1416 Loop készítése
21
0
2017. dec. 28.

felirat: http://www.mediafire.com/folder/6x56p59u606i9/Girls'_Last_Tour

És itt is lenne a vége ennek az elgondolkodtató poszt-apokaliptikus dabelős lolis animének. Remélem, nektek is annyira tetszett, mint nekem. Köszönet a lelkes kommentelőknek, ti tartottátok bennem a lelket! A következő fordításomnál (már ha lesz egyáltalán) találkozunk! Sziasztok!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Köszi a fordítást, az anime igazán komor, szomorú hangvételű.Azthittem kap egy méltó befejezést hogy mi van a legfelső szinten stb, de így sajnos ez kimaradt. :( 2 évad gondolom nem igazán lesz. Ez az anime kitud zökkenteni a lusta hétköznapokból és elgondolkoztat sok dolgon.
thumb
ez nagyon szép volt az elejétől a végéig
thumb
Nagyon köszönöm, reméljük, lesz folytatás
thumb
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e folytatása. Remélem találnak egy tábort, ahol befogadják őket. Nagy kár lenne, ha úgy érne véget, hogy meghalnának.
Így viszont olyan se-se érzésem volt.
thumb
Köszi mind a 12 feltöltést ! :)
thumb
Köszönöm, jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. Legutóbb vonaton utaztam, és beugrott a vonatos jelenet. Amikor lefekszem aludni, hallom, ahogy a melegvíz folyik a csövekben, fűtés, éjszakai fények... Megborzongok mindig, mert eszembe jut ez az anime. Ugyanaz az az alapzaj mindenhol... A hangulat, a világ nagyon előszele annak, amit itt láttunk, és elég komor vagyok, amikor eszembe jut... és minden nap többször eszembe jut... Nagyon mély nyom. Életreszóló.
thumb
Lassan egy hete hogy végig néztem. Nem tudom kiverni a fejemből. Naponta többször is meghallgatom az op-jét. Komolyan mély nyomott hagyott bennem. Guillemot nem vagy egyedül 27 éves srác vagyok de nekem is könnyesek lettek a szemeim a végén.
thumb
Annyira mély és szomorú volt. Olyan vége lett, amit megérdemelt az anime, s el is sírtam magam.. Egyedül vagyok ezzel? Nagyon megofogott. Egyébként két évet ölelt az anime. A legelején is téllel kezdődött, majd a közepén volt még egy tél, a végén is egy, és márciusi hóban ért véget.
Köszönöm a fordítást! Hálás vagyok, hogy ezt az élményt megkaphattam Neked köszönhetően AstroBug.
thumb
Köszönöm! Nekem tetszet! A vége nagyon szépe volt.
thumb
Köszönöm a fordítást!
Először nem is gondoltam, hogy megfogom nézni ezt az animét. Nagyon örülök, hogy még is elkezdtem! Rettenetesen ráéreztek a készítők arra na hangulatra amit szerintem egy ilyen animének közvetítenie kell.
thumb
Köszönjük a fordítást, igen elgondolkoztató témája volt az animének.
A montázs nagyon tartalmas volt, hogy az igen fejlett jóléti társadalomból amiben boldogan éltek a polgárok, globális háború tört ki, ami annyira megtépázta a bolygót és az ipart, hogy technológiailag visszafejlődött az emberiség olyan második világháború körüli szintre, ezalatt annyira tönkrement a Föld ökológiája, hogy már nem volt képes fent tartani az emberiséget. Ez vezetett el a jelenlegi szituációba, hogy túlélők már a maradék élelemért ölték egymást míg az emberiség és vele a bolygó is végérvényesen ki nem pusztult. Ami viszont a legfontosabb aspektusa volt szerintem az egésznek, hogy ez a láncreakció néhány hatalommániás politikus civakodása miatt indult el.

Ez pedig már le is játszódott kétszer a valóságban. Szóval jobban belegondolva igen-igen jó esélyünk van, hogy a világ arra a sorsra jut mint amit ebben a 12-részben felvázoltak nekünk a készítők.
thumb
Noriato reméljük, hogy lesz egyszer 2. évad. Mivel van alapanyag még.
thumb
Köszönet az igényes és király fordításért, remek sorozat volt. Ez a vég ilyen... eeehm... befejezett is meg nem is, számomra. :'D Elvégre... ez a vég meg minden, innen már nincs hova de... tegye fel a kezét aki nem kíváncsi arra hogy mi van a legfelső szinten. Még azt sem tudjuk hány szint van és mennyi van még hátra... az pedig egy külön kérdés hogy miért nem tudják még ezek az izék sem hogy mi van a legfelső szinttel... :I
thumb
Nagyon jó volt, remélem lesz folytatása el tudnám nézni még vagy 100 részen keresztül is.
thumb
Köszi
Tetszett.
Bár örültem volna ha kiderül valami arról a helyről ahonnan jöttek, meg ha valami pozitívabb vég lett volna mondjuk a legfelső szinten. Tudom ez nem az a fajta anime. :)
Amúgy az egész sztori kb egy évet ölelt át ugye?
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY