0 0 7
3857
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. szept. 3.
Elindult a tanév, aminek a végére már általános iskolás korú gyerekeket is le fognak csukni. Egyszerű és eredménytelen szigorral fenyeget az új büntető törvénykönyv.
Hozzászólások | 7
retkozi
2012-09-09 10:22:22

Bírom ezeket a felháborodott jobboldali hozzászólókat. Hogy tudják összehozni a fenenagy keresztény konzervativizmusukat és értékrendjüket "a mások" likvidálását követelő folyamatos agressziójukkal? Gyerekük sincs? Mit nevelne az érintett fiatalokon a bezártság, a hasonszőrűek mintáival való szembesülés, a normális emberi kapcsolatok hiánya, a kirekesztettség? A struccpolitika nem megoldás! BÁRKI születhet és születhetett volna olyan körülmények közé, ahol ez megtörténik (!) vele. Felelősségrevonás természetesen kell. De még kilátástalanabb helyzeteket, még nagyobb nyomorúságot ne termeljünk!

automatavalto
2012-09-06 21:14:19

Azért csavarja ki más kezéből a tollat, mert neki NINCS olyan szép, csak valami gagyi, vagy még az sem. Különben is ezt látta a szüleitől. Ezeknél a "szegény" családoknál más dolgok az előbbrevalók. Úgymint: Nyerőautomatába dobálni, elinni a kocsmában, félkilósnak látszó -valójában hártyavékony, üreges- aranylánc apukának ajándékba, mikor szabadul. Itt élnek közöttünk sokszáz éve, mégsem tudtak alkalmazkodni, beilleszkedni a civilizált, nem állatias viselkedéshez. Kirekesztettek, mert magukat rekesztik ki. Azt mondják: Fel kell őket zárkóztatni. Szerintem is. Egymás mögé szorosan..................

Joe84
2012-09-06 08:36:07

Bírom ezeket a megélhetési jogvédőket.... ki vannak akadva, hogy majd le lehet csukni a 12 éveseket rablásért, meg ha kicsavarja a tollat senki kezéből. Egyszerű a megoldás, nem kell rablást elkövetni, nem kell kicsavarnia tollat a padtárs kezéből és akkor nem lesz semmi szankció. Nem értem, hogy miért kell mindig azokat védelmezni, akik elkövetnek valamit. Nem kell ilyen dolgokat csinálni, ezt már 12 évesen is fel lehet fogni.

tonyovics
2012-09-05 21:44:17

Lehet védeni a 12-13 éves gyereket, aki akár csak brutálisan elver egy nála kisebbet, vagy akár megkésel valakit, de aki védi ezeket a féreg szülők féreg kölkeit, csak abba gondoljon bele, hogy mi lenne, ha az ő gyerekének a torkát vágná el, vagy szurkálná meg? Esetleg "csak" az orrát, kezét törné el egy telefonért, párszáz forintért? Amiből, aminek az árából (12-13 évesen) piát, cigit, füves cigit vesz. Engem ez érdekelne inkább. Mint 4 gyermekes szülő, bizton állítom, hogy a családját is kiirtanám. Csak azért, hogy ne jöhessen a világra több ilyen mocsok. Aki 13 évesen ekkora fokú erőszakot tesz egy másik gyereken, az felnőtt korára mire lesz képes?! És mielőtt valaki leugatna, nézzen magába: mit tenne, ha az ő gyerekét, édesanyját támadná meg egy 13 éves késsel, baseball-ütővel a kezében. Ja? Hogy az emberi jogok? És mi van a megtámadottak jogaival?! Joga van sírni ha fáj a szúrás? Kösz! Piszkosul tisztában vannak a saját jogaikkal, de a kötelességeiket, mások jogait a porba tiporják. Nem valók az ilyenek SEMMILYEN társadalomba, közösségbe. És akkor még az adófizetők pénzén jól tartják a börtönben? Hát egy nagy túrót! Kényszermunkára velük, annyit kapjanak, amennyit dolgoznak. Kemény őrizet mellett.

CommanDos23
2012-09-05 18:59:32

Az a baj hogy ezzel amerika irányába fogunk elindulni ott meg már ez divat hogy bekerülnek az erre hajlamos emberek és csak rosszabbak lesznek. Legdúrvább amcsiban mikor már gyilkolnak hogy bandákba bekerülhessenek mert ugye akiket kirekeszt a társadalom azok csinálnak maguknak hát meg lehet nézni hova vezetett amirikába a börtön állam aki bekerül az nem megjavul sajnos. Ez tipikusan nem a problémát akarja gyógyítani hanem csak a tünetet kezelni. Videó is amerikával példálózik ahol már üzletet is akartak csinálni ebből mert valakinek a valakije épített egy börtönt és felkelett tölteni ezért rásszálltak az ottani helyi fiatalkorúakra és már addig fajult a dolog hogy azokat is bezárták akik nem csináltak feladatokat meg az iskolában vagy lógtak pár napot szóval a hatalommal az emberi faj mindig is csak rossz irányba haladt mert visszaélés lesz csak belőle semmi több jóra soha nem használják láthatjuk is a politikában eleget. Amúgy a második csaj a videó elején elmondta a lényeget inkább csak vissza élés lesz ebből nem pedig valami jó fog kisülni.

ripacs
2012-09-05 14:43:18

...már általános iskolás korú gyerekeket is le fognak csukni - vagy csak a kezelhetetlen tolvaj cigányokat, akik a btk-t kivéve mindenben korábban érnek?

A felhasználó további videói
Hasonló videók