453 Loop készítése
0
0
2019. dec. 8.

Until We Meet Again 2019 Thai sorozat 12 résszel!
"Hogyan lehet egy szülő ennyire gonosz és gyűlölködő a saját gyermekével, hogy a halálba kergeti!!!!!!!!!" Ezek a saját gondolataim ennek a sorozatnak kapcsán!!


Harminc évvel ezelőtt Korn és Intouch egyetemi hallgatók voltak Bangkokban. Intouch belépett Korn életébe annak ellenére, hogy tudta volna, hogy Bangkok egyik legbefolyásosabb emberének, a maffiafőnök a fia. Először Korn először ellökte magától Intouchot, de végül nem tudott ellenállni a fiúnak, aki annyira tele volt élettel, amikor éppen az ellenkezője volt, és úgy döntött, hogy a szívéhez engedi.
Ugyanakkor abban az időben, amikor a homoszexualitás elfogadhatatlan volt, és amelyekben a szülők egymásnak a viszonyai ellen voltak, Korn és In szerelme kötelező volt ítélve. A káosz közepette, miközben Intouch tovább küzdött a jövőjükért, Korn nem tudott megbirkózni a szenvedéseivel, amellyel a szeretője miatt szembesült, úgy döntött, hogy feladja. Azon a napon két lövés hangja csengett a levegőben.
A történetük tragédiával véget ért, de valami már történt köztük, hiszen haláluk után is összekapcsolt őket.
Évekkel később, egy frissen Thaiföldre visszatért Parm (19), aki újonc a T-Egyetemen, felnőtt, mindig úgy érezte, mintha valakire várna. A fiút szomorú álmokkal töltötte el, amelyek mindig nedves arccal ébresztették fel, a hangos zajtól való félelemtől és a templomban található születési jelöléstől függően, a fiú mindig úgy érezte, hogy van valaki, aki hiányzik neki. Dean (21), a T-Egyetemen a harmadik évben működő úszóklub elnöke az életét valaki olyan keresésével töltötte, akinek az arcára nem emlékszik. A sors vörös fonala, amely összekapcsolta őket az elmúlt életben, ismét összehozza a két fiút, és egymáshoz köti őket, a múltban, amelyet talán nem érdemes említeni, de egy felejthetetlen szerelem. Mivel a két szálat összekötő piros szál mindig az egyiket a másikhoz vezeti. Annak ellenére, hogy összezavarhatja őket, de soha nem fog eltörni.

Szereplők:
Fluke Natouch Siriporntorn
Ohm Thitiwat Ritprasert
Earth Katsamonnat Namwirote
Nine Nopparat Phatthanakun
Prem Warut Chawalitrujiwong
Boun Noppanut Guntachai

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
A hozzászólások le vannak tiltva ennél a videónál
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY