Ezt pedig hasonlítsuk össze azzal, hogy a menekültek EGÉSZ EURÓPÁBAN évente legfeljebb néhány száz embert ölnek meg. (Ill. nem általában a menekültek, hanem csak azok a menekültek, akik ezt teszik.) Így tehát helyesen állítja az MSZP-s Újhelyi István, hogy Orbánék úgy csapják be a népet, ahogy a náci Németország vezetői. Idézet Göringtől, a náci Németország Hitler utáni második emberétől: „A népet mindig rá lehet venni, hogy kövesse a vezetők parancsát. Ez nagyon egyszerű. Nem kell mást tenni, mint azt mondani nekik, hogy megtámadták őket, a pacifistákat pedig megbélyegezni, hogy nem elég jó hazafiak, és ezért veszélybe sodorják az országot. Ez a világon mindenütt ugyanúgy működik.” Egyébként a menekültek nem akarnak letelepedni Magyarországon, hanem tovább akarnak menni nyugatra. Hasonlóan Sorosból is csak a Fidesz kreált ellenséget, nem létezik a Soros-terv, a Soros-párt stb., az is hazugság, hogy a Fidesz-bűnöket feltáró sajtó az ő kezében lenne. Egy 88 éves emberről van szó, aki mostanában nem is járt Magyarországon. A plakát, amelyen együtt szerepel az ellenzéki vezetőkkel, montírozva van. Ezek a vezetők ki is jelentették, hogy nem hajlandók a közös kormányzásra. Ahogy Finkelstein, Orbán tanácsadója mondta, a választót nem lehet eléggé alábecsülni.

http://hvg.hu/itthon/20180301_otszaz_tudos_orban_viktor_melegh_attila

https://444.hu/2015/07/06/mondj-valami-igazat-hogy-elhigyjek-ha-kamuzol-igy-dolgozik-orban-amerikai-fotanacsadoja
https://444.hu/2018/02/24/eltakart-arcu-mtva-sok-mondjak-el-teljes-a-kezivezerles-a-kozmediaban
http://hvg.hu/itthon/20180227_Kamumeter_Bencsik_Andras_es_a_sorosozas

Orbán befogadott 1300 menekültet, nála a menekültellenesség csak kampányfogás, és aki nem lát át a szitán, annak úgyis csak a propaganda jelenti a valóságot.

https://alfahir.hu/2018/01/12/1300_migrans_kvota_jakab_peter_betelepites

Már Hofi Géza is felismerte, Orbán hogyan vezeti félre az embereket. „Mi a Különbség Isten és Orbán Viktor között? Isten nem akar Orbán Viktor lenni.”

A Fidesz egyes számú újságírója a fröcsögéseivel a kultúrált kommunikációt támadja, azaz a társadalom alapját.

http://nol.hu/belfold/hat-gondolat-amivel-bayer-zsolt-kierdemelte-a-lovagkeresztet-1628295

Orbán ki akarja léptetni az országot az Unióból. 2020-ban vagy 21-ben, mert 2020-ig tart az, hogy az EU két kézzel önti ide az eurómilliárdokat.
http://nepszava.hu/cikk/1138753-ujhelyi-orban-elszolta-magat

Hazugság, hogy rossz a helyzet Nyugat-Európában a migránsok miatt.

https://444.hu/2018/03/14/nem-erzi-magat-biztonsagban-a-sved-no-aki-magyarorszagra-menekult-a-migransok-elol
http://instantboldogsag.cafeblog.hu/2018/03/11/ez-a-tokeletes-valasz-lazar-becsi-videojara/
https://index.hu/kulfold/2018/03/08/tageszeitung_lazar_inkabb_kobanyarol_jelentkezzen_be/?token=a683bac326ff28c9702d98ccf396d48d

Valakik biztos, hogy megnyerik a választást, és hogy kik, az rajtunk, szavazókon múlik. Mindenképpen el kell menni szavazni, mert felül kell múlni a több mint egymillió Fidesz-szavazót, plusz kompenzálni kell a választási rendszer rengeteg igazságtalanságát. Egy a sok közül: Erdélyben, ahol többség Fidesz-szavazó, szinte minden sarkon van szavazóhelyiség. Nyugaton pedig, ahol azok élnek, akik tömegével kimenekültek Orbánisztánból, ott akár száz km-eket is utazni kell. (Igaz, ez 2014-es információ, de biztos vagyok benne, hogy azóta se változott a helyzet, nem találok újabb anyagot erről a neten.) Szavazzunk akár úgy is, hogy a kisebbik rosszra szavazunk, mert a Fidesznél biztos, hogy sokkal jobb. A szegények nem szoktak szavazni, talán mert apátiában vannak, úgyhogy akinek van szegény ismerőse, az beszéljen vele, mert a nemzetrombolás őket is sújtja. Fel kell világosítani őket, hogy mik a valódi ellenzéki pártok, mert sok a kamupárt.

Nevével ellentétben az a második legrosszabb párt a Jobbik. Bérunió? Demagógia. Irreális, hogy nálunk olyan bérfinanszírozás legyen, mint pl. Németországban. Tudomásul kell vennünk, hogy messze vagyunk attól, hogy a magyar gazdaság olyan erős legyen mint pl. a német. Különadó a bankoknak, mert jól megszedik magukat? Ezek szerint nincs a Jobbikban egy közgazdász, aki elárulná, hogy ez a kapitalizmus normális működésébe való beavatkozás lenne. Hülyeség azért megroggyantani a gazdaságot, hogy a „szemét bankok” ne tudják megszedni magukat. „A pártok többsége ezzel szemben óvatosan és fokozatosan megszüntetné a különadókat - legalábbis megpendítik, hogy ezt kellene tenni -, mert tisztában vannak azok piac- és versenytozító hatásával.” (Hvg, 2018. 03. 15.) A Jobbik az egyetlen párt, amelyik a jelenlegi 16 évről csak 17-re emelné fel a tankötelezettség korhatárát, nem 18-ra. Azaz a mai, bonyolult világban éretlenül kilökné a gyerekeket a munkaerőpiacra. A diktatórikus Oroszország és Kína felé akarnak orientálódni, hasonlóan a Fideszhez. De az Unióból is ki akarnak lépni.

http://mandiner.hu/cikk/20180129_vona_gabor_torokorszag_eu_video
http://www.origo.hu/itthon/20180226-vona-eu-kilepes-pesti-sracok.html

Törökország és Oroszország is hatalmát fegyverrel őrző diktatúra, az előbbiben sok újságíró van börtönben, az utóbbiban többet meg is gyilkoltak, persze nem csak újságírókat. A Jobbikban ugyanazok a nácik ülnek, akik korábban. Amikor Vona szavakban elhatárolódott a fasizmustól, nem szólalt fel párttársai fasiszta megnyilvánulásaival szemben.

http://nol.hu/belfold/nem-er-le-videkre-a-cukisag-1518485

Szerintem a lehetőségekhez képest az MSZP-vel jár a legjobban az ország, mert ők az egyetlen párt, aminek van valami esélye a Fidesszel és a Jobbikkal szemben. A többiek elvonnak szavazatokat az MSZP-től, és emiatt úszhat el a kormányváltás.

A sajtó 90%-a Fidesz érdekei szerint hazudozik, elhallgat, manipulál, ezért nagy a párt támogatottsága. Orbán leváltotta az embereket a köztévében, a közrádióban, az MTI-ben, hogy a saját embereit ültesse a helyükre, megszerezte a megyei lapokat, az Origót stb. A helyi, a kereskedelmi rádiók és a Klasszik egy az egyben az MTI híreit veszik át. Orbán törvényt hozott arra, hogy a távirányító 1-es gombján a „köztévé” jöjjön. Volt a „köztévén” egy belső utasítás, hogy menekült gyerekeket ne mutassanak. Az emberek a gyerekeket sajnálják meg leginkább, tehát ez a gyűlöletpropaganda ellen hatna. Orbán arra kötelezte a kórházigazgatókat, hogy készítsenek heti két pozitív kicsengésű médiamegjelenést.

20180203_Abszurdisztan_a_korhazi_vezetoknek_heti_ket_jo_hirt_kell_igazolniuk_a_kormanynak

Van egy tippem a kórházigazgatók számára: „a takarítónő felmosta a padlót, ezzel a padló tiszta lett.” „A takarítónő megint felmosta a padlót, ezzel a padló megint tiszta lett.” „A takarítónő megint...”

A templomok jelentős részében kormánypropaganda megy. Itt, bizony, undorító üzletről van szó. Ti reklámoztok minket a templomban, mi pedig a ti javatokra hozunk döntéseket. A 2017/18-as tanévben az egyházi iskolákba járó gyerekek után egy főre 200 ezer forintos állami normatíva jár, az állami iskolákban ugyanez 54 ezer. Aki nem keresztény, az is tudja, hogy a politikának a templomban semmi keresnivalója.

http://hvg.hu/gazdasag/201802__egyhazi_penzek__kivaltsagosok__titok__aldottak_es_aldatlanok
https://index.hu/gazdasag/2017/05/09/kaptak_az_egyhazak_118_milliardot_titok_hogy_mire/

A kormány fontosabbnak tartja az iskolákban a lövészetet mint az informatikát és az angol nyelvet. (Most a választások előtt gyorsan elkezdek iskolai informatikai beruházásokat ígérgetni.) A szülők 65 százaléka kimenekítené gyermekét az állami iskolákból. A válaszadók 92,3%-a szerint az elmúlt nyolc évben romlott az oktatás színvonala Magyarországon. (A Szülői Hang Közösség felmérése.) Kevesebb gimnazista, egyetemista, több szakmunkás. Ez a diktátor érdeke: minél butábbak legyenek az emberek, mert akkor nem látnak át a szitán. De ez még nem minden: olyan munkásokat képeznek, akiknek a munkáját elég rövid időn belül robotok fogják átvenni. Persze, az oktatási rendszer azzal sem törődik, hogy a gyerekekben kifejlesszék a rugalmasságot, amit a változó munkaerőpiaci igények megkövetelnek majd a mai, rohamosan változó világban.

20180326_Szappanra_sem_telik_az_iskolanak_A_Klik_meghazudtolta_a_szuloket_videoval_vagtak_vissza#rss
https://g7.24.hu/allam/20180321/nem-veletlenul-hanyatlik-az-oktatas-es-vele-a-muveltseg/
https://g7.24.hu/allam/20180227/az-mta-figyelmeztet-oda-a-muveltseg-ha-igy-marad-a-kozoktatas/


Alapvető olvasnivaló:

http://nol.hu/archivum/archiv-394913-207015
http://nepszava.hu/cikk/1147089-elesen-biraljak-orbant-trump-belso-koreibol
http://hvg.hu/gazdasag/20180328_Ugy_szorja_a_penzt_a_kormany_mintha_nem_lenne_holnap
http://hvg.hu/itthon/20170618_publicus_kutatas_kulfoldi_munkavallalas
http://egypercesek.cafeblog.hu/2018/03/03/orbannak-ciki-az-internet-nem-felejt/
http://168ora.hu/itthon/az-orban-kormany-otmilliardert-vesz-iranban-palotat-de-a-fideszesek-leszavaztak-hogy-a-nyugdijasok-ugyanekkora-futesi-tamogatast-kapjanak-145860
https://24.hu/belfold/2018/01/10/mostantol-az-egyetemek-is-csak-engedellyel-nyilatkozhatnak/
https://g7.24.hu/piac/20180215/harommilliardert-adhatta-el-kozbeszerzeseken-hizlalt-csalassal-vadolt-ceget-orban-viktor-veje/
http://mfor.hu/cikkek/vallalatok/Akarja_tudni__milyen_egy_valoban_jol_kormanyzott_orszagban_elni_.html
http://hvg.hu/hetilap/2017.49/201749_alsomagyarorszag_2
https://24.hu/belfold/2018/03/15/a-nemzetkozi-mediaig-is-eljutott-hogy-orban-csaladja-es-baratai-felvasaroljak-a-balatont/
https://mfor.hu/cikkek/makro/itt-a-lista-mire-nem-szeret-kolteni-a-kormany.html
https://www.facebook.com/Fideszfigyelo/ http://fideszfigyelo.blog.hu/


Orbánék több millió emberben elültették azt a gonoszságot, hogy mindegy, hogy a menekültekkel mi van, csak az a lényeg, hogy nekünk jó legyen. Közben kereszténységet hirdet. Az embereknek pedig nem szúr szemet, hogy az egyik legismertebb keresztény tanítás, hogy segíteni kell a rászorulókon.

https://24.hu/belfold/2018/02/15/hammer-ferenc-orban-segit-felfedezni-a-benned-rejlo-allatot-ez-milyen-mar/

Az Orbán-kormány bármikor bevet maffia-módszereket, ilyen volt, amikor kopasz nehézfiúk akadályozták meg az MSZP-s Nyakó Istvánt, hogy népszavazási kérelmet adjon be. Akik bármilyen módon szemben állnak a Fidesszel, azok ellen lejáratókampány megy, ez legalább 15 éve így van.

https://index.hu/belfold/2018/01/06/bejelentette_hogy_indul_a_fidesz_ellen_bekameraztak_az_utcajat/


_____
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
1:02
2018. ápr. 5. 17 néző
Hasonló videók
1:02
2018. ápr. 5. 17 néző