0 0 6
429
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2008. máj. 30.
Cimkék: utca, nbh, hazaárulás
Suhancok - szórakozásból - zsidó sírokat rongáltak meg, a felvételeket pedig kitették az Internetre. A rendőrség az egész országot átfésülte, az összes zsidó temetőt felkereste, vajon mely sírokat érte felségsértés. A "nyomozás" költségei milliókra rúgnak. A HTV filmje a Jézus Krisztus Beszédeivel a Sátán zsinagógája ellen.

Beszélgetnek:
Sebők István, a Magyar Néppárt (MNP) elnöke és Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője.

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com
Hozzászólások | 6
Callum
2008-06-08 16:10:40

Nem vagyok zsidó sőt még csak a családi/baráti körömben sincs zsidó így nem emiatt mondom, de szerintem ez az egész videó egyértelműen rasszista uszítás a zsidók ellen. Vagy csak egyszerű irigység beszél az emberekből mint általában , mert a zsidók gazdagabbak.

Callum
2008-06-08 16:02:46

Természetesen egyetértek azzal, hogy az erre fordított pénzzel sok jobb dologot lehetett volna csinálni, na de kérem nem ez az egyetlen eset. Csak egy példa Budapesten mi ****-nak ekkora tüzijátékokat rendezni? Abbol is lehetne rengeteg házat felhúzni a hajléktalanoknak. De a tüzijáték az kibaszott fontos. Kell nekünk , hogy felvághassunk külfölden vele, közben meg a "csőd szélén" az ország. Erről is a zsidók tehetnek ? ugyan már hagyjuk.

Callum
2008-06-08 15:54:49

Igazad van ion ! Ez pontosan az aminek mondtad .. egy rasszista szar.
MolnarEfArpad! Te pedig ha olyan nagyon okos vagy, akkor magadtól is rájöhetnél miért csinálnak nagyobb ügyet abból ha zsidó sírokat gyaláznak. Segítek... van egy kis köze a magyar neonácikhoz. Vagy nevezzem, őket hungaristáknak ? Ez utóbbi divatosabb megnevezés mostanság.

MolnarEfArpad
2008-06-06 02:06:28

Épp ez az, hogy semekkora botrány nincs belőle! Mit gondolsz, itt, Kecskeméten, a temetőben milyen gyakori, hogy akik rendszeresen bejárnak, nincs legalább ellopkodva a virág, vagy leborogatva a kőből készült virágtartó? Napi ügy!
-
Éppen írni akartam, hogy Te nem magyar vagy? Vagy utálod a magyarokat? Erre olvasom, hogy Te rasszistázol. Hol élsz? Nem Magyarországon? Vagy csak tévét nézel, így emberekkel nem találkozol, csak milliomos bűnözőket látsz?

ion
2008-06-03 23:06:33

hülyeség, milyen több száz, több ezer Magyar sírt gyaláznak meg? mutassál már párat. 2003-2004ben volt egy olyan eset mikor meggyaláztak több száz Magyar sírt, és kurvanagy botrány volt belőle csakúgy mondom. Ez kurvára rasszista videó.

danon27
2008-05-30 18:30:19

Gratulálok !!!! ész kellett hozá !!!! szép !!!!!

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31