0 0 0
2303
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. dec. 14.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0903624/
PORT.hu: http://tinyurl.com/porthuhobbit
Honlap: http://www.thehobbit.com/
http://www.thehobbitblog.com/
Facebook: https://www.facebook.com/TheHobbitMovie
Magyar Facebook: https://www.facebook.com/hobbitafilm

Hazai bemutató: 2012. december 13.

Hatvan évvel járunk A Gyűrűk Ura történetének kezdete előtt. A békésen éldegélő Zsákos Bilbó (Martin Freeman) akaratlan kalandba kényszerül: Szürke Gandalf (Ian McKellen) tűnik elő a semmiből, s szervezi be őt egy váratlan utazásba, melynek során tizenhárom törppel és azok legendás vezetőjével, Tölgypajzsos Thorinnal együtt kell visszakövetelniük az elveszett Törp Királyságot, Erebort a rettegett sárkánytól, Smaugtól. Utazásuk temérdek veszélyes földön át vezet, találkoznak koboldokkal, orkokkal, halálos vargokkal, óriáspókokkal, alakváltókkal és mágusokkal. S noha végső céljuk a keletre fekvő Magányos Hegyet övező sivár vidék, előbb ki kell menekülniük a kobold alagutakból, ahol Bilbó találkozik azzal a lénnyel, aki örökre megváltoztatja az életét… Gollammal. Itt, a földalatti tó partján, egyedül Gollammal, a szerény Bilbó nem csak arra jön rá, hogy bátorsága és furfangja még őt magát is meglepi, egyszersmind megszállottjává válik Gollam „drágaszágának”, a titokzatos gyűrűnek, amely kiszámíthatatlan és hasznos tulajdonságokkal bír. Egy kicsiny aranygyűrű, amely egész Középfölde sorsára hatással lesz, és amelyről Bilbó ekkor még semmit sem tud...

Stáblista:

  • Rendező - Peter Jackson
  • Martin Freeman - Zsákos Bilbó
  • Ian McKellen - Gandalf
  • Richard Armitage - Tölgypajzsos Thorin
  • Andy Serkis - Gollam / Szmeagol
  • Hugo Weaving - Elrond
  • Elijah Wood - Zsákos Frodó
  • Cate Blanchett - Galadriel
  • Orlando Bloom - Legolas
  • Evangeline Lilly - Tauriel
  • Christopher Lee - Saruman
  • Ian Holm - Idős Zsákos Bilbó
  • Aidan Turner - Kili
  • James Nesbitt - Bofur
  • Mikael Persbrandt - Beorn
  • Graham McTavish - Dwalin
  • Dean O'Gorman - Fili
  • Stephen Fry - Tóváros ura
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Rodney Dangerfield: Rappin' Rodney (1984)
3:32
Dredd 3D (2012) szinkronos előzetes #1
2:30
2012. dec. 22. 1738 néző
Film-mix: Cinema 2012
7:58
2012. dec. 22. 194 néző
The Incredible Burt Wonderstone (2013)...
2:31
Film-mix: Filmography 2012
7:06
2012. dec. 21. 963 néző
40 és annyi (This Is 40, 2012) feliratos...
2:44
Tűzgyűrű (Pacific Rim, 2013) szinkronos...
2:20
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:56
The Gatekeepers (2012) Official Trailer #1
2:01
Pain & Gain (2013) Official Trailer #1
2:29
2012. dec. 20. 1289 néző
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:06
Chinese Zodiac (2012) Official Trailer #1
1:54
Parker (2013) Official Trailer #1
2:30
2012. dec. 18. 795 néző
After Earth (2013) Official Trailer #1
2:31
Az acélember (Man of Steel, 2013) Official...
2:32
Oblivion (2013) Official Trailer #1
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
Hitchcock (2012) feliratos előzetes #1
2:11
A rajtaütés (The Raid Redemption, 2011)...
2:21
The Best Offer (2013) Official Trailer #1
1:14
Hannah Montana: A film (2009) (szink. tr.)
1:28
Miért éppen Minnesota? (2009)
2:24
2009. máj. 3. 9102 néző
A felolvasó (2008)
2:25
2009. ápr. 29. 9966 néző
A Provence-i fűszeres (2007)
1:49
2009. ápr. 29. 2143 néző
Spancserek (2009) (szink. tr.)
2:27
2009. ápr. 29. 2071 néző
Ádok Zoltán - Velem a fény
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző
Hasonló videók
3:32
2:30
2012. dec. 22. 1738 néző
7:58
2012. dec. 22. 194 néző
2:31
7:06
2012. dec. 21. 963 néző
2:44
2:20
1:56
2:01
2:29
2012. dec. 20. 1289 néző
1:06
1:54
2:30
2012. dec. 18. 795 néző
2:31
2:32
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
2:11
2:21
1:14
1:28
2:24
2009. máj. 3. 9102 néző
2:25
2009. ápr. 29. 9966 néző
1:49
2009. ápr. 29. 2143 néző
2:27
2009. ápr. 29. 2071 néző
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző